Αμερική: To 50% όσων αγοράζουν βινύλιο δεν έχει πικάπ!!!

ika

News
Reaction score
15.107
Απο την άποψη αισθητικής το λέει περισσότερο ο Πέτρος νομίζω. ...
Συμφωνούμε, αλλά ενέχει μεγάλους κινδύνους μιά τέτοια πρόταση.
Άμα αρέσει, άντε μετά να αρνηθείς το μπιμπελό....

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.556
Έχω όμως και κάτι δίσκους, μα τι δίσκους.
Αλίκη Βουγιουκλάκη με τραγούδια των ταινιών της, τα άκουγε η μαμά μου, τον Γιάννη Γκιωνάκη με τίτλο "Ο Γκιωνάκης έχει πλάκα", τον Γιώργο Μαρίνο στο "15 χρόνια παράσταση" του 1980, Πρόδρομο Τσαουσάκη που άκουγε ο μπαμπάς μου, έχω το "Μινόρε της αυγής" από την σειρά της TV της εποχής.
Γατάκια.

Από την άλλη έχω και την συμφωνία Νο 40 του Μότσαρτ με μαέστρο τον Benjamin Britten σε έκδοση της Decca.
Το πικάπ δεν πεθαίνει. :biggrin:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.219
-> επι του θεματως, οσοι γνωριζω -οπως και ο ιδιος- δισκους ξεκινησαμε να αγοραζαμε πριν την αποκτηση πικαπ (και βεβαια αναφερομαι σε υποθεσεις εκτος στατιστικης), και κυριως δε καταταχτηκαμε μας κατω απο καποια ταμπελα μουσικοφιλικου ειδους.
Η επαφη μου με δισκογραφια ξεκιναει απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου (θωλα τοσο ως εικονα, οσο και ως αναμνηση), ανεκαθεν το προσεγγιζα με εντελως προσωπικα κριτηρια, αργοτερα, και σταδιακα εντασομενος σε καποιο ευρυτερο κοινωνικο συνολο (μεταξυ μας, και εδω θωλο ηταν το κοινονικο, και οχι το ματι μου), το πραμα μεταφερθηκε διαφορετικα χωρις ομως να ερχεται αντιρροπα στην αρχικη αβιαστη και παιδικη (αθωα) -εμφυτα σκανταλιαρικη- προσεγγιση. - επειδη δεν αρεσκομαι σε καταγραφη βιωματικων ή βιογραφικων, στο σταματω εδω. 🐒 καντε λαικ και σαμπσκραιμπ 8-)
Παρών :drinks:
αν βρεις ποιο τιτλο τραγουδιου παραφραζω (εως παρασφαζω).

Last edited:

jag

Reaction score
29.927
Δεν είναι κακό να έχεις δίσκους χωρίς πικάπ, αντιθέτως...

Reaction score
3.565
Ισχύει , πρώτα αγόρασα καμμιά 50αριά δίσκους από 7+7 (κέντρο) , ρυμθμός (νέα ιωνία) , κηφησιά και Ν Ηράκλειο και μετά πήρα ένα πολυμηχάνημα ΑΚΑΙ HI FI με πικαπ cd κασέτα.

Τα βυνίλια τα έγραφα σε κασσέτα , σε ηχοσύστημα φίλου (πικαπ πολύ καλό kenwwod) και άκουγα αποκλειστικά σε walkman sony και sharp.

Όταν βγήκε το minidisc έγραφα του δίσκους και τους αποθήκευα.

Τώρα αγοράζω και κατεβάζω το dsd ή flac και δίσκος μένει σφραγισμένος

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.828