Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
37
Ποτέ δεν μπόρεσα να συμπαθήσω τις τσιρίδες της Janis joplin. Ποτέ όμως.
Δεν ΄΄ηταν rock δεν ήταν metal δεν ήταν τίποτα.
Όντως JOHN , δεν είναι για να την ακούς πολύ ώρα αλλά αυτή η αυξομείωση της έντασης στη φωνή της είναι που σε ανατριχιάζει , όχι σε όλα της τα τραγούδια . Δεν παύει όμως να άφησε το στίγμα της στην αμερικάνικη rock και blues μουσική , επηρεασμένη σίγουρα από τα νέγρικα μπλουζ . Ιδιαίτερη χροιά .

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.555
Μίξη των: α) Rainbow: Man on the Silver Mountain και β) Η Πανάγιω (παραδοσιακό περιοχής Πωγωνίου Ηπείρου)

Η σχέση του «άντρα από το ασημένιο βουνό» με την «Πανάγιω», μια πολυτραγουδισμένη ηπειρώτισσα χωριατοπούλα,από τη Δερβιτσάνη, γνωστό κεφαλοχώρι του κάμπου της Δερόπολης Βορείου Ηπείρου,πρόεκυψε ως αμοιβαίος, κεραυνοβόλος έρωτας, στις όχθες του ποταμού Βενέτικου, γύρω από τη μεταμεσονύκτια φωτιά της 3 ης Πανελλήνιας Γιορτής Μανιταριού.Εκείνο το βράδυ του Αυγούστου του 2006, η Πανάγιω «έπλεξε» για πρώτη φορά το «χρυσό γαϊτάνι», χρησιμοποιώντας κορδέλες από την αρχέγονη, πωγωνίσια πεντατονία και από την rock μελωδία των Rainbow, θυμίζοντας ότι όλα είναι τόσο παλιά και τόσο σύγχρονα,τόσο μακρινά και τόσο κοντινά,τόσο διαφορετικά και τόσο ίδια... Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε: Σαν τροχοί, κυλάμε -από το παρελθόν στο μέλλον και αντιστρόφως-, νιώθοντας -την ενότητα των πάντων-…
(I'm a wheel, I'm a wheel, I can roll, I can feel…)

Reaction score
19.438
Ωχ Ωχ τι εγινε μρε nearfieldenios:)
Ελπίζω να μην έχει καμιά υπόνοια το πόστ ότι είμαστε βλάχοι που ακούμε Ηπειρώτικα. Τον φοβάμαι τον wnet. Είναι ικανός να μας ειρωνεύεται. Θα τον σκίσω. :D 😍

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.717
To ιδιο θα κανω και εγω με τον Αρχιτρανςμεταλοφρικουλα:drinks:
Γυναίκες πολλές, πάρα πολλές, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές...
ΝΑΙ συμφωνω;) Αλλα ειναι λιγο αγριουλες μρε JAG:lol:

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.717
Ετσι πεζουμε Μουσικη στο χωριομ και χορευουμε Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα:drinks:

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online