Τα φωνητικά όντως είναι λιγο πιο χαμηλά απο οτι θα τα ήθελα και εγω αλλα γενικά όλα καλάΛοιπόν, έβαλα τα hifiman με έναν fiio e10k που τα οδηγάει πολύ εύκολα - δε φτάνω καν στη μέση του volume και έχω υπερβολικά δυνατή ένταση.
Στα δικά μου αυτιά τα hifiman έχουν μεγάλη σκηνή με πολύ καλό διαχωρισμό οργάνων και ανάλυση.
Τα φωνητικά είναι ένα τσικ πιο χαμηλά από ότι θα τα ήθελα, αλλά νομίζω αυτό είναι αποτέλεσμα μιας πτώσης που έχουν γύρω από τη συχνότητα των 1k. Με λίγο eq εκεί διορθώνεται εύκολα.
Από θέμα ανεσης είναι μια χαρά. Ακούω εύκολα 2 ώρες συνεχόμενα χωρίς ενόχληση. Βέβαια τα senn είναι ακόμη πιο άνετα, καθότι σχεδόν 150γρ ελαφρύτερα.
Tα senn έχουν σίγουρα στενότερη σκηνή, αλλά δεν θα έλεγα στενή.
Τα φωνητικά είναι πιο έντονα και καθαρά και σε κάποια είδη ακούγονται πιο ευχάριστα.
Π.χ. το Wish you were here ακουγόταν πιο ευχάριστα/εύκολα στα senn σε σχέση με τα hifiman, στα οποία η φωνή λίγο υποχωρούσε σε σχέση με τα οργανα στο δεύτερο μισό του τραγουδιού.
Νομίζω είναι καθαρά θέμα "γεύσης" ποιο από τα δύο ακουστικά θα διαλέξει κάποιος. Είμαι σίγουρος ότι τα hifiman σε κάποιον μπορεί να ακουστούν λιγο χαλαρά και να προτιμάει τον πιο σφιχτό και γεματο ήχο των HD560S.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023