- Reaction score
- 8.764
Ειδικά το τελευταίο... Σκόνη δεν έχουν σπίτι τους;
Και στη Μόνα Λίζα όμως έβαλαν καπάκι στο τέλος...Ακόμα και έργο τέχνης να φτιάξεις, με το καπάκι θα πάει στα μισά λεφτά.
Ειδικά το τελευταίο... Σκόνη δεν έχουν σπίτι τους;
Θα το πούμε μεταμοντερνισμό. No worries.Ακόμα και έργο τέχνης να φτιάξεις, με το καπάκι θα πάει στα μισά λεφτά.
Το καπάκι υπάρχουν τεχνικοί λόγοι που δεν πρέπει να υπάρχει κατά την διαδικασία αναπαραγωγής. Τα περισσότερα απο όσο ξέρω αφαιρείται ή απλώς το ακουμπάς χωρίς να γλυστράει με σιλικόνες κλπ.Εγώ δεν θα είχα ποτέ καπάκι. Και όταν είχα ένα πικάπ το είχα βγάλει.
Ειδικά στα νέα ακριβά προϊόντα το πικάπ είναι ιδιαίτερης σχεδίασης, και υλικών μερικές φορές. Η όποια κάλυψη με καπάκι του χαλάει όλη την εικόνα. Δεν θα το έκανα ποτέ. Τουλάχιστον σε εμένα, η μισή ευχαρίστηση, ίσως και παραπάνω, έρχεται και από το μάτι. Αν δεν υπάρχει ευχαρίστηση και στο ηχητικό και στο οπτικό, δεν υφίσταται ευχαρίστηση στο σύνολο της.
Ποιός δεν το κάνει ; Όλα αφαιρούμενα είναι και σήμερα, δεν είναι ;Είχα δύο πικάπ εκεί στα '70-'80. Και στα δύο το καπάκι ήταν αφαιρούμενο. Τώρα δηλαδή δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο? Τσίπιδες. Ζητάνε πενταψηφια και εξαψήφια ποσά και κοιτάνε να κάνουν οικονομία στο καπάκι...
Δεν θα το έλεγα.Υ.Γ. : Το θέμα της αισθητικής είναι μόνο δικές σου και δικές μου ανησυχίες.
Ποιός άλλος ; Όχι πες. Οποίος και να είναι είναι ιμιτασιόν (oem), εμεις οι δυο είμαστε the real thing.Δεν θα το έλεγα.
Σε όσα σπίτια έχω πάει κατά καιρούς, που να είχαν ένα σχεδιαστικά ιδιαίτερο ή ακριβό πικάπ, κανένας δεν είχε καπάκι.Ποιός άλλος ; Όχι πες. Οποίος και να είναι είναι ιμιτασιόν (oem), εμεις οι δυο είμαστε the real thing.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι πέραν της αισθητικής που κάποιος μπορεί να μην έχει καπάκι. Μην το αποδίδεις μόνο εκεί. Πολλοί έχουν αλλά δεν το βάζουν. (Βαριέμαι να γράψω τους πολλούς λόγους που λέω χα χα.). Αυτά είναι λίγο και δευτερεύοντα ζητήματα, δεν αξίζουν και πολύ συζήτησης - ανάλυσης. Να πώ αυτό μόνο γιατί πραγματικά πιστεύω ότι εσένα σε ενδιαφέρει η αισθητική : Απο άποψη αισθητικής υπάρχουν πικάπ που τους ταιριάζει και υπάρχουν και πικάπ που δεν τους ταιριάζουνΣε όσα σπίτια έχω πάει κατά καιρούς, που να είχαν ένα σχεδιαστικά ιδιαίτερο ή ακριβό πικάπ, κανένας δεν είχε καπάκι.
Δεν έχει σημασία αν έχει. Αυτό με μετρά είναι πως δεν το βάζει.Υπάρχουν πολλοί λόγοι πέραν της αισθητικής που κάποιος μπορεί να μην έχει καπάκι. Μην το αποδίδεις μόνο εκεί. Πολλοί έχουν αλλά δεν το βάζουν. (Βαριέμαι να γράψω του πολλούς λόγους που λέω χα χα.).
Α, νόμιζα μιλάτε για την αισθητική του θέματος. Ναι δεν το βάζουν (όταν παίζει τουλάχιστον). Δίκιο έχεις. Και καλά κάνουν.Δεν έχει σημασία αν έχει. Αυτό με μετρά είναι πως δεν το βάζει.