...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.232
...για την ακριβια δεν ξυπναω, απλα σηκωνομαι απο το κρεβατι, το λες και υπνοβασια κατα μια εννοια. - το καταστροφ μπαλε σε cd οπως και πληρη δισκογραφια Rozz Williams, βεβαια σε βινυλιο υπαρχουν τα 2 πρωτα και το τελευταιο. 8-)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.232
.... και ειναι η μεγαλητερη επιρροη μου και δεν τα εχω ολα βινυλιο, και δεν εχουν βγει ολα βινυλιο, και παιζουν καλητερα σε Mp3 (οχι πχοιοτικα - αλλα μπορεις να τα ακουσεις παντου ετσι)... 8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.932
...μπανιο ο ιδιος, ή μπανιο τους δισκους!? :angel:
Ο ίδιος.

Ήθελα να μάθω εάν προκαλεσες αλαλαγμό όπως αυτή:

Αλαλαγμό.

Παναγιά μου τι τραβάω ..

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.232
... it was a joke και κανω μεταφραση (και δεν αναφερομαι στο ατομο μου , οποτε αποτελει τυχαια συμπτωση το οποιο γεγονος)
-> Γκρουπ θεραπυ , Ντισκαχολικους Ανωνυμους :
"εχω να αγορασω δισκο 10 μερες"

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.232
"κανα δεκαευρο..να μαζεπσω..50 ευρο..να παρω κανα δισκο...(δε το θελω για φαγητο)" Πρεζακιους Βυνιλιολαγνους
-
"Να το ... γυρισει θελει' (κατα το "να σε μυρισει θελει" - οχι οτ δεν εχω πληροφοριθει φαινομενα οσφρησης βινυλιου) - ανωριμους χαλιεντους
- σσ. οποιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικα προσωπα, ας θεωρηθει συμπτωματικη και (αυτο)σαρκαστικη-

Last edited:

Reaction score
19.386
Πάω για έκτο :whistling: αλλά τελικά μόνο έτσι ξυπνάω.. :biggrin:

Έπεσε λίγο το νήμα. Κάτσε να το "ξυπνήσουμε" με τα γνωστά πειραγματάκια μας : (Today's theme ο Δημήτρης 777 plus-bonus οι δικηγόροι) :

Τι είναι αυτή η βαβούρα που πόσταρες ; αλλά όπως είπε και ο John Lurie πολύ παλιά, που να ξέρεις εσύ απο μουσική, αφού δεν είσαι δικηγόρος. 😀

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247