bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 50.825
Δώσε τα χαιρετίσματα στη γυναίκα!!Mπαμιες κανει η γυναικα μου, νταξ....
Edit.
Έχω παρατηρήσει ότι τις βράζει πολύ και διαλύονται, να της πεις να τις βράζει λιγότερο, κρίμα είναι...
Δώσε τα χαιρετίσματα στη γυναίκα!!Mπαμιες κανει η γυναικα μου, νταξ....
πηρε μαλλον κατα λαθος κατι τεραστιες χοντρες. να δουμε τι θα δουμε...Δώσε τα χαιρετίσματα στη γυναίκα!!
Edit.
Έχω παρατηρήσει ότι τις βράζει πολύ και διαλύονται, να της πεις να τις βράζει λιγότερο, κρίμα είναι...
Θα μου φτιάξει η άλλη μπάμιες και θα κολλήσω στην ποικιλία...Οι μεγάλες είναι τραχιές και δεν βράζουν καλά, για κάποιους άλλους αυτό είναι αιτία διαζυγίου...
Καμιά φωτογράφηση σε καλό φαγάδικο δεν παίζει; Να της έλεγες τουλάχιστον ότι δουλεύεις και δεν μπορείς να απολαύσεις το έδεσμα...Mπαμιες κανει η γυναικα μου, νταξ....
Όχι!Σταμάτα ρε γκρινιάρη, σε σιάχνω γαλατόπιτα, τη τρώς?
Άλλη μια μεγάλη αλήθεια από τον Χάρη Τζαννή. Αν δεν τελείωνε με το αηδιαστικό ποιητικό ύφος θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Αυτός έχει καταπιεί beta version από παλιά. Πάντα έτσι τον θυμάμαι.AI θα έβαλε κι αυτός να τα γράψει
Σε μία άλλη ζωή ίσως συγκλίνουμε στα γευστικά γούστα, σε τούτη ας μείνουμε απλά εραστέςΌχι!![]()
σου ρχεται αμεσωςΚαμιά φωτογράφηση σε καλό φαγάδικο δεν παίζει; Να της έλεγες τουλάχιστον ότι δουλεύεις και δεν μπορείς να απολαύσεις το έδεσμα...![]()