...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
Άμα χαζέψεις και βγάλεις τα ηχεία σου στο σφυρί μισοτιμής απ' όσο τα πήρες, πες μου!
Ξεκίνα εσύ με προτροπή-προτάσεις για μετακόμιση (καλύτερη τοποθεσία, σπίτι, μεγαλύτερο bat cave 8-)) και μετά θα ''ψηθεί'' μόνοστ' για τ' άλλα..
Τα άλλα τα Γερμανικά..
Τα μονομούτσουνα ντε..
Αυτά ναι..
Τα λιγουρεύεται εδώ και καιρό :biggrin:

Reaction score
19.386
Άμα προσέχεις τις καταχωρήσεις θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι σε ηχεία ακριβά πάντοτε ανιχνεύω λόγους να μην τα έσκαγα. Κυρίως επειδή έχω πάψει να τρελαίνομαι όπως άλλοτε.
Εδώ ακόμα και στα Neumann 310 που κάθε άλλο παρά θα με χαλούσαν ως προς τα χαρακτηριστικά τους με πειράζει το ότι έχουν φτάσει πάνω από διχίλιαρο το τεμάχιο ως καινούρια ενώ έχω εξηγήσει γιατί γενικώς δεν θα ενδιαφερόμουν για εναλλακτική προς μεταχειρισμένα ενεργά.

Στη δική μου τουλάχιστον περίπτωση ο ...Λόγος δεν προτρέχει της διανοίας. :sneaky:

Εμ δεν ήξερες, ούτε όμως ρώταγες ποιο album να προμηθευόσουν... :smile:
View attachment 291366
Το έχω προσέξει, όλα αυτά που λες έτσι είναι. Δεν προέτρεξα της διανοίας (εάν και μου αρέσει να το κάνω καθώς δεν με πειράζει να βγαίνω λάθος και να με διορθώνουν) I was checking, i was just checking καθώς κάτι μικρά σε ανύποπτο χρόνο relapses έχω παρατηρήσει αλλά και γιατί ώς συνήθως "βαράω το σαμάρι για να ακούσει ο γάιδαρος". Εσυ εξάλλου δεν χρειάζεται να το κάνεις ... αφού όλα τα άλλα τα βγάζεις άχρηστα και άρα χαμένα χρήματα. Χειρότερα δηλαδή.
😀

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
τα gethard λες?
Τα φακ εβρυθινγκ ?
Εμμ..
Όταν έχ'ς μπροστάσ' τα φακ εβρυθινγκ σταματάς πουθενά..?
Λίγο push θέλει και τα τσίμπησ' ο Πετράν τα μαυρόγκαζα.. 8-)

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.093
Το έχω προσέξει, όλα αυτά που λες έτσι είναι. Δεν προέτρεξα της διανοίας (εάν και μου αρέσει να το κάνω καθώς δεν με πειράζει να βγαίνω λάθος και να με διορθώνουν) I was checking, i was just checking καθώς κάτι μικρά σε ανύποπτο χρόνο relapses έχω παρατηρήσει αλλά και γιατί ώς συνήθως "βαράω το σαμάρι για να ακούσει ο γάιδαρος". Εσυ εξάλλου δεν χρειάζεται να το κάνεις ... αφού όλα τα άλλα τα βγάζεις άχρηστα και άρα χαμένα χρήματα. Χειρότερα δηλαδή.
😀
Όχι χαμένα αλλά... πεταγμένα. Τα πεταγμένα χρήματα μπορεί να χάνονται για κάποιον αλλά συνήθως... βρίσκονται από άλλους.:wink:

Reaction score
19.386
Όχι χαμένα αλλά... πεταγμένα. Τα πεταγμένα χρήματα μπορεί να χάνονται για κάποιον αλλά συνήθως... βρίσκονται από άλλους.:wink:
Ναι δεν βλέπεις τον Μπιάτο, αγόρασε κονσόλες των 20 και 40 Κ fifteen hundred bucks.

Γράψε κάτι - στο νήμα σου, αυτό που μόλις έγραφες - εάν ξέρεις ή εάν μπορείς να βρείς (καθώς θα μπορείς να διακρίνεις και την αλήθεια στο search σου) για την ανάρτηση (λάστιχο) της κεφαλής, διάρκεια ζωής του (έστω και οι καλύτερης ποιότητας), τρόπους ¨διόρθωσης" ή τι επιπώσεις τεχνικά (όχι ηχητικά δεν με ενδιαφέρει) υπάρχουν και πως μπορούμε απο μετρήσεις και ποιές ή κάποιο drifting σε αυτές μπορούμε να αντιληφθούμε ότι ήρθε ώρα της αλλαγής του.

Τι ζημιά θα κάνει στο διαμάντι μια τέτοια περίπτωση εάν δεν εντοπιστεί έγκαιρα ;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.935
Εδώ ακόμα και στα Neumann 310 που κάθε άλλο παρά θα με χαλούσαν ως προς τα χαρακτηριστικά τους με πειράζει το ότι έχουν φτάσει πάνω από διχίλιαρο το τεμάχιο ως καινούρια
Εμ όταν σας τα'λεγα ότι ήταν τζάμπα, δε θέλατε. 🤪😁😂

Να θυμηθούμε πως η τιμή τους είχε πέσει έως και λίγο κάτω από 1,5 χιλιάρικο, και κείνη την εποχή προμηθεύτηκα τα περισσότερα για το σεταπ μου, σε τιμή εξωφρενικά χαμηλότερη, κοντά στο χιλιάρικο.

Τώρα άμα τα πουλήσω, κέρδος θα βγάλω όπως ο άλλος ο μάγκας που πουλάει βινύλια.

Δε θέλατε τότε. Τι α κάεις; Α κατς α μαλώεις;
Πάρτε κάνα βινύλιο τουλάχιστον.
Επένδυση.
Γω θέλω το dancemix σε ιμερσιβ, να πετάνε τα βγιολιά και τα λοιπά τζιμπράγκαλα, να με πυροβολάνε απ'το ταβάνι από πίσω και πλαγίως. Αμ πως. Τόσα Νιούμαν έχω ολόβερ, δώστε πόνο στο ταβάνι, αρκετά με τον πατωματικό ήχο τον σερνάμενο ως όφι κολοβό!

FB_IMG_1683726390495.jpg

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
Τώρα άμα τα πουλήσω, κέρδος θα βγάλω όπως ο άλλος ο μάγκας που πουλάει βινύλια.
Ακούς Πετράν?
Ξέχνα το.. ''μισά απ' όσο τα πήρες''
Θα σου πάρ' τα underwear.. :biggrin:

Πάει, χάλασ' ο κόζμος.. :rolleyes:

Reaction score
5.609
Εχουν πλακα ολα αυτα τα θεματα για πικαπ κοντρα σε ψηφιακα ,immersive ,μετρησεις dsp, etc.
Μαχεστε σαν εικοσαρηδες αλλα μην ξεχνατε οτι ακουτε σαν εξηντάρηδες και βαλε!!!!!!(και εγω μεσα εννοειται).

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.093
Οπωσδήποτε.

Δε τρώμε ζώα, μόνο μπριζόλες.

View attachment 291371 View attachment 291372
Άμα τις τρώτε τόσο άψητες όσο στη δεύτερη εικόνα, τότε θανατώστε και οι ίδιοι τα ζωντανά μπας κι έχει ακόμα μεγαλύτερη μέθεξη - αναδρομή σε πρωτογονικά ένστικτα και δεν συμμαζεύεται...
Εμ όταν σας τα'λεγα ότι ήταν τζάμπα, δε θέλατε. 🤪😁😂
...
Πάρτε κάνα βινύλιο τουλάχιστον.
Επένδυση.
Γω θέλω το dancemix σε ιμερσιβ, να πετάνε τα βγιολιά και τα λοιπά τζιμπράγκαλα, να με πυροβολάνε απ'το ταβάνι από πίσω και πλαγίως. Αμ πως. Τόσα Νιούμαν έχω ολόβερ, δώστε πόνο στο ταβάνι, αρκετά με τον πατωματικό ήχο τον σερνάμενο ως όφι κολοβό!
So what ???
Αδίκως θα μετρούσες το νου άλλων με ίδια κριτήρια.
Εχουν πλακα ολα αυτα τα θεματα για πικαπ κοντρα σε ψηφιακα ,immersive ,μετρησεις dsp, etc.
Μαχεστε σαν εικοσαρηδες αλλα μην ξεχνατε οτι ακουτε σαν εξηντάρηδες και βαλε!!!!!!(και εγω μεσα εννοειται).
Το ζήτημα είναι σε ποια ηλικιακή κατηγορία θα υπάγονται οι...πληρωμές των αγαθών. :sneaky:

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.909
Άμα προσέχεις τις καταχωρήσεις θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι σε ηχεία ακριβά πάντοτε ανιχνεύω λόγους να μην τα έσκαγα. Κυρίως επειδή έχω πάψει να τρελαίνομαι όπως άλλοτε.
Εδώ ακόμα και στα Neumann 310 που κάθε άλλο παρά θα με χαλούσαν ως προς τα χαρακτηριστικά τους με πειράζει το ότι έχουν φτάσει πάνω από διχίλιαρο το τεμάχιο ως καινούρια ενώ έχω εξηγήσει γιατί γενικώς δεν θα ενδιαφερόμουν για εναλλακτική προς μεταχειρισμένα ενεργά.

Στη δική μου τουλάχιστον περίπτωση ο ...Λόγος δεν προτρέχει της διανοίας. :sneaky:

Εμ δεν ήξερες, ούτε όμως ρώταγες ποιο album να προμηθευόσουν... :smile:
View attachment 291366

Δεν ήξερα και δεν ρώτησα.... περίμενα κάτι τέτοιο!

Reaction score
11.198
Ακούς Πετράν?
Ξέχνα το.. ''μισά απ' όσο τα πήρες''
Θα σου πάρ' τα underwear.. :biggrin:

Πάει, χάλασ' ο κόζμος.. :rolleyes:
Αχ, αχ τί έπαθα... εκμετάλλευση παντού. Και έλεγα στον αδερφό μου "αυτά θα πάρεις για μπροστά" και μου είπε σιγά μη δώσω 2 χιλιάρικα για ηχεία.
Το ένα του λέω... :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR