alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.483
Που είναι τώρα
Ανάβυσσος
Ανάβυσσος
Αυτο πως προκυπτει ? Διοτι εχω γνωστους απο Βαρυμπομπη που πηραν αποζημιωσεις αναλογα τις ζημιες...Και αν μείνουν τοίχοι δεν παίρνεις ούτε την αποζημίωση.
Μην παίρνεις κι όρκο ότι εύχεσαι να κάνεις λάθος. Δεν σε κόβω για τέτοιον, αλλά για κάποιον που τρέφεται από τη δυστυχία του άλλου.πολύ φοβάμαι ότι θα έρθουν και τα θύματα. Μακάρι να βγω τελείως λάθος.............
Ότι νάναι.......... Δε μου καίγεται καρφί για εκλογές στο Σύριζα, ας βρουν τα πατήματα τους. Αλλά όταν έχεις μνήμη χρυσόψαρου και δε θυμάσαι : https://www.athensvoice.gr/epikairo...s-pyrkagies-toy-2021-kai-oi-kamenes-ektaseis/Μην παίρνεις κι όρκο ότι εύχεσαι να κάνεις λάθος. Δεν σε κόβω για τέτοιον, αλλά για κάποιον που τρέφεται από τη δυστυχία του άλλου.
Άλλωστε το είχε πει και η υποψήφια πρόεδρός σας...: Η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την αριστερά.
Χαιρεκακία λέγεται αυτό. Πρόσεχε μην δαγκωθείς.Ας πρόσεχαν όσοι τον έβγαλαν........ Κυνικός αλλά η βλακεία πληρώνεται.........
Αυτο πως προκυπτει ? Διοτι εχω γνωστους απο Βαρυμπομπη που πηραν αποζημιωσεις αναλογα τις ζημιες...
Εκτος αν ο ''Μητσοτακης που γ@μιετε'' θεσπισε νεα μετρα σε συνδυασμο βεβαια απο την ανικανοτητα που χρεωνεται τοσο αυτος οσο και ολοκληρη η κρατικη συμμορια (πυροσβεστικη,αστυνομια κ.λ.π)
Με Τσιπρα τουλαχιστον ,θυμαμαι πως ο ιδιος εκανε και καμια πτηση στα 1.000 μετρα υψομετρο με ελικοπτερο την επομενη της φωτιας στο Ματι....εδειξε πραγματικο ενδιαφερον δηλαδη...απο μακρια!
Οσο για τις αποζημιωσεις επι ΣΥΡΙΖΑ θυμαμαι την εξης στιγμη:
Να ξαναμιλήσουμε το βράδυ που θα έχουμε την αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού!!! Εγώ πάντως φέτος έχω εγκαταστήσει μόνος μου σύστημα πυρόσβεσης με υπόγειες δεξαμενές και κανόνια! Γιατί εμπιστεύομαι πάρα πολύ τον αρμόδιο υπουργό!!!!! Διέπρεψε στον covid.............δεν ξέρω τι λέτε εσείς....αλλά εγώ παρατηρώ ότι ο @kostas999 εχει δυνατά σημεία σε όλα τα νήματα που συμμετέχει
Ερωτήσεις για τα παραπάνω:Αλλά όταν έχεις μνήμη χρυσόψαρου και δε θυμάσαι : https://www.athensvoice.gr/epikairo...s-pyrkagies-toy-2021-kai-oi-kamenes-ektaseis/
και ξαναψηφίζεις την ανικανότητα, τότε καλά να πάθεις φίλε. Ο Σύριζα πλήρωσε , οι άλλοι αντιθέτως επιδοκιμάστηκαν........ Ας πρόσεχαν όσοι τον έβγαλαν........ Κυνικός αλλά η βλακεία πληρώνεται.........
ΟΚ, άστο, κατάλαβα.Τι να κάνουμε! Αν από 40 πάει 44, το ίδιο είναι.
που αντιγραφουν το τουιτερ και το φουβου - που αντιγραφει το αβουσαιτ , ή αναποδα.όπως στα τηλεοπτικά πάνελ με τους μεν και τους δέ.