bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 48.735
Εμένα πάντως με κάνει για άτομο που κάπνισε κάτι πολύ καλό, ανέβηκε στο ποδήλατο και όπου βγάλει
Σαν τα Tesla ένα πράμα...Για μένα αυτο είναι ένα πολύ καλό νέο, έπρεπε να συμβεί για να σφίξουν λίγο οι κ@λοι και να ξανά γίνει ίσως μια άλλη τιμολόγηση. Δεν δίνεται κάν πλέον η επιλογή μηχανικού γκρουπ και η νέα 105 di2 έχει πάρει ήδη τη κατιούσα. Από 2.000€ στη παρουσίαση κατέβηκε στα 1.600€ και δέχεται επιπλέον μείωση τιμής.
Μου τη δίνει και η πολιτική της σχιμάνο Σώτο, γιατί ρε φίλε δεν μετονομάζεις τη παλιά ultegra di2 σε 105 di2, παρά κάθεσαι και σχεδιάζεις μια νέα 105 και καταργείτε εντελώς τις μηχανικές ταχύτητες?Έτσι! Βρήκαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τις τιμές στα ύψη μέσα στην πανδημία, λες και πουλάνε χρυσάφι, τώρα που τέλειωσε όμως κι αυτή χάνονται και τα 'πελατάκια'...
Δηλαδή, εάν πάρω αυτό το τεχνολογικό κεραμικό αριστούργημα των 77.2γρ και αξίας €1800, θα αποδίδω τα Watt της εξωγήινης μπάμιας;;; Πείτε ρε παιδιά, με το δάχτυλο στο "complete purchase" είμαι!Ο πουτιν φταίει και για αυτο