- Reaction score
- 0
Δε το πρόλαβα στην Amazon. Sold out παντούΣωστά.
Δε το πρόλαβα στην Amazon. Sold out παντούΣωστά.
O Έλληνας αντιπροσωπος??Δε το πρόλαβα στην Amazon. Sold out παντού
Ναι αλλα δεν παει το μυαλο σου τι σπαζοκεφαλια ηταν που ηθελε ο κολλητος μου να κατεβασει την ιδια εκδοση και να μη τη βρισκουμε βασει μεγεθους αρχειου δηλαδη, παραπλανηθηκαμε χωρις λογο μεχρι να το ανακαλυψω.Με τι παιδεύεσαι κι εσύ βρε πουλάκι μου....
Πόσος καιρός είναι από τότε που το παρήγγειλες; Βλέπω κι εδώ Ελλάδα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα κι έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται ο φίλος μου.Στο μεταξύ εγώ ακόμα να παραλάβω το δικό μου!
Και 32gb εσωτερική.Λογικά θα ρίξουν το βάρος στις πωλήσεις του Real Vision plus που έχει +2gb ram
Και στο Real Vision Duo που δέχεται 2 hdd εσωτερικά.
Το 4k pro vision solo πήρα από Ιταλία Τα υπόλοιπα δεν υπάρχουν. Απλά έπεσα στο καθολικό Πάσχα και καθυστερεί το courier. Πιστεύω αύριο να το έχω.Πόσος καιρός είναι από τότε που το παρήγγειλες; Βλέπω κι εδώ Ελλάδα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα κι έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται ο φίλος μου.
Καλοριζικο!Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι εντυπωσιασμένος με το dune 4k Solo!
H ταινιοθήκη μου απαρτίζεται κατά 95% από bdmv folders και λίγα iso.
Η δομή των φακέλων μου είχε γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναγνωρίζονται οι srt υπότιτλοι απ' το Oppo 203 που διαθέτω.
Για παράδειγμα:
Murder on the Orient Express (Folder) ---> Murder on the Orient Express (srt)
---> Murder on the Orient Express (Folder) ---> BDMV (Folder)
---> CERTIFICATE(Folder)
Με αυτή τη λογική έκανα και το movie scraping στο jriver στο PC (Το μόνο λογισμικό που παίζει full bd menu με madvr και εξωτερικούς υπότιτλους).
Με χαρά διαπιστώνω ότι το dune hd αναγνωρίζει αυτή τη δομή και σε lite mode παίζει απροβλημάτιστα τους εξωτερικούς υπότιτλους.
Όλα τα αρχεία βρίσκονται σε Nas κι η σύνδεση γίνεται μέσω Samba (Smb).
Ο scraper δουλεύει αρκετά καλά, μου άρεσε που οργανώνει σχετικές μεταξύ τους ταινίες σε συλλογές.
Η παρουσίαση στο My collection με το trailer να παίζει στο background είναι πολύ ωραία.
Αν κάτι λείπει, είναι εικονίδια με σημαντικές λεπτομέρειες όπως αυτά:
View attachment 289659
Κάποια στιγμή νομίζω θα τα προσθέσουν.
Το dune hd έχει συνδεθεί πάνω στο Lumagen Pro. Η εικόνα είναι εξαιρετική, χωρίς banding.
Για την ώρα δεν έχω βρει αρχεία που να μην παίζουν Το frame rate switching γίνεται απροβλημάτιστα.
Το skipping μπρος πίσω δουλεύει μια χαρά, οι υπότιτλοι είναι αρκετά παραμετροποιήσιμοι. Μια χαρά!
Αν κάποιος γνωρίζει, έχω πρόβλημα μόνο με τις συλλογές τηλεοπτικών σειρών σε bluray.
Για παράδειγμα έχω 8 σεζόν του game of thrones. Κάθε σεζόν σπάει σε 4 δισκάκια (κανονικοί bdmv folders).
Πως γίνεται το scrapping;
Όχι δεν βρήκα νόημα να το κάνω. Δεν έχω συσκευές που να υποστηρίζουν DV και το tone mapping γίνεται από Lumagen. Αν θυμάμαι καλά το άφησα στο auto.Καλοριζικο!
Εχεις το VS10 παντα ενεργοποιημένο?
Με το VS10 ενεργοποιημενο, υπήρχε σαφως λιγοτερο banding.Όχι δεν βρήκα νόημα να το κάνω. Δεν έχω συσκευές που να υποστηρίζουν DV και το tone mapping γίνεται από Lumagen. Αν θυμάμαι καλά το άφησα στο auto.