Playstation 5....αξίζει

Reaction score
131
Η α Ληθεια είναι και εγώ κάτι τέτοιο φανταζόμουν όλα σε ένα ,στριμινγκ παιχνίδια μουσικη ταινίες.
Λόγο πρακτικότητα.

Reaction score
1.220
Εμείς στο σαλόνι έχουμε ένα Shield TV και ένα PS4 Pro με σκληρό δίσκο 2 ΤΒ.

Το Shield παίζει Netflix, COSMOTE TV , EON, Amazon TV, Disney, Tidal και ταινίες από το NAS μέσω Samba (SMB).

To PS4 παίζει μόνο παιχνίδια. Κάποιοι φίλοι του γιου μου που έχουν PS5 όταν έρχονται στο σπίτι μας για να παίξουν μαζί, του λένε ότι το PS4 Pro παίζει όλα τα παιχνίδια, δεν έχουν παιχνίδια μόνο για το πεντάρι. Σε κάποια με υψηλό FPS ζορίζεται και ο ανεμιστήρας βουίζει αρκετά, αλλά δεν κολλάει πουθενά.

Το PS4 είναι υποδεέστερο του Shield στην αναπαραγωγή βίντεο. Σε ποιότητα εικόνας, σε ευκολία χρήσησ, σε θόρυβο λειτουργίας, σε κατανάλωση ρεύματος.
Είναι διαφορετικές συσκευές και καμία δεν μπορεί να υποκαταστήσει πλήρως την άλλη.

Reaction score
3
Το atmos σας ενδιαφερει; Αν σας ενδιαφερει, ξεχαστε το ps5.
Σαν media player, σαφεστατα ποιο ανετο το shield. Με τα αρχεια ισως να εχεις θεμα με το ps5.
Σαν παιχνιδομηχανη, τα σπαει.
Συγγνώμη για να καταλάβω.
Δεν παίζει Άτμος από αρχεία ή και από δισκάκια;
Αν του βάλω ένα 4k Bluray με ήχο άτμος δεν θα το παίξει;
(Εγώ το θέλω για να βλέπω δισκάκια 4Κ και να παίζουν και οι γιοί κανένα παιχνίδι αλλά κυρίως σαν player ταινιών.)

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.144
Συγγνώμη για να καταλάβω.
Δεν παίζει Άτμος από αρχεία ή και από δισκάκια;
Αν του βάλω ένα 4k Bluray με ήχο άτμος δεν θα το παίξει;
(Εγώ το θέλω για να βλέπω δισκάκια 4Κ και να παίζουν και οι γιοί κανένα παιχνίδι αλλά κυρίως σαν player ταινιών.)
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Αλλά από ότι λένε όσοι το έχουν δεν παίζει. Μάλλον θα το παίζει Dolby digital plus.

Reaction score
2.464
Ψαχνοντας το λιγο παραπανω, τελικα εχει, αλλα μονο για ταινιες. Για gaming δεν υποστηριζεται.
Επισης διαβασα πως ειναι λιγο εφιαλτης μεχρι να το κανεις να δουλεψει σωστα.

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Reaction score
1.027
Atmos παίζει κανονικά από 4Κ disc (Top gun Maverick χθες για πολλοστή φορά)
Παίζει αν έχεις κάνει αναβάθμιση στο λειτουργικό αλλά όχι όλα τα δισκάκια, έχει ακόμη θέματα

Reaction score
484
Χωρίς να θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, προσωπικά μετάνιωσα με την αγορά PS5 για να το χρησιμοποιώ ως media player και ξαναγύρισα σε HTPC το οποίο είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή scalable.

Γενικά αν εξαιρέσουμε τα σενάρια περί αξιοπιστίας και μακροζωίας του ως παιχνιδομηχανή λόγω πολλών σχεδιαστικών λαθών (βλέπε ανεπαρκής ψύξη, liquid metal που κάνει προβλήματα, ξερένεται ή έχει διαρροές, κολλημένος στη μητρική πρωτεύον SSD αντί να υπάρχουν 2 NVMe slots εξαρχής κλπ), αν και σαν media player αποτυγχάνει (συμβατότητα με codecs, SACD support kaput κλπ) τότε δυστυχώς δεν έχει θέση στο rack μου, εξού κι έφυγε.

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη και άποψη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.576
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan