- Reaction score
- 57.541
Να οδηγείς και να ακούς το παρόν νήμα, μπορεί και να σου φύγει το τιμόνι σε κάποια σημεία
To spot έφτιαχνε σαγόνι και η διαφημιζόμενη Stoli έφτιαχνε κεφάλι... Καιρός να εξελιχθούν πεδία immersive και για άλλα μέρη του σώματος.Δεν έχεις ακούσει πολυκάναλο ραδιοφωνικό spot για αυτό τα λες.
Έλα λίγο να σου πω που άκουσα DD 7.1 ραδιοφωνικό για Stolichnaya το 2003 ή 2004 και μου έφυγε το σαγόνι. Το Demo μας το έκανε η Dolby στο δικό μας Studio.
Αυτό συμβαίνει με όσες συνωμοταξίες είναι αναγνωσμένες αλλά όχι τελείως...αναγνωρισμένες. Οι αναγνώσεις μπορεί να οδηγούσαν σε... απόγνωση.....δε μπαινω σε μικροτητες.
-> Καφκα -μεταμορφωση- το εχω βιωσει , οπως και το βιωνω ... οι καταστασεις με εκαναν μαιμου οποτε το εχω φερει καπως περισσοτερο στα μετρα μου (....)
Δεν μου αρεσει ο Καφκα, αλλα δεν μας ενδιαφερει αν μας αρεσει κιολα ( το ιδιο και με τον ηχο ) , ειναι ευστοχα τραγικος (αν και δεν καταληγει σε καθαρση το πραμα, καθιστωντας τον συγχρονα τραγικο~αντιθετικα με το αρχαιοελληνικο~). Μου πηρε καιρο να τα βρω με τον συγγραφεα, υπαρχει ενα διηγημα "επιστολη σε μια ακαδημια" οπου αναφερει πως μια μαιμου απεκτησε ανθρωπινες ιδιοτητες (εμεσω κακων συνηθειων)..εντελως αθλιο...
View attachment 286337