wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.671
Επειδή ο Κούλης έπινε ρακές.
Μια φορά πήγα στο Σπήλι (Ρέθυμνο) με το ποδήλατο (160+χμ με την επιστροφή) και πέτυχα τον Κούλη εκεί στις ευρωεκλογές του 2019! Φτάνει μια φορά...Τον Κούλη πώς και δεν τον πέτυχες σε τόσα χιλιόμετρα
Επειδή ο Κούλης έπινε ρακές.
Πήγαινε βρε Σώτο και σε κανένα αστικό περιβάλλον να χαζέψουμε και καμιά τουρίστρια. Όλο στα βουνά και στα λαγκάδια πάς.
Το πρώτο από τα δύο βίντεο που σου είπα, έχω κι άλλο ένα που ετοιμάζεται στο YT για αργότερα...Πήγαινε βρε Σώτο και σε κανένα αστικό περιβάλλον να χαζέψουμε και καμιά τουρίστρια. Όλο στα βουνά και στα λαγκάδια πάς.
Εγώ όταν βαριέμαι να βλέπω Έλληνες πηγαίνω στο Θησείο.
Βλέπω διασταυρώθηκες και με ένα άλλον τρελλό (ποδηλάτη) κάποια στιγμή.
Που είναι οι τουρίστες ; (βασικά τουρίστριες) εννοώ.Το πρώτο από τα δύο βίντεο που σου είπα, έχω κι άλλο ένα που ετοιμάζεται στο YT για αργότερα...
ΥΓ. Επίτηδες το έχω αφήσει σε ανάλυση 4Χ3 (με μαύρο δεξιά αριστερά δηλαδή)
Σου είπα ότι είχε τουρίστριες; Σου είπα ΑΝ έχει, που να θυμάμαι!!Που είναι οι τουρίστες ; (βασικά τουρίστριες) εννοώ.
Thanks ωραία, όπως τα θυμάμαι.
Κροκ, καλώς ήρθες στο μαγικό κόζμο του marlboro!!Σήμερα αν άκουσε κανείς τίποτα πστρλικια εγώ ήμουν.
Πάω να φύγω από τον Πειραιά (γμτνπειραιασας) στην Αγία Τριάδα στο σημείο από την ακτή Μιαούλη προς Αντιστάσεως έρχεται ξαφνικά ένας @@ ταριφας με οκταβια φυσικά , καβαλαει τις γραμμές του τραμ ανάποδα στην βασ. Κωνσταντίνου και κάνει ανατροφή για να μπει στο πάρκινγκ της εκκλησίας. Στο φανάρι τροχονόμος, χαμπάρι . Τον κάνω το ταξί το είδες που πήγες ανάποδα ;
Ποιο; Αυτό εκεί .
Τι έκανε; Αυτό και αυτό
Ε τι να πεις αφού δεν υπάρχουν κάμερες.
Δεν απάντησα θα πήγαινα τμημα για εξύβριση αρχής.
Συνεχίζω βγαίνω πλατεία Ιπποδαμείας ο ένας πάνω στον άλλο πλοίο με κόκκινο , γμτνπειραιασας.
Συνέχιζω Πειραιώς με περνάει στο ύψος ιεράς οδού ένα διπλό λεωφορείο αστικό εκτός βάρδιας και αφού δεν χωράνε πουθενά με κλείνει δεξιά.
Γμτοσπιτισου.
Συνεχίζω βλέπω έναν ηλιθιο με ηλεκτρικό ποδήλατο να βγάζει κινητό από την τσέπη και καθώς κόβει 8αρια στην Πειραιώς να καλεί νούμερο και να μιλάει.
Τον κοιτάω σε στυλ μπρετσου κάνα 2 λεπτο καθώς πήγαινα δίπλα του.
Τι έγινε μου λέει; Κολλάς και ένσημα;
Γιατί πραμμα; Αφού έχει κάνει τη μαλακια επάγγελμα να βγάλεις και σύνταξη ηλίθιε ζώον κλπ κλπ κλπ.
Συνεχίζω βρίζοντας το χαιβανι που δεν κατάλαβε πόσο ζώον ήταν (χωρίς κράνος) και στο φανάρι με Μενάνδρου τσουπ περνάει και ένας ακόμα ταρίφας με οκταβιαε.κοκκινο κάθετα μπροστά μου. Γμτοσπιτισας θα πάρω μέτρο αύριο άντε γμθτ όλοι σειχτηρ
View attachment 294184
Έχω μπει σε sleep mode