hawkwind78
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 3.218
Εμένα τελευταία μου πετάει σπόντες για τα sub. Πολλά μπάσα μου λέει.
Δεν σου έχω πει?Τι ; ξέρει kick boxing ?
Αυτά δεν πιάνουν σε εμάς όλους. Μόνο εάν είσαι γιατρός θα γινόταν αποδεκτό και ανεκτό απο γυναίκες αυτό, αλλά και πολλά άλλα.Έχει άραγε σκεφτεί κανείς να συμπεριλάβει όρους για τα σετάπια σε προγαμιαίο συμβόλαιο?
Να το κάνουμ' American bar το σπίτ'Ε δεν απομένει παρά να μάθεις και συ.
Ευτυχώς είναι των σκύλων (έχουμε 2), γιατί με γάτα όλα σε ενοικιαζόμενο θα τα είχα για ακροάσεις only..πάρτης μια γάτα , να ασχολείται …
Το πρόβλημα δεν είναι το αν θα είναι αναμμένο το πορτατίφ ή όχι κατά την θέαση, αλλά η αισθητική της τοποθέτησης του στο συγκεκριμένο σημείο.
Εμ, δεν έγινες και εσυ γιατρός ή έκ γεννητής φραγκάτος, να σε αφήνουν να νομίζεις ότι έχεις σκίσει την γάτα.Ευτυχώς είναι των σκύλων (έχουμε 2), γιατί με γάτα όλα σε ενοικιαζόμενο θα τα είχα για ακροάσεις only..
Και?Εγώ γιατί λέω ότι είμαι φύλακας πάρκινγκ νομίζεις ; για να καταλάβω την πραγματική φύση της γυναίκας.
Θα το έχεις κολλημένο με παταφίξ φαντάζομαι
Όχι με την φαντασία πέφτουν.Και?
Πέφτουν όλες τάβλα στο κρεβάτ' με το άκουσμα ε?
Με τίποτα, κουνιέται το κουτί καλέ;Θα το έχεις κολλημένο με παταφίξ φαντάζομαι
Δεν βάζουμε τελάρα σε χώρους με ακραίες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας. Για ζωγραφιά θ'αρκούσε ν'άνοιγα το παράθυρο με τη θέα από το μπάνιο.Προς @Bhutia και @alexis
Για να ανακαλύψετε το πόσο μεγάλο είναι το πάθος και η ανάγκη σας όσον αφορά την αισθητική σας αλλά και των άλλων πρέπει να εξετάζετε εάν υπάρχει πίνακας ζωγραφικής στο μπάνιο.
Φυσικά χωρίς κορνίζα , μόνο με το τελάρο. Μην είμαστε και κίτς.
Για το ύψος της αισθητικής θα αναρωτηθούμε σε δεύτερο χρόνο ανάλογα τον πίνακα.