...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.919
Τουρλού τουρλού μανιφατούρα. 😀

Καλά δεν ακούς τα 16 Hz του Στράους στην πρώτη του νότα ; Τι ακούς ; Χάνεις. 😀

Τι κάνουν οι νεο Χαι Φάιδες (που λένε και ότι δεν είναι) για να δικαιολογήσουν την ενασχόληση τους με το "χόμπι". Βρίσκουν μια νότα στον Στράους απο εδώ κανά δυό τρείς απο εκεί, κανένα άλμπουμ με 17 DR σε κανένα κομμάτι, γράφουν για συν πλήν DR. Θλιβερό πράγμα. 😀

Μόλις άκουσα ότι με τριάρι πέρασε κάποιος Μαθηματικό Σάμου (Σάμου λέει ; Υπάρχει τέτοιο πράγμα ?) 😀 2023 ... εξέλιξη συγκριτικά με παλιά, οι μελλοντικοί αναγνώστες του Ear και μέτοχοι του Μάσκ. 😀
Προσωπικά ενώ μου αρέσει αυτό το κομμάτι, το αποφεύγω, με ενοχλεί αφάνταστα αυτό που γίνεται στην αρχή του!

Reaction score
8.868
Καλά δεν ακούς τα 16 Hz του Στράους στην πρώτη του νότα ; Τι ακούς ; Χάνεις. 😀
Την χάσαμε την νότα πατριώτη :biggrin:
Αν ακούσεις Kraftwerk ή Yello με πικάπ και μετά το ακούσεις από στριμινγκ θα καταλάβεις την διαφορά. Ας μην μιλήσουμε για πολυκάναλο γιατί εκεί θα χαθεί η μπάλα :p:D

D

Deleted member 50795

Guest
Προσωπικά ενώ μου αρέσει αυτό το κομμάτι, το αποφεύγω, με ενοχλεί αφάνταστα αυτό που γίνεται στην αρχή του!
για πες, για πες και σε μας που δεν ξέρουμε ..τι γίνεται? :geek:

(για μια νότα μιλάμε τόση ώρα?)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.965
Θέλετε να δούμε ένα κομμάτι Μόμπι εάν έχει σημαντικό φόρτο ενέργειας κάτω από 20 κύκλους;

Εγώ προσωπικώς δηλαδή και αυτοπροσώπως η αυτού εξοχότις μου, έβγαλα μικρόφωνο στο σπίτι και κατέγραψε περιέργως υψηλή στάθμη (όχι τίποτα σπουδαίο φυσικά) σε υπόηχους με κορύφωση στους 11 κύκλους, λέτε να είναι εντελώς λάθος η μέτρηση που έκανα και να έχει άλλο περιεχόμενο το μουσικόν τούτο τεμάχιον;

Λέτε να είναι ιδιοσυντονισμός του χώρου η συχνότητα των 11 κύκλων; Γίνεται αυτό;

Λέτε να μη βγαίνει καθόλου η συχνότητα των 11 κύκλων από τα ποταπά μου σαμπ ή να μην μπορεί να βγει σε μικρό χώρο;

Λέτε να φαντάζεται συχνότητες το μικρόφωνο που έχω;

Λέτε να μην έχω κάνει συχνοτικη ανάλυση στο flac του εν λόγω μουσικού σχολείου γιατί δε μπορώ;

Ας ακούσουμε μερικές σεβαστές απόψεις, τι λέτε αγαπητά μέλη για τα ανωτέρω αθώα ερωτήματα;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.514
Θέλετε να δούμε ένα κομμάτι Μόμπι εάν έχει σημαντικό φόρτο ενέργειας κάτω από 20 κύκλους;

Εγώ προσωπικώς δηλαδή και αυτοπροσώπως η αυτού εξοχότις μου, έβγαλα μικρόφωνο στο σπίτι και κατέγραψε περιέργως υψηλή στάθμη (όχι τίποτα σπουδαίο φυσικά) σε υπόηχους με κορύφωση στους 11 κύκλους, λέτε να είναι εντελώς λάθος η μέτρηση που έκανα και να έχει άλλο περιεχόμενο το μουσικόν τούτο τεμάχιον;

Λέτε να είναι ιδιοσυντονισμός του χώρου η συχνότητα των 11 κύκλων; Γίνεται αυτό;

Λέτε να μη βγαίνει καθόλου η συχνότητα των 11 κύκλων από τα ποταπά μου σαμπ ή να μην μπορεί να βγει σε μικρό χώρο;

Λέτε να φαντάζεται συχνότητες το μικρόφωνο που έχω;

Λέτε να μην έχω κάνει συχνοτικη ανάλυση στο flac του εν λόγω μουσικού σχολείου γιατί δε μπορώ;

Ας ακούσουμε μερικές σεβαστές απόψεις, τι λέτε αγαπητά μέλη για τα ανωτέρω αθώα ερωτήματα;
Άτιμε Moby, βάλε ένα High pass στα 30 να μην ασχολούμαστε με τρίχες :p
Λες και είχες τίποτα σπουδαίο να μας πεις στα 11....

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
Μην ακούτε το ένα, μην ακούτε το άλλο, ρε πάτε καλά;
:p
Θέλουμε να μπεις σε προεκλογικό mood..
Μόνο με ''μη'' και με ''θα'' γίνετ' αυτό..

Moby και ''θα'' δεν.. :tongue:

Στον άλλον πέστα που δεν ξεκολάει με δαύτον.. :rolleyes:
Με άκουσες να σου πω τίποτα για Strauss που έγραφες?

Ο άλλος είναι προκλητικός με το φυτοφάγο.. 8-)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.240
... δεν ειναι το τελος του κοσμου να μη μπορει να αποδωσει πληρως το συστημα (στο χωρο και ολα αυτα)... αλλα να βαζει κανεις τελος στην αντιληπτικοτητα, θα χαρακτηριζοταν πνευματικα αυτοκτονικο.. :king: :angel:
ταδε εφη Monkey Camus

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.965
Εδώ χαριεντιζεται με το επόμενο κολατσιό μου:

FB_IMG_1683794288334.jpg

Παίζει με το φαϊ μου.

Γενικά είναι ωραίο να παίζεις με το φαϊ σου.
Δείχνει μια ξεγνοιασιά, μια κρυμμένη παιδικότητα, έχει κρυφά νοήματα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.240
...βγαινει και σε κασσετα,σε μπλουζακι και σε ειδη καπνιστου (!!) ... 8-) (σσ. το εχω σε μαυρο βινυλιο και σε βιοδιασπομενο κουπονι εμπλουτισμενο με σπορους που το φυτευεις)
1684494263824.png

(σσ2, παρακολουθω την S.Bones απο τοτε που ξεκινησε , 2008 εποχη)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.955
δεν ειναι το τελος του κοσμου να μη μπορει να αποδωσει πληρως το συστημα (στο χωρο και ολα αυτα)
Το τέλος του κόσμου δεν είναι έτσι κι αλλιώς. Για μουσική αναπαραγωγή μιλάμε. Σιγά τα ωά.

Απλώς να ξεκαθαρίζουμε ποια είναι τα αντικειμενικά όρια του κάθε μέσου αναπαραγωγής. Το βινύλιο απλώς δεν μπορεί...και μετά αρχίζουμε μην ακούς το ένα, μην ακούς το άλλο, έλα μωρέ πως κάνεις έτσι σε σαλόνι είσαι, έτσι κι αλλιώς δεν φτάνουμε το λάιβ, και με ραδιοφωνάκι μια χαρα απολαμβάνεις κτλ κτλ

Την υψηλή πιστότητα την κάναμε υψηλή πουστότητα.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
Σ' έχει παρασύρει ο άλλος και τρως ραδιενεργά Τζαπανέζικα κι εσύ.. :tongue:
Ακούμε βινύλιο γιατί μας φέρνει πιο κοντά.. 8-)
Ακούμε κασσέτα γιατί μας λείπουν οι Bic.. :rolleyes:
Ακούμε με πλατφόρμες επειδή γενικώς υπάρχουν στιγμές που βαριόμαστε να βλεφαρίσουμε.. :p
Δεν ακούμε cd γιατ' ν' αχώνευτο.. 🤢

Η υψηλή πιστότητα είναι δεινόσαυρος που θριάμβευσε επί των εποχών μας λόγο της ''επανάστασης'' του home audio και δείχνει να ξεχνιέται απ' τη νεολαία (μέχρι να γεράσουν κι αυτοί και να ψάχνουν χόμπυ από βαρεμάρα.. :biggrin:).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.848
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29