Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.246
... ε ναι. το νοημα του νηματως ειναι οτι λογους (εφευ)βρισκεις , αλλα σοβαροι λογοι δεν ειναι.
Η εμφάνιση είναι προιόν της φαντασίας.+αμα θες νοσταλγια, φορα ενα εμπριμε πουκαμισο και ασορτι πουλοβερ.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου.όταν ήμουν μικρότερος και πιο...ανέμελος και ξένοιαστος είχα πικάπ.
Και πάντα όταν έκανα ακροάσεις έβαζα και άκουγα.
Είναι ωραία διαδικασία.
Έβγαζα τα νά-ηλα, διάβαζα μέσα όλες τις πληροφορίες κλπ κλπ...
Και φυσικά έπαιζε όλος ο δίσκος, από την αρχή μέχρι το τέλος.
Η όλη διαδικασία και ο ήχος του βινυλίου πάντα με γοήτευε.
Νομίζω ότι έχει μια ροή η μουσική που δεν τη συναντάς στα πσηφιακά.
Και το πικαπάκι μου έπαιζε και καλά δηλαδή, systemdeck IIX με alphason delta και denon dl160 και goldring 1042 παλιότερα.
Τώρα ούτε cd δε βάζω. Βαριέμαι.
Spotify και qobuz για τον ελάχιστο χρόνο που μπορώ και απολαμβάνω τις μουσικές μου.
Ειδικά το spotify είναι μια ουσιαστική αναβάθμιση στις ακροάσεις μου υπο την έννοια ότι μου προτείνει νέους καλλιτέχνες και μουσικές σύμφωνα με τα γούστα μου. Αυτό παλιά μπορούσε να γίνει αν αυτός που είχε το δισκάδικο σε γούσταρε και σου έλεγε τι καινούργιο ήρθε και σου έβαζε να ακούσεις.
Having said όλα αυτά...
...και κατανοώντας ότι η συζήτηση πήγε στο τεχνικό μέρος σύγκρισης των μέσων, δεν είναι εκεί το θέμα και το έχω ξαναπεί:
Αν ακους τις μουσικές σου απο βινύλια και το γουστάρεις κάργα...μαζί σου.
Απο cd? επίσης.
Στρημάρεις? το ίδιο.
Η ακρόαση μουσικής γίνεται για να βγουν απο μέσα μας συναισθήματα.
Και αν αυτό συμβαίνει με το βινύλιο, με 2 ηχεία sonus faber και με έναν τελικό 200κιλά που βγάζει μόνο 50βατ....μαζί σου.
Δεν είναι μόνο το τεχνικό της υπόθεσης αλλά ολόκληρη ιεροτελεστία που ακολουθεί ο καθένας μας ξεχωριστά.
Και μπορεί αυτή η ιεροτελεστία να μην είναι ίδια για όλους.
Πης εντ λοβ.
τους άφησε τόσα πολλά κουσούρια η 4ετία Τρμπ, ή αυτές (οι ψυχές) το είχαν και από πριν άραγε?Η εμφάνιση είναι προιόν της φαντασίας.
Οι εποχές αλλάζουν, η φαντασία εξακολουθεί να.. οργιάζει
View attachment 291108 View attachment 291109 View attachment 291110 View attachment 291111 View attachment 291112
Η εμφάνιση είναι προιόν της φαντασίας.
Οι εποχές αλλάζουν, η φαντασία εξακολουθεί να.. οργιάζει
View attachment 291108 View attachment 291109 View attachment 291110 View attachment 291111 View attachment 291112
Χάσμα γενεών.τους άφησε τόσα πολλά κουσούρια η 4ετία Τρμπ, ή αυτές (οι ψυχές) το είχαν και από πριν άραγε?
Κάμεις πως δεν καταλαβαίν'ς μου φαίνεται..ρωτα το, πως το αντιλαμβανεται αυτο που λεει, γιατι ως μηχανη εμενα μου λεει οτι δεν αισθανεται (δεν εχει τη δυνατοτητα να αισθανθει).
Μπααα..τους άφησε τόσα πολλά κουσούρια η 4ετία Τρμπ, ή αυτές (οι ψυχές) το είχαν και από πριν άραγε?
Άρα και ο κερατάς την είχε από πριν την πετριά, έτσι?.....
Μπααα..
Είναι εικόνες που τις βλέπεις από παλιότερα (Wallmart, κλπ)
Αυτό το παλιό που είχε πάρει ο πατέρασμ' από φίλο του Αμερικάνο μέχρι και μίνι μακέτα του 'χα φτιάξει πάνω τ' (στον δίσκο) και γύριζε τραινάκ' (Αξία ανεκτίμητη)
Άντε να βρούμε επιτέλους την γυναίκα των ονείρων μας. Θα έχει και ηχεία και θα παίζει και ιμέρσιβ ήχο, δίπλα μας θα κάθεται no problem με listening distances etc. Ω, ρε τι θα γίνει και όταν μπεί και η βιομηχανία του πορνό γερά στο παιχνίδι. ¨Αντε να βρούν και καλύτερα αμειβόμενη εργασία οι κομπιουτεράδες και να μην ασχολούνται και τόσο πολύ με το audio.Έχει χαθεί η επικοινωνία με τσι μηχανές μ' αυτά τα τσιπάκια.., ο ρομαντισμός βρε παιδίμ
Σε όσους ασχολούνται με το αντικείμενο όμως..Άντε να βρούμε επιτέλους την γυναίκα των ονείρων μας. Θα έχει και ηχεία και θα παίζει και ιμέρσιβ ήχο, δίπλα μας θα κάθεται no problem με listening distances etc. Ω, ρε τι θα γίνει και όταν μπεί και η βιομηχανία του πορνό γερά στο παιχνίδι. ¨Αντε να βρούν και καλύτερα αμειβόμενη εργασία οι κομπιουτεράδες και να μην ασχολούνται και τόσο πολύ με το audio.
Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνονται τα κορίτσα αυτά στο βίντεο ήδη. Φαντάσου σε 10 χρόνια τι εξέλιξη θα έχουν.
Μάπα ήταν το μέσο, όμως το άλμπουμ σούπερ!
Έχω ένα Γιαμάχα φυλαγμένο. Από τον πεθερό μου.
Έχω τσαντιστεί με τον εαυτόμ'Μάπα ήταν το μέσο, όμως το άλμπουμ σούπερ!
Έχω ένα Γιαμάχα φυλαγμένο. Από τον πεθερό μου.
Ε, έτσι και αλλιώς σε δέκα χρόνια που θα τελειοποιηθούν αυτές ... ποιό φούσκωμα ; Κάτσε να ζούμε. Αυτά είναι για εσάς τους νέους. Καλή τύχη.Ίσως τους λείψει το φούσκωμα..