- Reaction score
- 2.691
ban .. και κάτω(δεν παίζω παιχνίδια,
ban .. και κάτω(δεν παίζω παιχνίδια,
δε σε πιάνωΒάψε το μπλε... (το υπόλοιπο εννοείται)
Κάντο hackintoshπολύ καλή ιδέα,
αλλά έχω ήδη δύο, ένα TrueNAS και ένα Openmediavault ξεχωριστά κουτιά
το είχα κάνει και αυτό σε παλαιότερο PC,Κάντο hackintosh
Αν αδειάσεις μέσα στο κουτί μια κανάτα νερό; Λίγο άκομψο πρόσχημα, βεβαίως. Λοιπόν, άκου!ψάχνω αφορμή για αναβάθμιση, αλλά δεν έχω προς το παρόν
Και έτοιμο VM υπάρχει για το VMWARE, απο εκεί ξεκίνησα και μετά έστησα εξ'αρχής νέο σύστημα στο Proxmox.πάντως για όποιον ενδιαφέρεται (εγώ όχι) υπάρχουν στο ίντερνετ οδηγίες για να τρέξει κανείς macOS σε VM σε Win ή Linux
Be adventurous, try new stuffLife is sort, and simple.
Get a Mac.
και όπως θα τους έλεγε ο Κουτσούμπας...Κλασικά apple... διάβαζα πριν μερικές ημέρες ότι ναι μεν θα συμμορφωθεί στις ευρωπαϊκές νόρμες για υποχρεωτική χρήση USB-C στα νέα iphone, αλλά δεν μπορεί να κρατηθεί, λέγεται ότι θα βάλει κάποιο τσιπάκι που θα αναγνωρίζει τα καλώδια, ώστε μόνο τα δικά της να λειτουργούν στα iphone αυτά!
Τα έχω περάσει και εγώ αυτά. Να βρεις τα σωστά μεγέθη για τα partition. Να περάσεις drivers για τη vga με 5-6 commands στο terminal. Να το ένα, να το άλλο. Αφου τα καταφέρεις τελειωτικά μετά αισθάνεσαι υπέροχα.Ωχ, μαζοχισμός! Σα να θυμάμαι την πρώτη εγκατάσταση linux που έκανα χωρίς καλά καλά να έχω εξοικειωθεί με PC και windows, το 1998 ή 1999, δεν θυμάμαι τι ήταν, red hat ή κάποιο άλλο από το cd ενός περιοδικού... μου έβγαλε την πίστη, αλλά εγκαταστάθηκε στο τέλος
Θυμάμαι το είχα προσπαθήσει παλιά με έναν Athlon 64 (κλασικά για την εμπειρία)... Αρκετή ώρα στο compiling όλα έδειχναν καλά, αλλά είχα κάνει μια χαζομάρα σε κάποιο flag και η εγκατάσταση πήγε στράφι .Εδώ, πέφτει μελέτη... Κακούργοι, πορώθηκα!!
ξεκίνα φωτογραμμετρία με drone. Δε θα σε φτάνει ΤΙΠΟΤΑ!!!το είχα κάνει και αυτό σε παλαιότερο PC,
πάνε πολλά χρόνια,
αγόρασα και mac,
ενθουσιάστηκα, μετά το συνήθισα, μετά το βαρέθηκα και αυτό
πάντως για όποιον ενδιαφέρεται (εγώ όχι) υπάρχουν στο ίντερνετ οδηγίες για να τρέξει κανείς macOS σε VM σε Win ή Linux
πάντως με παρεξηγήσατε, δεν ψάχνω τι να κάνω τον υπολογιστή που με καλύπτει μια χαρά,
ψάχνω αφορμή για αναβάθμιση, αλλά δεν έχω προς το παρόν