Αμερική: To 50% όσων αγοράζουν βινύλιο δεν έχει πικάπ!!!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.219
ετσι για το κουτσομπολιο ..χωρις στεφανι... η ερωτηση ηταν αν θα παρω τηλεοραση. 🐒
-πραγματικο γεγονος, ξαδερφος μου με εχει επισκευτει στο διαμερισμα που μενω, και μετα απο αραγμα μου λεει "ρε συ, ωραιο το εχει κανει....αλλα εδω και ωρα ψαχνω να βρω τι λειπει... τηλεοραση δεν εχεις.... ", η απαντηση ηταν "εχω ...στο υπνοδωματιο....μια εκει στην ακρη...." .... "ααα!! μου λεει...αμα θελει η συντροφος....γουτσου γουτσου.... "...."ναι ακριβως !! αναβεις τη τιβι και λες...τωρα βελπω τιβι...και τα γλυτωνεις αυτα..."
(οπερ και εγενετο)

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.173
και η κεφαλοβελόνα θα μπάινει ανάποδα?
ή θα παίρνει ειδική κεφαλή?
Δεν έχω γνώση πως παίζει!!! Απλά το είδα στο γουγλι :)

ika

News
Reaction score
15.107
Δεν έχω γνώση πως παίζει!!! Απλά το είδα στο γουγλι :)
Το κατάλαβα,
Σχολίασα απλά γιατί αυτοί που τα σχεδιάζουν σαν καινοτόμα προϊόντα, είναι πολλές φορές γραφίστες χωρίς γνώση, που ψάχνουν για χρηματοδότες κορόιδα

Reaction score
19.386
Ο υποφαινόμενος πάντως ανήκει σε κατηγορία που έχει σταματήσει να προμηθεύεται βινυλιακούς δίσκους εδώ και αρκετά χρόνια μολονότι διαθέτει πικάπ σε διαρκή χρήση.
Εσύ (όπως και εγώ) είσαι το αντίθετο δηλαδή. Δεν εξηγείται αυτό απο την ψυχολογία. 😍

Εγώ βρε συ όμως έχω και μια δικαιολογία γιατί έχω τόσους πολλούς που και τώρα απο μια φορά να πω να ξανακούσω τους μισούς θα έχω πεθάνει (το έχω υπλογίσει μην νομίζεις). Εσύ τι δικαιολογία έχεις, δεν καλύπτεσαι απο επιστημονική εξήγηση, έπρεπε να αγοράζεις, δεν βλέπω να έχεις πολλούς. 😀

cognitive dissonance και marketing.
Με την ψυχολογία δηλαδή. 😀

Υ.Γ. : Ε, ρε πλάκα που έχουμε. Όταν στα "λέω" εγώ (όλα με υπονοούμενα δηλαδή), δεν με ακούς. 😀

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.556
Καλά είναι δυνατόν κάποιος λάτρης του καλού ήχου να μην έχει ένα πικάπ;
Έστω για κόσμημα ένα ΜΚΙΙ
1200 MKII.jpg

Άλλωστε είναι ακόμη πολύ περιζήτητα.

MKII.jpg

Και έχουν και καλύτερο ήχο! :biggrin:

ika

News
Reaction score
15.107
Καλά είναι δυνατόν κάποιος λάτρης του καλού ήχου να μην έχει ένα πικάπ;
Έστω για κόσμημα ένα ΜΚΙΙ
View attachment 289773

...
Άν ποτέ θελήσει να το πουλήσει, να θυμηθεί να παει στον Ριχάρδο που θα το αγοράσει ως κόσμημα. Χωρίς παζάρια.....
:boast: :dance2: :headbang::drinks::D

Reaction score
19.386
Παλιά συζήτηση με το στεφάνι.

- Όταν πάρουμε πικάπ θα το βάλουμε δεξιά ή αριστερά από την τηλεόραση;
- Τι να το κάνουμε παιδί μου το πικάπ; Ούτε 5 δίσκους δεν έχουμε, άσε που δεν συνδέεται στον Anthem.
- Ναι αλλά είναι ωραίο.

Στην τελευταία έκθεση που πήγαμε, αν βγάλεις εκτός τα LS60, την περισσότερη ώρα την έφαγε στα πικάπ. Εντωμεταξύ από αυτά που της αρέσουν, σε εμφάνιση εννοείται, κανένα δεν έχει κάτω από 2000€. @tinpatisame :thumbsdown: :whistling:
Καλά σου λέει η κοπέλα. Μου λες ότι έχεις κα αισθητική. Επρεπε να έχεις ένα, μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο και όχι να ανοίγεις τέτοια νήματα.

Επίσης τι θέλεις να πεις ότι τα νέα παιδιά είναι τζάζ στις αποφάσεις τους ; Γνωστό αυτό. Ε, τόσα πράγματα αγοράζουμε όλοι μόνο και μόνο για αισθητικούς λόγους. Αυτό σε πείραξε τώρα. 😀

Reaction score
19.386
ανήκει σε κατηγορία
Τι να το κάνω το Tidal και το Spotify όταν ακούω μόνο σκυλάδικα ή μόνο μέταλ ή μόνο κλπ "μόνο" ;

Τι να την κάνω την τηλεόραση εάν βλέπω μόνο Τζόν Γουικ ;

😀 😀

Υ.Γ.: Χθές λάδωνα τα πάντα όλα (το προτείνω σε όλους να το κάνουνε, μεγάλη διαφορά). Μεντεσέδες σε ντουλάπια κουζίνας -πόρτες -αλουμίνια- , κλειδαριές, γλώσσες και είχε στο Star Τζόν Γουίκ 3 και μια το έβλεπα μια το άκουγα. Παρατηρήσεις :

1) Και σε αυτό το έργο όπως και στον Στέιθαμ και σε πολλά άλλα που σου είχα πεί και τώρα δεν τα θυμάμαι, ο διευθυντής του Continental βάζει να ακούσει απο πικάπ. Να απο που οι νέοι επηρρεάζονται και έγινε μόδα. 😀
2) Σε αυτό λέει ακόμη λιγότερα απο ότι στο 1 που είχα δεί, εάν αυτό είναι ποτέ δυνατόν ; 😀 No Joke, έλεγε στο 95 % του σεναρίου μόνο Yes και No.
3) H Χάλι Μπέρρυ που τον βοηθάει ενώ παίζεται μέχρι και η ζωή του παιδιού της εάν το κάνει .... τελικά όταν της πυροβολεί ο "κακός" τον σκύλο της τρελλαίνεται και τα τινάζει όλα στον αέρα ... ακριβώς όπως και για τον ίδιο λόγο που τα πήρε δηλαδή ο Τζόν Γουίκ. 😀😀😀 Τρομερό μας δουλεύουν και εμείς τα βλέπουμε χα χα.
4) Σε μια φάση λέει Guns. Lot's of guns αναφορά δηλαδή στο Matrix. Τι έξυπνο σεναριακά ; χα χα. Τι να πείς ; 😀

Reaction score
274
Αυτό δεν είναι τίποτε. Εγώ έχω δισεκατομμύρια τίτλους και δίσκους στο Tidal και στο Spotify που δεν τους ακούω αλλά το πλρώνω και τα. έχω.

Έχω και εγώ έναν φίλο χεβιμεταλά που το κάνει αυτό και όλο λέει ότι κάποτε θα πάρει πικάπ ή το κάνει για να υποστηρίξει το συγκρότημα ή του αρέσει το artwork. Αυτοί βέβαια που το κάνουν δεν έχουν νομίζω πάνω απο καμιά εικοσαριά το πολύ δίσκους.

Περίεργο πράγμα ο άνθρωπος.
Και αν σε μια νυκτι αυτα κλειαουν δεν θα εχεις απολυτως τιποτα,και μη πεις οτι δεν μπορει να κλεισουν,οταν κλεινουν τραπεζες ολα τα υπολοιπα ειναι παιχνιδακι.Βεβαια θα ανοιξει προφανως κατι αλλο και να κλεισουν,αλλα καταληγουμε στο βασικο συμπερασμα,εχεις τα παντα και δεν εχεις τιποτα! 😁 ;)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Εσύ (όπως και εγώ) είσαι το αντίθετο δηλαδή. Δεν εξηγείται αυτό απο την ψυχολογία. 😍

Εγώ βρε συ όμως έχω και μια δικαιολογία γιατί έχω τόσους πολλούς που και τώρα απο μια φορά να πω να ξανακούσω τους μισούς θα έχω πεθάνει (το έχω υπλογίσει μην νομίζεις). Εσύ τι δικαιολογία έχεις, δεν καλύπτεσαι απο επιστημονική εξήγηση, έπρεπε να αγοράζεις, δεν βλέπω να έχεις πολλούς. 😀

Με την ψυχολογία δηλαδή. 😀

Υ.Γ. : Ε, ρε πλάκα που έχουμε. Όταν στα "λέω" εγώ (όλα με υπονοούμενα δηλαδή), δεν με ακούς. 😀
Ας φρόντιζες να τα λες την... κατάλληλη στιγμή. Serendipity... :wink:

Δίσκους βινυλίου έχω αρκετούς και αυθεντικές εκδόσεις κληροδοτημένες αλλά όχι σε πλήθος εφάμιλλο συλλεκτών.
Εδώ και αρκετά χρόνια έχω χαρίσει σε επίλεκτα άτομα από το περιβάλλον μου κάποια πακέτα δίσκων ενώ κρατώ τα κληροδοτημένα - από σεβασμό στη μνήμη του παππού μου - και κάποια δικά μου σε σύνολο γύρω στους 1500 τίτλους. Είναι μοιρασμένα σε ξεχωριστούς τόπους διαμονής όχι σε κοινή θέα αλλά γι αξιοποίηση χώρου στο πάτωμα ντουλάπας που περιέχει κανονικά κρεμασμένα ρούχα. Δεν χρειάζομαι περισσότερα έχοντας κιόλας ήδη φροντίσει για τον μελλοντικό - που ελπίζω ν'αργήσει - κληρονόμο όσων κρατώ.

Παρεμφερές πλήθος έχω κρατήσει και σε τίτλους CD πάλι μοιρασμένους σε διαφορετικούς τόπους, πολύ λιγότερες κασέτες και DVD , μερικά Bluray , ενώ όσα ψηφιακά αρχεία θα κρατούσα backup δεν υπερβαίνουν τα 4 gigabyte.
Στο συγκεκριμένο server όποιος νέος τίτλος μου αρέσει αρκετά ώστε να εισέλθει θα πάρει τη θέση κάποιου άλλου που θα διαγράφεται. Travellin' light... :biggrin:

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.219
... we shall remain invisible, for we travel light. For we do not rush toward the light. And we dance if we can. With our eyes closed ..
(λογικα θα το εχω βαλει και στο εκλαιγοντας)

• Like
Reactions: TGD

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.139
Παλιά συζήτηση με το στεφάνι.

- Όταν πάρουμε πικάπ θα το βάλουμε δεξιά ή αριστερά από την τηλεόραση;
- Τι να το κάνουμε παιδί μου το πικάπ; Ούτε 5 δίσκους δεν έχουμε, άσε που δεν συνδέεται στον Anthem.
- Ναι αλλά είναι ωραίο.

Στην τελευταία έκθεση που πήγαμε, αν βγάλεις εκτός τα LS60, την περισσότερη ώρα την έφαγε στα πικάπ. Εντωμεταξύ από αυτά που της αρέσουν, σε εμφάνιση εννοείται, κανένα δεν έχει κάτω από 2000€. @tinpatisame :thumbsdown: :whistling:
Αν της αρέσει αυτό σώθηκες!

Reaction score
5.609
Ευτυχώς ανέβασες την φωτό με τον φτηνό βραχίονα, να μην ξεβρ@κωθεί τελείως....
:dance2: :gamer: :boast: :acute:
Αυτο το τεσσαρι που ειχαμε στο γαλατσι το θυμασαι,ναι αγαπη μου,ε το βλεπεις μπροστα σου,και αμα θελεις και τον αλλον βραχίωνα παει και το αυτοκινητο :biggrin:

Reaction score
19.386
Αν της αρέσει αυτό σώθηκες!

Ευτυχώς ανέβασες την φωτό με τον φτηνό βραχίονα, να μην ξεβρ@κωθεί τελείως....
:dance2: :gamer: :boast: :acute:
Απο την άποψη αισθητικής το λέει περισσότερο ο Πέτρος νομίζω. Κακάσχημα αυτά τα βιομηχανικά σχέδια αλλά και κάτι "εξόρυξης πετρελαιοπηγών" ή "πλατφόρμες διυλιστηρίων" . Λένε ότι είναι καλύτερα αλλά εγώ πήγα πιο "παραδοσικά" και επίσης καλά (θέλω να πιστεύω).

Να δούμε τι θα πεί και ο Αλέξης που είναι ο ειδικός στην ομορφιά και αισθητική. Θα με ενδιέφερε να πεί την γνώμη του.
Και αν σε μια νυκτι αυτα κλειαουν δεν θα εχεις απολυτως τιποτα,και μη πεις οτι δεν μπορει να κλεισουν,οταν κλεινουν τραπεζες ολα τα υπολοιπα ειναι παιχνιδακι.Βεβαια θα ανοιξει προφανως κατι αλλο και να κλεισουν,αλλα καταληγουμε στο βασικο συμπερασμα,εχεις τα παντα και δεν εχεις τιποτα! 😁 ;)
Με παρεξήγησες φίλε μου. Απλώς πειράζω τον Αλέξη. 😀

Εγώ είμαι υπέρ του βινυλίου και έχω γύρω στις 4.500 δίσκους.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.733
Απο την άποψη αισθητικής το λέει περισσότερο ο Πέτρος νομίζω. Κακάσχημα αυτά τα βιομηχανικά σχέδια αλλά και κάτι "εξόρυξης πετρελαιοπηγών" ή "πλατφόρμες διυλιστηρίων" . Λένε ότι είναι καλύτερα αλλά εγώ πήγα πιο "παραδοσικά" και επίσης καλά (θέλω να πιστεύω).

Να δούμε τι θα πεί και ο Αλέξης που είναι ο ειδικός στην ομορφιά και αισθητική. Θα με ενδιέφερε να πεί την γνώμη του.

Με παρεξήγησες φίλε μου. Απλώς πειράζω τον Αλέξη. 😀

Εγώ είμαι υπέρ του βινυλίου και έχω γύρω στις 4.500 δίσκους.
Τι θες να σου πω δηλαδή. 😅

Εντύπωση μου κάνει που τα βρίσκουμε σε εκθέσεις ήχου αντί για το modeling room του Mandalorian. 🤣

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.832
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025