Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.699
Το τελευταίο που μπορεί να κάνει ο αμετάκλητα καταδικασμένος, είναι υποδείξεις!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.254
Με τα Star Wars Hansaplast, που μόλις ήρθαν μ' ενημέρωσε και μου κράτησε ο @rose.athens, χαίρομαι να σφάζομαι! 😍

20230412_125620.jpg

20230412_130131.jpg

Με τους ρυθμούς που σφάζομαι όμως φέτος, 3 σήμερα, βλέπω να τελειώνει το πρώτο τενεκεδοκουτάκι. Πήρα άφθονα βέβαια, αλλά ανησυχώ... :biggrin:

Reaction score
16.044
Υπάρχει κάποιος νομισματολογος που μπορεί να μου πει τι είδους νόμισμα είναι αυτό?

B9C15D68-DE76-42D9-B8C5-63BC6E3F5C43.jpeg

7CD3D240-7B3B-4C18-B1AB-24FA146829FB.jpeg

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.662
καθόμουν αμέριμνος κ τσιμπολογούσα σε ταπεράκι έξω στην αυλή την μαγειρίτσα που μου έβαλε με το ζόρι η πεθερα μου να δοκιμάσω….δεν πρόλαβα δεύτερη κουταλια κ βλέπω έναν φωσφοριζέ τυπο σαν χρυσομπουρμπουλα να περνάει από μπροστά με ανάσες….το ποσο άσχημα ένιωσα δεν λεγεται
παράτησα το κουτάλι στο τάπερ κ μπήκα να ζητήσω ένα λεμονακι ακόμα :biggrin:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.950
.. τους κοβω μετα το χρονια πολλα, "ποιος γιορταζει?" ...και τους προλαβαινω "σουβλισα μακαρονια" 🐒

Reaction score
11.105
2,80 βγήκε το πλάτος, σε απόσταση θέασης 3,20.
Καλά θεωρώ ότι είναι, εγώ θα κάθομαι μάλλον λίγο πιο μπροστά (στα 2,80-2,90) όταν βλέπω μόνος μου.
Όταν τελειώσουμε θα κάνω θέμα παρουσίασης.

abcd

Super Moderator
Reaction score
100.699
2,80 βγήκε το πλάτος, σε απόσταση θέασης 3,20.
Καλά θεωρώ ότι είναι, εγώ θα κάθομαι μάλλον λίγο πιο μπροστά (στα 2,80-2,90)
Προσωπικά πιστεύω, δεν θα έχεις πρόβλημα στα 3,20 μέτρα.

Στα 2,80-2,90 πιστεύω θα κουράζει.

Reaction score
11.105
Θα δείξει.
Με τον προηγούμενο προβολέα είχα πλάτος 2,52 και έβλεπα από απόσταση 2,52 και ήμουν μια χαρά. Τώρα βρήκα τη σημείωση με τις μετρήσεις.
Οπότε για εμένα το 1:1 το θεωρώ ok.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.662
Προσωπικά πιστεύω, δεν θα έχεις πρόβλημα στα 3,20 μέτρα.

Στα 2,80-2,90 πιστεύω θα κουράζει.
αν κουράσει....θα βάψει 2 παλάμες ακόμα το κάδρο κ τέλος :biggrin:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.252
- ποια τά ωφέλη
Απο μερικά χρόνια οπτικοακουστικής εμπειρίας ;

... Γνώση πέρα από μία καλή παρέα ;

Reaction score
18.591
Γνώση πέρα από μία καλή παρέα
Μαθαίνεις ότι η φαντασία είναι ανώτερη απο την γνώση, ακόμη και στις πρακτικές επιστήμες για να ορίζεις τις υποθέσεις σου.

Ταξίδεμα με την μουσική αυτό κερδίζεις. Επίσης σύλληψη καλύτερα όλων των εννοιών, κοίταγμα απο περισσότερες οπτικές γωνίες απο κάποιον άλλον αυτών, μη φόβο να δαλέξεις - επιλέξεις να αναρωτηθείς για κάτι διαφορετικό και διαφορετικά απο ότι έκανες μέχρι χθές και διαφορετικά από κάποιον άλλο που αρκείται μόνο στην μέχρι τώρα απόκτηση γνώσης, ανακαλύπτοντας και άρα δημιουργώντας καινούργια γνώση. Πως νομίζεις δημιουργείται η γνώση ; Διαβάζοντας σαν τρελός και συσσωρεύοντας μόνο πληροφορίες ; Δεν το συνειδητοποιείς καθώς η βελτίωση σου σε όλα τα επίπεδα των παραπάνω αναφερομένων γίνεται συνήθως όχι γραμμικά και αλγοριθμικά, αλλά με άλματα και απότομα. (χρονικά αλλά και ποιότητας και ποσότητας εξέλιξης της σκέψης).

Αυτά πέρα απο τα γνωστά και χιλιοειπώμενα που ξέρεις, διαβάζεις ή ακούς. (ιατρικά, φιλοσοφικά, κλπ).

Τα έχει πεί ο Αινστάιν και άλλοι.

Η οπτική εμπειρία δεν οδηγεί σε τόσο μεγάλη εξέλιξη τον άνθρωπο όσο η ακουστική. Αποδεδειγμένο απο την επιστήμη με τέστ ψυχολογίας αλλά και φυσιολογίας του ανθρώπου. Μάλιστα πολύ φτωχά τα αποτελέσματα συγκριτικά λόγω φυσιολογίας και περιορισμούς που θέτει αυτή στις περιοχες εγκεφάλου , στον αριθμό αλλά και των πιο πολλών ¨ειδών" νευρώνων που ενεργοποιούνται καθώς και της επικοινωνίας μεταξύ των.

Last edited:

Reaction score
2.444
Μαμιεται ο τυπος που παιρνει τις τελευταιες μερες τη συζυγο και την ρωταει αν θελει να τον δει να τον παιρνει ή αν θελει η συζυγος να τον παρει με strapon...
Να χεσω και το gdpr και τα δικαιωματα του καθε ανωμαλου.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.376
Αποκλεισμός καλούντος με απόκρυψη.

- Από τον πάροχο

- Σε κινητό android:

1. Πατάς το εικονίδιο με το ακουστικό
2. Πατάς τις 3 τελίτσες
3. Ρυθμίσεις
4. Αποκλεισμός αριθμών
5. Αποκλεισμός κλήσεων από άγνωστους αριθμούς

-Σε iPhone

Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο και κατόπιν μεταβείτε με κύλιση προς τα κάτω, πατήστε «Σίγαση αγνώστων καλούντων» και ενεργοποιήστε τη λειτουργία. Οι κλήσεις από άγνωστους αριθμούς τίθενται σε σίγαση, αποστέλλονται στον τηλεφωνητή σας και εμφανίζονται στη λίστα πρόσφατων κλήσεων.

Last edited:

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.471
Members
38.188
Νεότερο μέλος
kotsos134