Εντυπώσεις / Review από Laser Longthrow LG 810 PW μοντέλο παραγωγής 2021

Reaction score
5.210
Αυτός που θέλει παραπάνω ίντσες
Αυτός που δεν αντέχει την άμεση ακτινοβολία της τηλεόρασης ενώ του προβολέα είναι πιο Υπια

Reaction score
314
Αυτός που δεν αντέχει την άμεση ακτινοβολία της τηλεόρασης ενώ του προβολέα είναι πιο Υπια
ακτινοβολία υπήρχε σε crt οθόνες

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.232
- Αυτός που δεν μπορεί να βάλει μέσα στο σπίτι 100" TV. Δεν υπάρχει τρόπος να εισέλθει στο χώρο.
- Αυτός που δεν του χωράει στο τοίχο.
- Αυτός που δεν θέλει να βλέπει ένα μαύρο γυαλί 100" όταν δεν παίζει.
- Αυτός που δεν αντέχει τόσο φως από το panel.
- .....

Πρόσφατα αγόρασα νέα TV 50". Είναι πολύ πιο φωτεινή από την παλιά. Τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να την βάλω σε Filmmaker Model, και επειδή έχει αισθητήρα φωτός, στο αυτόματο. Να προσαρμόζει μόνη της την φωτεινότητα της εικόνας ανάλογα τις συνθήκες του δωματίου. Χωρίς αυτό το βράδυ δεν βλέπεται. Πολύ φως. Δεν μου αρέσει, ούτε το θέλω.

Reaction score
226
μηπως η LG ειδε οτι δε εχει μελλον η υποθεση προβολεας γιαυτο και δε ασχοληθηκε;
Οταν σημερα παιρνεις με 2-2,5 χιλ 100αρα tv να παιζει μερα νυχτα και με καλυτερα χρωματα και φωτεινοτητα ποιος θα παρει προβολεα;
Μπορει να παίζει κ αυτό που λες σχετικα με την εταιρία...

Τωρα για το αλλο θέμα περι TV vs Projector , πέραν των ιατρικών και χωροταξικών λόγων που αναφέρθηκαν είναι καθαρά κ συναισθηματικοί οι λόγοι..

Ειναι κατι σαν τα πικαπ με τους δίσκους LP κ τους λαμπατους ενισχυτες ενα πραμα..

Εαν πραγματικα θελεις να ξαναζήσεις την αισθηση του Σινεμα οπως την ευχαριστηθηκαμε και την ζησαμε στα Village and Ster cinemas το προβολι ειναι μονοδρομος ... ακόμα και με ενα 1080p. Αναθεμα και εαν η εικονα που βλεπαμε τοτε ηταν 720p...

Εαν κανεις δε το λαθος κ δεις ταινια σε φιλο με 120 κ πανω ίντες..θα εχεις θεμα μετα...

Reaction score
314
Ποτέ δεν ήμουν κατά στις πολλές ιντσες.
Κουβέντα κάνουμε . Εδώ και τώρα που έχω 75αρα τηλεόραση όταν πάω σε ξενοδοχείο δε μπορώ καθόλου.
Ένας λόγος ακόμη -που δεν είπε κανενας- δε βάζεις 100 άρα σε σπίτι που νοικιάζεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.262
Members
38.436
Νεότερο μέλος
damian111