- Reaction score
- 30.097
Beef TV Series 2023 Όλα βαίνουν καλώς, λίγο έμεινε.
Δεν είχαμε σταματημό. Σε 2 μέρες τελειώσαμε την πρώτη, υποθέτω σ' άλλες 2 τη δεύτερη σαιζόν.2η σεζόν του πολύ καλού Ganglands. Επιτέλους σειρά της προκοπής!
Ganglands | Official Trailer | Netflix - YouTube
Δεν είχαμε σταματημό. Σε 2 μέρες τελειώσαμε την πρώτη, υποθέτω άλλες 2 τη δεύτερη σαιζόν.![]()
Ωραίος, ειδικά στο unauthorized living, εκεί τον αγάπησα.Next
Ξέρεις τη δυσκολία μου να δεχτώ καθετί μη κλασικά αμερικάνικο. Άρα σπάνια εντυπωσιάζομαι από ευρωπαϊκές καλλιτεχνικές προσπάθειες. Τα τελευταία δύο χρόνια ανακάλυψα έναν Ισπανό ηθοποιό που με τράβηξε μέσω της προσωπικότητάς του.
José Coronado
View attachment 287513
Κόλλησα μαζί του στο Unauthorized Living ( imdb ) που βασικά είναι δράμα με στοιχεία σαπουνόπερας, δημοφιλής ισπανική προσέγγιση στις σειρές.
Πρόσφατα τελείωσα την άλλη σειρά που πρωταγωνιστεί, το Entrevías, και τον συμπάθησα ακόμα περισσότερο. Μαζί του και πάλι ο εκπληκτικός Luis Zahera.
Τρίτη πρόταση με τον Coronado το πρόσφατο La chica de nieve.
Είναι εύκολα θεάματα. Ακόμα και τα μηνύματα τους μπορούν να περιφρονηθούν χωρίς καμία διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.Αισθάνεσαι καλά πουλάκι μου;![]()
Η ταινία είναι μεγαλειώδης. Με σκηνοθέτη τον David Lean, δεν είναι περίεργο.Ryan's Daughter (1970)
View attachment 286889
Oscar 1971 : Best Cinematography — Freddie Young
Η ταινία είναι μεγαλειώδης. Με σκηνοθέτη τον David Lean, δεν είναι περίεργο.
Για τη "cinematography" απλά δεν υπάρχουν λόγια, ένα όσκαρ δε φτάνει.
10/10
Σε περίπτωση που δεν την 'εχεις δει, εκεί δίνει ρεσίταλNext
Ξέρεις τη δυσκολία μου να δεχτώ καθετί μη κλασικά αμερικάνικο. Άρα σπάνια εντυπωσιάζομαι από ευρωπαϊκές καλλιτεχνικές προσπάθειες. Τα τελευταία δύο χρόνια ανακάλυψα έναν Ισπανό ηθοποιό που με τράβηξε μέσω της προσωπικότητάς του.
José Coronado
View attachment 287513
Κόλλησα μαζί του στο Unauthorized Living ( imdb ) που βασικά είναι δράμα με στοιχεία σαπουνόπερας, δημοφιλής ισπανική προσέγγιση στις σειρές.
Πρόσφατα τελείωσα την άλλη σειρά που πρωταγωνιστεί, το Entrevías, και τον συμπάθησα ακόμα περισσότερο. Μαζί του και πάλι ο εκπληκτικός Luis Zahera.
Τρίτη πρόταση με τον Coronado το πρόσφατο La chica de nieve.
Δεν αντέξαμε τόσο σαπούνι. Στο τέλος του πρώτου επεισοδίου είχε ήδη αφρίσει όλο το σαλόνι.Κόλλησα μαζί του στο Unauthorized Living ( imdb ) που βασικά είναι δράμα με στοιχεία σαπουνόπερας, δημοφιλής ισπανική προσέγγιση στις σειρές.
6 που ειναι παγιο για τους δεινοσαυρους και 0 για ολα τα αλλα65.... 4/10 οχι αλλο καρβουνο...
Μη νομίζεις ότι χάρηκα με τα σαπούνια. Επειδή όμως μιλάω και λέω ατάκες για να ξεπεράσω τον εκνευρισμό μου, γελούσαμε με τη Ναντίνα και το ξεπεράσαμε.Δεν αντέξαμε τόσο σαπούνι. Στο τέλος του πρώτου επεισοδίου είχε ήδη αφρίσει όλο το σαλόνι.