Subwoofer Harman Kardon - πρόβλημα

Reaction score
4
Καλησπέρα σε όλους.
Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει...
Αναβοσβήνει το φωτάκι (λευκό) από το subwoofer Harman Kardon HKTS 160. Φυσικά δεν δουλεύει κιόλας.
Το πρόβλημα προέκυψε μετά από αστραπή. Υπάρχει δυνατότητα επισκευής του ή πάει για πέταμα; :frown:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.881
Αφού ελεγχθεί η ασφάλεια, αν έχει, και συνεχίζει να μη λειτουργεί, μόνο τεχνικός μπορεί να αποφανθεί.

ika

News
Reaction score
15.328
Μάστορα, κάτι θα κάηκε από τον κεραυνό, παρόμοιο θέμα εδώ με αναβοσβήνον LED.
Εκτός και πιάνουν τα χέρια σου.

Reaction score
4
Μάστορα, κάτι θα κάηκε από τον κεραυνό, παρόμοιο θέμα εδώ με αναβοσβήνον LED.
Εκτός και πιάνουν τα χέρια σου.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το πήγα σε μάστορα και μου είπε πρόβλημα με την πλακέτα (αν κατάλαβα καλά). Ίσως το ίδιο με αυτό που μου έστειλες, αλλά εγώ αυτό δεν γινόταν να το δω. Τώρα λόγω διακοπών περιμένω να μου πει αν επισκευάζεται ή αν αξίζει να την αλλάξω. Αλλίως να το πάω για... ανακύκλωση! 😳 😭

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.631
Μάλλον άστραψε και εσωτερικά...Το λαμπάκι αναβοσβήνει δείχνοντας ότι υπάρχει πρόβλημα, συνήθως σοβαρό μετά από τέτοιο γεγονός! Αλλά ας μην είμαστε απαισιόδοξοι...

gid

Reaction score
9.577
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το πήγα σε μάστορα και μου είπε πρόβλημα με την πλακέτα (αν κατάλαβα καλά). Ίσως το ίδιο με αυτό που μου έστειλες, αλλά εγώ αυτό δεν γινόταν να το δω. Τώρα λόγω διακοπών περιμένω να μου πει αν επισκευάζεται ή αν αξίζει να την αλλάξω. Αλλίως να το πάω για... ανακύκλωση! 😳 😭
Και να μην αξίζει να την αλλάξεις μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως παθητικό, ή να βάλεις νέο ενισχυτή plate.

Reaction score
5.614
Οτι και να εχει επισκευαζεται με το αντιστοιχο κοστος.

Reaction score
2.852
Καλα μην τρελλαθουμε, μια βλαβη στην πλακετα δε σημαινει οτι πεταμε μεγαφωνο, καμπινα, ενισχυτη, ο τεχνικος σου θα εντοπισει το ακριβες προβλημα και θα σου πει, το πιο πιθανο σ αυτες τις περιπτωσεις ειναι το τροφοδοτικο, ακομα κι οι πλακετες πλεον επισκευαζονται, δεν αχρηστευθηκε ολο το ηχειο να πας να το πεταξεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.232
Members
38.293
Νεότερο μέλος
SotosΑ