Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.863
Πάντα πεινάω, συνήθως τρώω μετά από ένα καλό γεύμα :biggrin:
Φαντάς, επειδή έχω σοβαρό πρόβλημα με τον ύπνο, τρώω για να νυστάξω, κοιμάμαι μετά το φαΐ συνήθως για μια ώρα και μόλις ξυπνήσω, πεινάω πάλι και τσιμπάω.

Εψές στη φώτο εζησα όμως μια κατάσταση που είχα πολλά χρόνια να ζήσω, έχει να κάνει με τη ποιότητα, τη ποσότητα, το άψογο σέρβις σε τιμή χώμα. Όλα τα παραπάν στα 800 υψόμετρο, απογευματινή ώρα με 24°c.

Σκάρωσα και μια πιτούλα τώρα ιάς για επιδόρπιο.
IMG_20230718_123705.jpg

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
37.120
Εψές στη φώτο εζησα όμως μια κατάσταση που είχα πολλά χρόνια να ζήσω, έχει να κάνει με τη ποιότητα, τη ποσότητα, το άψογο σέρβις σε τιμή χώμα. Όλα τα παραπάν στα 800 υψόμετρο, απογευματινή ώρα με 24°c.

Ε πες μας και πού ντε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.863
Ε πες μας και πού ντε.
Στο χωριόμ. Είναι ένα ορεινό χωριό που λέγεται Σπηλιά Κισσάβου. Το μαγαζί λέγεται μπουγάζι.
3 άτομα φάγαμε του σκασμού με κρασά και μπίρες με μόνο 49 ευρά.
Άμα σε βγάλει ο δρόμος (πράμα πολύ δύσκολο εκεί που βρίσκεται το χωριό) να πααίντς, άμα δεν φας καλά και δεν σε αρέσει κάτι θα τα πληρώσω ιγώ ;)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.863
Και εγώ οίστρο είχα σήμερα, έχω Μπουρανί και φασολάκια φρέσκα από το μπαξέ, για επιδόρπιο, γαλατόπιτα!!
IMG_20230718_163801.jpg
IMG_20230718_163836.jpg

Πολύ τη βρήκα με το γευστικό συνδυασμό, Περαστικά στο φίλο μου τον Άλεξ :lolsign:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.414
Και εγώ οίστρο είχα σήμερα, έχω Μπουρανί και φασολάκια φρέσκα από το μπαξέ, για επιδόρπιο, γαλατόπιτα!!
View attachment 299382 View attachment 299383

Πολύ τη βρήκα με το γευστικό συνδυασμό, Περαστικά στο φίλο μου τον Άλεξ :lolsign:

Όταν το φαγητό του στρατού φαντάζει γκουρμέ...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.863
Ένα πράμα που απολαμβάνω σε εσένα Άλεξ είναι που βρίσκεις πάντα κάτι πρότυπο να σχολιάσεις. Γελάω και το απολαμβάνω απίστευτα.

Βρε σαν τι μοιάζει, σαν τι μοιάζει... :thumbsdown:

Για βοηθήστε. :whistling:
Σαν οξεία διάρροια? :biggrin:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.414
Ένα πράμα που απολαμβάνω σε εσένα Άλεξ είναι που βρίσκεις πάντα κάτι πρότυπο να σχολιάσεις. Γελάω και το απολαμβάνω απίστευτα.
Χαίρομαι όταν οι άνθρωποι περνάνε καλά κάνοντας αυτό που γουστάρουν.

Όποιος δεν ανέχεται το χιούμορ στη διαφορετικότητά του, είναι το κατάλληλο θύμα για περισσότερη κοροϊδία. :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.863
Όποιος δεν ανέχεται το χιούμορ στη διαφορετικότητά του, είναι το κατάλληλο θύμα για περισσότερη κοροϊδία. :biggrin:
Εμείς οι δύο ταιριάζουμε σε πάρα πολλά, τη ώρα όμως του φαγητού θα καθόμαστε σε διαφορετικά τραπέζια. :biggrin:

Δίκιο έχς σε αυτό που λές, δυστυχώς έχουμε πολλά κόμπλεξ και εγωισμό που μας κατατρώνε χωρίς ίχνος αυτογνωσίας.
Και όλα αυτά πίσω από το πληκτρολόγιο... Απλά τραγικό!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.521
Members
38.336
Νεότερο μέλος
egpetridis