- Reaction score
- 79.679
σε τέτοιο υψόμετρο που το πάει...μόνο τα πουλιά φοβάνταιΕσύ τόσο γρήγορα που πας, ούτε τα μυγάκια δεν προλαβαίνουν να κολλήσουν στο αμάξι
σε τέτοιο υψόμετρο που το πάει...μόνο τα πουλιά φοβάνταιΕσύ τόσο γρήγορα που πας, ούτε τα μυγάκια δεν προλαβαίνουν να κολλήσουν στο αμάξι
Άσε ήσυχη την πόρσε μουΦήμες λένε ότι τον έπιασε η νύχτα τον Ear να γυαλίζει το quicksilver μετά τα μυγάκια της Κατερίνης
Απορία: το καινούργιο αμάξι το βλέπω, αυτή τη γυναίκα που λες δε διακρίνω στις φωτό...Παρέλαβα τη μουν@ρα
Κι αν χρειαστεί να το ξεπεράσεις (σε μια προσπέραση), τι κάνεις;View attachment 294772
Το κλειδώνεις όπου θες. Σα το τρινοβ. Μέσω app, με κωδικό.
Δεν κάνεις προσπέραση.Κι αν χρειαστεί να το ξεπεράσεις (σε μια προσπέραση), τι κάνεις;
Με όλα τα παλιότερα ιστορικά πωλήσεων με μεγάλες χασούρες και να σε πάω εγώ μόνο με το ρεκόρ πωλήσεων για το 2022 με πρώτη φορά maximum κιόλας $ 10 bn profit για το ΄22 (που μετά πέφτει και η ζήτηση και είναι απο πίσω και η BYD που θυμάμαι την κορόιδευε αλλά σου τα ¨δίνω" όλα πρός υπέρ του) και κυρίως σε συνδυασμό με ένα stock value $ 500 bn .... ξέρεις τι σημαίνει αυτό ; Οικονομικά αλλά και για το μέλλον της Tesla ? (καλά μην σου πω για το μέλλον του αγαπητού Μάσκ που έχει το 1/5 της Tesla καθώς τις ξεφορτώθηκε πρίν καιρό απο μια επιχείρηση που είναι η μόνη που παράγει έστω κάτι χειροπιαστό όπως ένα αυτοκίνητο) ;Στα 250$ άνοιξε η TSLA σήμερα!
boring η spaceX?!Τις άλλες επιχειρήσεις του τουίτερ, boring , space x που πάει όπως σου είπα το 1/10 σε 10/10 επαναχρησιμοποίηση πυραύλων ενώ και η ίδια η αγορά και αποστολή δορυφόρων (πέρα απο τους δικούς του μόνο που στέλνει) είναι μηδενική, όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί .... δεν συζητάω κάν.
Θέλουν προσοχή οι επενδύσεις. Καλά εσυ μπορεί να ξέρεις τι κάνεις αλλά οι περισσότεροι καλά είναι να σκέφτονται καλά.
Ναι δεν έχω αντιληφθεί τίποτε εγώ ... για αυτό είναι συνέχεια μέσα.boring η spaceX?!
μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί τα μεγέθη της συγκεκριμένης εταιρίας...
έχει κατασκευάσει τον μεγαλύτερο και ισχυρότερο πύραυλο στην ιστορία της ανθρωπότητας.....υπερδιπλάσιας ισχύος από τον 2ο σε κατάταξη (Saturn 5 που έστειλε άνθρωπο στο φεγγάρι)
οι δε πύραυλοι Falcon είναι το κυρίαρχο σύστημα που εκτοξεύονται φορτία στο διάστημα με 84 επιτυχημένες εκτοξεύσεις από τις συνολικά 178 της παγκόσμιας αγοράς πέρυσι...2η είναι η Κίνα με 62 και 3η η Ρωσία με 22
που είναι συνέχεια μέσα?Ναι δεν έχω αντιληφθεί τίποτε εγώ ... για αυτό είναι συνέχεια μέσα.
Βρε πρόσεχε που σου λέω που επενδύεις και πότε θα πουλάς (πουλήσεις) ... δεν είμαστε οικονομολόγοι αλλά έχουμε υψηλό IQ (τα έχουμε ξαναπεί αυτά για το IQ) .... σε πέντε χρόνια μάξιμουμ που θα καταλάβεις (τόσα της δίνω της Tesla εγώ max) τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε άκου αναλύσεις και νούμερα στο ίντερνετ και όχι εμένα.που είναι συνέχεια μέσα?