Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Εμένα πάντως με κάνει για άτομο που κάπνισε κάτι πολύ καλό, ανέβηκε στο ποδήλατο και όπου βγάλει :roflmao:

Reaction score
16.294
Όχι ότι δεν το σκέφτηκα κι αυτό... βλέποντας τον! Τον χαιρέτησα βέβαια, κι νομίζω μάλλον περίμενε ότι θα σταματούσα για chatting, αλλά κατέβαινα γρήγορα κι που χρόνος για τέτοια... :geek: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Πήρα στάντ για το σουμιέ, πάει καιρός που ψάχνω, ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές, οι περισσότερες δεν δίνουν τη δυνατότητα να περιστρέφετε ο τροχός για ευκολότερη συντήρηση, έτσι πήρα σταθερή. Είναι της topeak, κάνει για όλα τα ποδήλατα έως 2.3 ελαστικό, μπορεί να τοποθετηθεί είτε στο μπροστά είτε στο πίσω τροχό. Πολύ καλή κατασκευή και κρατάει σταθερά το ποδήλατο, εύκολα και γρήγορα
IMG_20230430_215150.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735

Και αυτο είναι πολύ καλό Σώτο, έτσι λένε στα διάφορα reviews, προτίμησα όμως το topeak που ως εταιρία τη εμπιστεύομαι στα διάφορα που έχω αγοράσει κατά καιρούς.
Πολύ σημαντικό που ξέχασα να αναφέρω, στη βάση της topeak τα ποδαράκια στήριξης κλείνουν, κατεβαίνει και ο βραχίονας και είναι εύκολο να αποθηκευτεί ή να μεταφερθεί

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Για μένα αυτο είναι ένα πολύ καλό νέο, έπρεπε να συμβεί για να σφίξουν λίγο οι κ@λοι και να ξανά γίνει ίσως μια άλλη τιμολόγηση. Δεν δίνεται κάν πλέον η επιλογή μηχανικού γκρουπ και η νέα 105 di2 έχει πάρει ήδη τη κατιούσα. Από 2.000€ στη παρουσίαση κατέβηκε στα 1.600€ και δέχεται επιπλέον μείωση τιμής.

Reaction score
16.294
Έτσι! Βρήκαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τις τιμές στα ύψη μέσα στην πανδημία, λες και πουλάνε χρυσάφι, τώρα που τέλειωσε όμως κι αυτή χάνονται και τα 'πελατάκια'...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.741
Για μένα αυτο είναι ένα πολύ καλό νέο, έπρεπε να συμβεί για να σφίξουν λίγο οι κ@λοι και να ξανά γίνει ίσως μια άλλη τιμολόγηση. Δεν δίνεται κάν πλέον η επιλογή μηχανικού γκρουπ και η νέα 105 di2 έχει πάρει ήδη τη κατιούσα. Από 2.000€ στη παρουσίαση κατέβηκε στα 1.600€ και δέχεται επιπλέον μείωση τιμής.
Σαν τα Tesla ένα πράμα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Έτσι! Βρήκαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τις τιμές στα ύψη μέσα στην πανδημία, λες και πουλάνε χρυσάφι, τώρα που τέλειωσε όμως κι αυτή χάνονται και τα 'πελατάκια'...
Μου τη δίνει και η πολιτική της σχιμάνο Σώτο, γιατί ρε φίλε δεν μετονομάζεις τη παλιά ultegra di2 σε 105 di2, παρά κάθεσαι και σχεδιάζεις μια νέα 105 και καταργείτε εντελώς τις μηχανικές ταχύτητες?
Κάτσε στον άσσο τώρα, γιατί υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Βλαμμένη σχιμάνο :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Εεε βέβαια, τι είχαν στο μυαλό τους, ότι όλοι γουστάρουν να κάνουν βζούτ-βζούτ οι αλλαγές ταχυτήτων, τον Μητσούμπα τον ρώτησαν? :roflmao:

Reaction score
16.294
Το έχουν πάει σε άλλα επίπεδα... αυτά είναι εξαρτήματα σε τιμές μοντέρνας τέχνης! :gamer: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Το ίδιο ακριβώς για τη 9100 σειρά είχε 1.500€, στη νέα σειρά πήρε άλλα τρία κατοστάρικα

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.599
Ο πουτιν φταίει και για αυτο :roflmao:
Δηλαδή, εάν πάρω αυτό το τεχνολογικό κεραμικό αριστούργημα των 77.2γρ και αξίας €1800, θα αποδίδω τα Watt της εξωγήινης μπάμιας;;; :roflmao: Πείτε ρε παιδιά, με το δάχτυλο στο "complete purchase" είμαι!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Το ξέρς ότι πααίνει χωρίς το ντεραγιέ? , θες επιπλέον άλλα 500€+1800€ =2.300€ για το πίσω ντεραγιέ. Το τρομερό είναι πως τα αγοράζουν, ξέρω ότι τα αγοράζουν, τους έχω δει.
Τρώνε αμάσητη όλη τη παπάτζα...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.599
Εντάξει ρε φίλε, άμα είναι να πηγαίνω με 35km/h για 2-3 ώρες, να τα δώσω τα γαμήδια τα €2300! :roflmao:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.829
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025