Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το πήγα σε μάστορα και μου είπε πρόβλημα με την πλακέτα (αν κατάλαβα καλά). Ίσως το ίδιο με αυτό που μου έστειλες, αλλά εγώ αυτό δεν γινόταν να το δω. Τώρα λόγω διακοπών περιμένω να μου πει αν επισκευάζεται ή αν αξίζει να την αλλάξω. Αλλίως να το πάω για... ανακύκλωση!Μάστορα, κάτι θα κάηκε από τον κεραυνό, παρόμοιο θέμα εδώ με αναβοσβήνον LED.
Εκτός και πιάνουν τα χέρια σου.
Και να μην αξίζει να την αλλάξεις μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως παθητικό, ή να βάλεις νέο ενισχυτή plate.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το πήγα σε μάστορα και μου είπε πρόβλημα με την πλακέτα (αν κατάλαβα καλά). Ίσως το ίδιο με αυτό που μου έστειλες, αλλά εγώ αυτό δεν γινόταν να το δω. Τώρα λόγω διακοπών περιμένω να μου πει αν επισκευάζεται ή αν αξίζει να την αλλάξω. Αλλίως να το πάω για... ανακύκλωση!
Οτι και να εχει επισκευαζεται με το αντιστοιχο κοστος.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το πήγα σε μάστορα και μου είπε πρόβλημα με την πλακέτα (αν κατάλαβα καλά). Ίσως το ίδιο με αυτό που μου έστειλες, αλλά εγώ αυτό δεν γινόταν να το δω. Τώρα λόγω διακοπών περιμένω να μου πει αν επισκευάζεται ή αν αξίζει να την αλλάξω. Αλλίως να το πάω για... ανακύκλωση!
Καλα μην τρελλαθουμε, μια βλαβη στην πλακετα δε σημαινει οτι πεταμε μεγαφωνο, καμπινα, ενισχυτη, ο τεχνικος σου θα εντοπισει το ακριβες προβλημα και θα σου πει, το πιο πιθανο σ αυτες τις περιπτωσεις ειναι το τροφοδοτικο, ακομα κι οι πλακετες πλεον επισκευαζονται, δεν αχρηστευθηκε ολο το ηχειο να πας να το πεταξεις.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το πήγα σε μάστορα και μου είπε πρόβλημα με την πλακέτα (αν κατάλαβα καλά). Ίσως το ίδιο με αυτό που μου έστειλες, αλλά εγώ αυτό δεν γινόταν να το δω. Τώρα λόγω διακοπών περιμένω να μου πει αν επισκευάζεται ή αν αξίζει να την αλλάξω. Αλλίως να το πάω για... ανακύκλωση!