D
Deleted member 50795
Guest
Custom
Αυτό το ρολόι έχει χαρακτηρα.
Δουλεύει ακόμα?Australian Surfer Finds Rolex Submariner In The Pacific Ocean !!!
![]()
Australian Surfer Finds Rolex Submariner In The Pacific Ocean
✓ Henry tells the tale of an Australian surfer who found a Rolex in the bottom of the Pacific Ocean ✓ Read about it here! ✓www.fratellowatches.com
View attachment 295411
Από ποιά χώρα στέλνονται αυτά; Σταματάνε στο τελωνείο; Έχουν έξτρα χρέωση;
Είναι η δεύτερη αγορά μου από το AliExpress.Από ποιά χώρα στέλνονται αυτά; Σταματάνε στο τελωνείο; Έχουν έξτρα χρέωση;
Και πολύ καλά θα κάνεις, δεν είναι ντίπ του γούστουμ τέτοια ρολόγια, το συγκεκριμένο ειδικά με τη τετράγωνη κάσα, με το περίεργο σχεδιαστικά μπρασελέ αλλά και τις μπλέ πουτ@νιές δεν ξέρω σε τίνος αντρικό χέρι θα ταιριάζει, μάλλον στο χέρι του Ταμτάκου...ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΚΑΘΟΤΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....
![]()
ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΑ ΡΟΛΟΓΙΑ.Και πολύ καλά θα κάνεις, δεν είναι ντίπ του γούστουμ τέτοια ρολόγια, το συγκεκριμένο ειδικά με τη τετράγωνη κάσα, με το περίεργο σχεδιαστικά μπρασελέ αλλά και τις μπλέ πουτ@νιές δεν ξέρω σε τίνος αντρικό χέρι θα ταιριάζει, μάλλον στο χέρι του Ταμτάκου...![]()
-Σκέφτομαι να πάρω ένα οικονομικό ρολόι (μέχρι 450-500 ευρώ). Αυτά που μου αρέσουν σχεδιαστικά είναι, ενδεικτικά, σαν τα παρακάτω (δεν περιορίζομαι από συγκεκριμένες μάρκες-κλίνω όμως προς το λευκό καντράν). Τι μου προτείνετε;
View attachment 296373 View attachment 296374 View attachment 296375 View attachment 296376