Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Κρόκ, εκεί που έφτασες σήμερα αν πάρεις τη μαύρη χάραξη θα βιώσεις μια απίστευτη ανάβαση. Είναι μια από τις δύσκολες στη Αττική και αγαπημένη θκιάμ. Η πρώτη που θα πας θα πρέπει να είναι αναγνωριστικη χωρίς να πατάς, πρέπει να δεις και να μελετήσεις τα υψομετρικά αλλιώς θα τα παίξεις. Ξεκινά σχετικά χαλαρά, σταδιακά ανεβάζει κλίση, στα 3/4 της αναβασης δίνει απίστευτο πόνο με κλίσεις πάνω σε καμπές που φτάνουν κοντά στο 20%, προς το τέλος έχει χαλαρή ανηφορική φλαταδούρα. Από κει που θα βγεις (δερβενοχώρια) μετά γυρνάς ως κατάβαση από τη φυλή (ενεμογεννητριες) σακάτ για Χασιά. Αξίζει ;)
IMG_20230408_214551.jpg

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.934
Για τα σκούτερ λέει τώρα αυτός, ή τα ηλεκτρικά πατίνια; Γιατί αν εννοεί σκούτερ, ουσιαστικά λέει απαγόρευση στα μηχανάκια (τι ηλεκτρικά, τι εσωτερικής καύσεως).

Πατίνια. Βέβαια σε εμάς έτσι πηγαίνουν και αρκετά κινεζοσκούτερ, παρανόμως φυσικά. Δίχως πινακίδες κλπ.
Εδώ τελευταία προσέξει εναν παπαρα - τον έχω πετυχει 4-5 φορες5, ο ίδιος είναι - που πηγαίνει με ηλεκτρικό τρικυκλο, διχως πινακίδες εννοειται, στον ποδηλατοδρομο (ισα που χωράει, πρέπει να παραμερίσει λίγο οταν τον πετυχαίνει κανεις απο αντίθετα) με 50 την ωρα. Χθες τον πετυχα το ειχε παρκαρισμενο μπροστον Ερυθρο Σταυρο, πανω στο πεζοδρόμιο, πιάνοντας τον διπλό χωρο σε σχεση με μηχανάκια, και μάλιστα όχι στην άκρη αλλά στη μέση. Πέρασε περιπολικό ούτε που το προσεξε.

Να ακριβώς σαν το παρακάτω

Ωραίο κράτος είμαστε

Reaction score
23.673
Κρόκ, εκεί που έφτασες σήμερα αν πάρεις τη μαύρη χάραξη θα βιώσεις μια απίστευτη ανάβαση. Είναι μια από τις δύσκολες στη Αττική και αγαπημένη θκιάμ. Η πρώτη που θα πας θα πρέπει να είναι αναγνωριστικη χωρίς να πατάς, πρέπει να δεις και να μελετήσεις τα υψομετρικά αλλιώς θα τα παίξεις. Ξεκινά σχετικά χαλαρά, σταδιακά ανεβάζει κλίση, στα 3/4 της αναβασης δίνει απίστευτο πόνο με κλίσεις πάνω σε καμπές που φτάνουν κοντά στο 20%, προς το τέλος έχει χαλαρή ανηφορική φλαταδούρα. Από κει που θα βγεις (δερβενοχώρια) μετά γυρνάς ως κατάβαση από τη φυλή (ενεμογεννητριες) σακάτ για Χασιά. Αξίζει ;) View attachment 287566
Είχα πάει παρέα με τους συναθλητές μου, καθότι έχουμε και δελτίο άμα λάχει, με είπαν αν έχω χρόνο την επόμενη φορά θα με περάσουν σουβλάκι μέχρι κανδήλι (φουσες Βίλια απολα τεσπά)
Κάτι θα γίνει φέτος λογικά , θα δείξει
Έχω ανοίξει και πολλά μέτωπα , τρίαθλα μαραθώνιους κλαινμαιν, θα τα βρω όμως που θα πάει

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Το κατάλαβα ότι πήγες με τα παιδεία της γειτονιάς, έχω κάποιους που ακολουθιόμαστε στο στράβα, και μονή Γοργοεπήκοου πες να σε πάνε, είναι προς καντήλι. Δυνατή και σύντομη ανάβαση.

D

Deleted member 50795

Guest
Αυτος ο μουσάτος με τα άσπρα κολάν , έχει καλύτερο ποδήλατο ..:geek:
τους « κλεβ»…:biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Αυτός με τα άσπρα είναι ο αρχηγός στη χαζαμάρα, γιαυτό!!
Δεν είναι θέμα ποδηλάτου ;)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Κλασική περίπτωση ελληνικής έκθεσης ποδηλάτου... Γιαυτό δεν πάτσα το ποδάριμ.
Ο τύπος όμως με τα τσαντάκια είχε μεγάλο ενδιαφέρον (Ένα bags) θα τον έχω στα υπόψιν. Ωραίος ο Λεωνίδας, χαίρομαι που συνεχίζεις δυναμικά το κανάλι :thumbsup:

Reaction score
16.294
Καλά είναι, αλλά για την ώρα το 840 (αν υπάρχει κάπου διαθέσιμο) κάνει όσο και το 1040.... (κοντά στα 500 ευρώ), οπότε πρέπει να πέσει... :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Πέσει δεν πέσει, το 530 κάνει καταπληκτική δλειά όλο αυτό τον καιρό που το έχω, ειδικά με τη di2 εκτός ότι έχει άψογη συνεργασία, δλέυει ασύρματα από τα d-fly κουμπιά και είναι ακόμα καλύτερο και από αυτό με τη οθόνη αφής. Όταν με το καλό χαλάσει (που θα τα παίξει κάποια στιγμή λόγο μπαταρίας) τότε και μόνο το συζητάω για αγορά του επόμενου, ίσως μέχρι τότε να συζητάμε για το 550/850 ;)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.599
Έχω το 520 και δεν βλέπω λόγο να το αλλάξω, εάν δεν χαλάσει. Μέχρι κι η μπαταρία του, καλά πάει (έβγαλε τη διαδρομή του Νοεμβρίου, 7+ ώρες και "δεν είπε κιχ").

Όταν χαλάσει, βλέπουμε. Μπορεί να "επιστρέψω" στην Bryton.

Reaction score
23.673
Εγώ θα ήθελα μεγαλύτερη ανάλυση και μέγεθος για περισσότερα δεδομένα και εργονομία. Ίσως μια AMOLED οθόνη να βελτιωνε την κατάσταση, αλλά για την ώρα αλλαγή από το 530 σε οτιδήποτε εκτός από 1030/1040 δεν 3χει νόημα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Παναγιώτ όπως σε όλα τα ποδηλατικά αξεσουάρ, έτσι και σε αυτά υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί. Αυτά που ζητάς απαιτούν μεγαλύτερη μπαταρία, άρα και πχιο υψηλό βάρος. Δεν θα τα αγοράσει κανείς, μη ξεχνάς ότι υπάρχουν άτομα που ψάχνουν μέχρι και το τελευταίο γραμμάριο (και είναι αρκετοί) οπότε μας έχουν πάρει χαμπάρι και οι όποιες τεχνολογίες δίνονται με το σταγονόμετρο.
Πχ. για μένα η solar τεχνολογία είναι μεγάλη απάτη, άντε πες στο gps ποδηλάτου λόγο μεγαλύτερου πάνελ ότι κάτι κάνει, στα ρολόγια είναι για το θεαθήναι και για να ανεβάζει τη τιμή του προϊόντος. Η garmin ως ένας από τους κυρίαρχους του είδους το παίζει πολύ καλά το παιχνίδι καθαρά προς θκότης όφελος. Μικρές αλλαγές από γενιά σε γενιά και το κόστος στο Θεό, πέφτει μεγάλο άρμεγμα στα ποδηλατικά, από μια βαλβίδα στη ζάντα μέχρι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς...

Reaction score
23.673
Στο ρολόι το δέχομαι είναι έως και χρήσιμο , αλλά στο κομπουτες τι να πω μόνο για μπρεβεταδες σούπερ ραντονεγ ένα πραμμα 1000 χλμ και τέτοια

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Αυτό σε λέω μαρή, στα ρολόγια λόγου μικρού πάνελ δεν καταφέρνει να κάνει τη διαφορά, αν θυμάμαι καλά, δίνει 1% ενέργεια κάθε 3 ώρες έκθεσης στη απόλυτη ηλιοφάνεια, μαλλιά από τσόνια δλδ άμα έχς ανοιχτή τη καταγραφή. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις έχει ουτο συ άλλος καλή αυτονομία.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Ξέχασα 400km μακριά τους πάτους της specialized για τα road παπούτσα, πόσο μλκ μπορεί να είμαι?
Εχω τα παπούτσα χωρίς πάτους, είμαι ντίπ γίδι...
Τεσπα, ψάχνοντας για on line αγορά πάτων έπεσα πάνω στα καινούρια μοντέλα της gearne (καινούρια χρώματα βασικά)
Τι γίνεται άραγε με τις τιμές, πολύ τσιμπημένες, καβάλησε το καλάμι και η gearne με φαίνεται...
Κρόκ τούτο το χρώμα είναι για σένα , πεταλιά και φωτιά στο λάστιχο :)

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.829
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025