Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.837

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.902
Εσύ ξέρς να μαγειρέυς Γιώργο?
Βοηθάς στη κουζίνα ή δεν ξέρς ούτε αυγό να βράζ?
Κι αυγά ξέρω να βράζω/τηγανίζω κτλ και να μαγειρεύω ξέρω. Έμαθα να μαγειρεύω (υποχρεωτικά!) όταν ήμουν φοιτητής και μετά που ζούσα μόνος μου μαγείρευα συχνά.

Η σύζυγός μου, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown του 2020 και των ακόλουθων περιορισμών, αποφάσισε να ξεκινήσει τη μαγειρική για hobby, της άρεσε και το κράτησε. Προσωπικά, πλέον μαγειρεύω σπάνια - π.χ. μαγειρεύω όταν απουσιάζει στο εξωτερικό με τη δουλειά της.

Όταν είναι η ίδια στην κουζίνα, δρω υποστηρικτικά. Και μετά, απολαμβάνω.:)

Reaction score
433
Μεσοβδόμαδα έγιναν μεσοβδόμαδα έφυγαν! Των 100 γραμ. με 500γραμ αλεύρι για πίτσα. Τα δύο τα πρόλαβε το μαχαίρι πριν φτάσει ο φωτογράφος! Τρως τα σπιτικά τρως και από φούρνους και λες τι μας ταΐζουν....

Attachments

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.837

Reaction score
24.423
Είμαι 20χλμ από κει που βγαιν αυτή η μπύρα. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πιω οινόπνευμα ντιπ μέχρι τέλος του μήνα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.837
Κι αυγά ξέρω να βράζω/τηγανίζω κτλ και να μαγειρεύω ξέρω. Έμαθα να μαγειρεύω (υποχρεωτικά!) όταν ήμουν φοιτητής και μετά που ζούσα μόνος μου μαγείρευα συχνά.

Η σύζυγός μου, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown του 2020 και των ακόλουθων περιορισμών, αποφάσισε να ξεκινήσει τη μαγειρική για hobby, της άρεσε και το κράτησε. Προσωπικά, πλέον μαγειρεύω σπάνια - π.χ. μαγειρεύω όταν απουσιάζει στο εξωτερικό με τη δουλειά της.

Όταν είναι η ίδια στην κουζίνα, δρω υποστηρικτικά. Και μετά, απολαμβάνω.:)
Ήμαν σίγουρος ότι ήταν έτσι το πράμα. :thumbsup:
Μπορεί να βγάζεις τη εικόνα του σκληρού, του μεταλά πολλά βαρύ, ήξερα όμως ότι κατά βάθος είσαι ψυχούλα!! :biggrin:
Είμαι 20χλμ από κει που βγαιν αυτή η μπύρα. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πιω οινόπνευμα ντιπ μέχρι τέλος του μήνα
Αϊ πχιέ λίγο, δεν θα κάνεις παγκόσμιο ρεκόρ ούτως ή άλλως :biggrin:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.902
Ήμαν σίγουρος ότι ήταν έτσι το πράμα. :thumbsup:
Μπορεί να βγάζεις τη εικόνα του σκληρού, του μεταλά πολλά βαρύ, ήξερα όμως ότι κατά βάθος είσαι ψυχούλα!! :biggrin:
Όπως είπε κάποτε κι ο @Costas Coyias

Ποια ψυχή ρε συ, death metal ακούει το παιδί... :D
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.521
Members
38.336
Νεότερο μέλος
egpetridis