πραγματικά ελπίζω να μην καταλήξει σε κάποιο ''βαλιτσάκι'' αλλα ο δρόμος δεν ειναι ούτε φτηνός..Την κατέστρεψες αλήτη του είπα..
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
πραγματικά ελπίζω να μην καταλήξει σε κάποιο ''βαλιτσάκι'' αλλα ο δρόμος δεν ειναι ούτε φτηνός..Την κατέστρεψες αλήτη του είπα..
Διαφωνώ..πραγματικά ελπίζω να μην καταλήξει σε κάποιο ''βαλιτσάκι'' αλλα ο δρόμος δεν ειναι ούτε φτηνός..
Σιγά μην έχει δίκιο.μμ δεν το είχα σκευτεί έτσι δίκιο εχεις
Αγαπάς τον ''τύπο'' της..@Δημητρης 777
Δημήτρη, είναι γνωστό σε εμένα ότι έχω περίεργα γούστα αλλά το παρατραβάω που θεωρώ την Mary πανέμορφη ; Είναι και αυτή η προφορά ρε γμτ.
Εγώ αναπολώ τις στιγμές που όταν ήμουν νέος καθόμουν μόνος και σκεφτόμουν πόσο ωραία θα ήμουν αργότερα στα γεράματα (ούπς, λούπα? ).Όταν θα περάσουν τα χρόνια και θα γεράσετε θα έχετε να λέτε όπως εμείς η πλαιά γενιά ... που ήμουν όταν διάλεγα την μουσική ; με ποιά ήμουν ; που ήμουν ώστε να σου έρχονται νεναικές μνήμες ; τ με απασχολούσε τότε ; που είχαμε πάει μετα για καφέ ή σινέμα ή ....
¨Οπως είπε και παραπάνω ο MakisGer :Αγαπάς τον ''τύπο'' της..
Τον τρόπο που μιλάει, κοιτάζει, κινείται, συσπάσεις του προσώπου - εκφράσεις, τόνο φωνής κλπ..
(Είναι και ομορφούλα όμως )
Το έχουν πάθει και οι καλύτεροι από εμάς μην σε απασχολεί, είναι common (και το ξέρεις).
Εγώ αναπολώ τις στιγμές που όταν ήμουν νέος καθόμουν μόνος και σκεφτόμουν πόσο ωραία θα ήμουν αργότερα στα γεράματα (ούπς, λούπα? ).
Defense mechanism against the sorrow of aging?
Μέσα έπεσα πάντως (ή βρίσκομαι ακόμα σε αυθυποβολή..), i feel good..
Όλα τα υπόλοιπα (νταξ' όχι όλα αλλά αρκετά) που αφορούν την εφηβείαμ' είναι λίγο θολά και δεν ''έρχονται'' ούτε με κασσέτες..
Εάν είχες αναμνήσεις (γιατί γέρος δεν θα σε παίρνει και για πολλά πολλά έτσι και αλλιώς) το boredom θα ήταν μικρότερο.Μην δίνεις σημασία γράφω - σκέφτομαι - περιγράφω σχεδόν πάντα με μια δόση υπερβολής..
(defense mechanism against boredom? )
Πανκιό είσαι και φαίνεσαι..Ιδίως αυτά τα παν(ι)κιά που ακούει ο Δημήτρης.
Πανικιό είμαι εγώ , όχι πανκιό. Κουνιέται λίγο πολύ ο Μόρρισσευ ή μου φαίνεται ;Πανκιό είσαι και φαίνεσαι..
Ποιό?Ποιός θα το περίμενε αυτό ότι μπορεί και να συμβεί ;
Ότι μπορεί και να βαριόμασταν όταν είχαμε επαφές με νέους εμείς οι γέροι , ενώ ιστορικά μέχρι τώρα συνέβαινε το αντίθετο.Ποιό?
Σ' έχασα..
Δεν βαριέμαι ποτές ρέυ..Ότι μπορεί και να βαριόμασταν όταν είχαμε επαφές με νέους , ενώ ιστορικά μέχρι τώρα συνέβαινε το αντίθετο.
Έχω πολλούς παιδικούς φίλους και βρίσκομαι σε επαφή αλλά δεν θυμούνται ούτ' εκείνοι πολλά..Ανάλογα εάν διατήρησες επαφή με ανθρώπους απο την νεότητά σου και τα μοιράζεστε.
Ποιόν Moby ; Aυτόν ; Το post - πανκιό ;Πανκιό είσαι και φαίνεσαι..
Moby ακούω..
Το ξέρω βρε ότι δεν βαριέσαι ... σε πειιράζω. ¨Ανθρωπος που φτιάχνει ολόκληρη ιστορία απο ένα απλό πράγμα και το πάει εκεί που συνήθως πάντα το πάς και τις προεκτάσεις που του δίνεις .... δεν είναι άνθρωπος που βαριέται ποτέ γιατί έχει φαντασία.Δεν βαριέμαι ποτές ρέυ..
(Έριξες too much weight σ' αυτό)
Σου είπα υπερβάλλω..
Έχω καλή επαφή - επικοινωνία με νεότερες γενιές..
Έχω πολλούς παιδικούς φίλους και βρίσκομαι σε επαφή αλλά δεν θυμούνται ούτ' εκείνοι πολλά..