- Reaction score
- 21.754
Θέλω να βάλω άλλον router. Μήπως γνωρίζει κανείς τα διαπιστευτήρια σύνδεσης στο δίκτυο της Cosmote; Αν πρόκειται για κάτι μη ανακοινώσιμο, έστω με πμ...
Αναγράφονται στο χαρτί που πήρες στο τελευταίο συμβόλαιο που έκανες.Θέλω να βάλω άλλον router. Μήπως γνωρίζει κανείς τα διαπιστευτήρια σύνδεσης στο δίκτυο της Cosmote; Αν πρόκειται για κάτι μη ανακοινώσιμο, έστω με πμ...
ΟΤΕΣε ποιά εταιρία είσαι; το 6dB Noise Margin αν είσαι ΟΤΕ δεν είναι καλός οιωνός.
Ναι, και δεν υπάρχουν άλλες πρίζες. Υπάρχει συνδεδεμένη μόνο μια ασύρματη τηλεφωνική συσκευή, η οποία παρουσιάζει και πολύ σοβαρά προβλήματα παραμόρφωσης στην ομιλία, σε σημείου που να μην καταλαβαίνεις τί λέει ο άλλος, προβλήματα τα οποία δεν υπήρχαν στη σύνδεση της Vodafone.Έχεις το modem/router (ZTE) στην πρώτη πρίζα του σπιτιού; έχεις απομονώσει τις υπόλοιπες πρίζες; (σε VDSL2 δεν πρέπει να υπάρχει διακλάδωση με τις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού).
το τηλ. είναι συνδεδεμένο στην θύρα "Phone 1" του ZTE h1600 ?Ναι, και δεν υπάρχουν άλλες πρίζες. Υπάρχει συνδεδεμένη μόνο μια ασύρματη τηλεφωνική συσκευή, η οποία παρουσιάζει και πολύ σοβαρά προβλήματα παραμόρφωσης στην ομιλία, σε σημείου που να μην καταλαβαίνεις τί λέει ο άλλος, προβλήματα τα οποία δεν υπήρχαν στη σύνδεση της Vodafone.
Ναι.το τηλ. είναι συνδεδεμένο στην θύρα "Phone 1" του ZTE h1600 ?
Όχι και τόσο πρόσφατα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο.έκανες πρόσφατα φορητότητα μήπως από VF σε Cosmote ?
Από ανεπίσημα χείλη έμαθα ότι είμαστε όντως μακριά από το KV. 800 μέτρα καλώδιο, αν θυμάμαι καλά; Κάτι τέτοιο. Η οικοδομή είναι παλιά, αλλά τα καλώδια ελεγμένα και υγιή. Άλλωστε, η σύνδεση της Vodafone λειτουργούσε - να το πω τέλεια; Το λέω. Τέλεια.Περιοχή;
είναι σημαντικό, γιατί αν είσαι σε περιοχή που τα ΚΑΦΑΟΥ τα έχει βάλει η Vodafone παίζει θέμα με αστάθεια και random disconnects.
Εσωτερική καλωδίωση έχεις τσεκάρει; Έχεις δηλώσει βλάβη και έχει μετρήσει την γραμμή σου ο τεχνικός στον κατανεμητή ή και πριν τον κατανεμητή / χελώνα;
800m με αυτά τα stats δύσκολο.Κάποια μέρα τηλεφώνησε και κάποια πωλήτρια από την Cosmote, για να πουλήσει Cosmote TV. Ε της είπα ότι είμαστε σαν με μόντεμ 56άρι. Τί να της έλεγα. Επειδή όμως ξέρω σε τί χωριατοχώρα ζω, κάτι μου λέει πως άν προσθέσουμε cosmotre TV, το πρόβλημα θα λυθεί ως διά μαγείας.
Από ανεπίσημα χείλη έμαθα ότι είμαστε όντως μακριά από το KV. 800 μέτρα καλώδιο, αν θυμάμαι καλά; Κάτι τέτοιο. Η οικοδομή είναι παλιά, αλλά τα καλώδια ελεγμένα και υγιή. Άλλωστε, η σύνδεση της Vodafone λειτουργούσε - να το πω τέλεια; Το λέω. Τέλεια.
Είχαμε τα ίδια προβλήματα και με τη Vodafone, μέχρι κάποιο Σάββατο πριν περίπου ενάμισυ χρόνο, που μας ειδοποίησαν ότι θα αποσυνδεθούμε λόγω αναβάθμισης του δικτύου. Μετά αυτήν την αναβάθμιση η κατάσταση εξομαλύνθηκε και το σύστημα πήγαινε σφαίρα. Αλλά φύγαμε, (κάναμε μαλ...κία)...
Για να ευθυμήσουμε λίγο...Τα ίδια είχα και εγώ με cosmote , καθόλου σταθερό δίκτυο, βυθίσεις μέχρι μηδενισμού, σα καρδιογράφημα ένα πράμα.
Εφυγα και έβαλα Ασυρματο Ίντερνετ και ησύχασα. Και φθηνότερα κ καλύτερα , πρόγραμμα 30d/10up για 4Κ.
Και σταθερό τηλέφωνο με Ίντερνετ κρατώντας και το παλιό νούμερο.
bye bye ote