- Reaction score
- 54
Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω αγορά 65αρας με μέγιστο ποσό των 1000 ευρώ υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να με προτείνετε??? Ευχαριστώ πολύ
Sony XR-65X93K 1280 € με εγγυηση 5 ετων Η διαφορα στην εικονα με κοποια αλλη των 1000 ειναι μεγαλη για να αγνοηθει και να μην κανεις την υπερβασηΚαλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω αγορά 65αρας με μέγιστο ποσό των 1000 ευρώ υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να με προτείνετε??? Ευχαριστώ πολύ
Σε ευχαριστώ πολύ αγόρινα θα την κοιτάξω αύριο γιατί θα πάω και παμπλικ αν την έχουν στημένη να δω εικόναSony XR-65X93K 1280 € με εγγυηση 5 ετων Η διαφορα στην εικονα με κοποια αλλη των 1000 ειναι μεγαλη για να αγνοηθει και να μην κανεις την υπερβαση
Δεν θυμαμαι την θεση που εχουν τα ποδια της βασης για τη συγκεκριμενη......
Sony XR-65X93K 1280 € με εγγυηση 5 ετων Η διαφορα στην εικονα με κοποια αλλη των 1000 ειναι μεγαλη για να αγνοηθει και να μην κανεις την υπερβαση
Δεν θυμαμαι την θεση που εχουν τα ποδια της βασης για τη συγκεκριμενη......
Έχω ακριβώς την ίδια εδώ και 2 μήνες. Αυτή την στιγμή είναι στα 1199€ με την 5ετή εγγύηση δώρο από τα Sony Center. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη σε αυτά τα χρήματα, αλλά είναι πολύ καλή τηλεόραση.Σε ευχαριστώ πολύ αγόρινα θα την κοιτάξω αύριο γιατί θα πάω και παμπλικ αν την έχουν στημένη να δω εικόνα
Έχω ακριβώς την ίδια εδώ και 2 μήνες. Αυτή την στιγμή είναι στα 1199€ με την 5ετή εγγύηση δώρο από τα Sony Center. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη σε αυτά τα χρήματα, αλλά είναι πολύ καλή τηλεόραση.
Κίνηση, χρώματα, λογισμικό googletv και φωτεινότητα είναι για μένα μερικά από τα θετικά της. Το μαύρο δεν είναι απόλυτα μαύρο, αλλά είναι πολύ καλύτερο της Samsung 48H6400 που αντικατέστησε και από την οποία είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος όσο λειτουργούσε.
Ο ήχος της βέβαια θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Είναι απλά αποδεκτός στα μεγέθη 55 και 65 ιντσων. Στις μεγαλύτερες ίντσες είναι πολύ καλύτερος απ'οτι διαβάζω.
Στα καταστηματα πιθανον να τις δουλευουν στις εντονες χρωματκα ρυθμισεις και δεν βγαινει σωστο συμπερασμαΣε ευχαριστώ πολύ αγόρινα θα την κοιτάξω αύριο γιατί θα πάω και παμπλικ αν την έχουν στημένη να δω εικόνα
Αγόρινα μόλις πήγα στα παμπλικ να δω την χ90 και δεν με ενθουσίασε το περιεχόμενο είχαν βάλει κάτι βουνά με χιόνια να παίζει σε όλες τις τηλεοράσεις και φενοταν πολύ πιξξελωτα είναι σίγουρα τόσο εξαιρετική όσο αναφέρεις γιατί εμένα η εικόνα μου φενοταν ίδια με κάτι άλλες που είχαν 600 ευρώ ίδιο πράγμα ακριβώς απλά αυτη έχει ρυθμο καρέ 100 hz και οι άλλες είχαν 50 οπότε ποια είναι η απάντηση???Και κάτι τελευταίο που ξέχασα να αναφέρω. Η Sony XR-65X93K παραδίδεται με 2 τηλεχειριστήρια. Ένα απλό φτηνιάρικο με αριθμητικά πλήκτρα και ένα εξαιρετικό ανώτερης ποιότητας κατασκευής με φωτιζόμενα πλήκτρα το οποίο είναι μαλλον bluetooth γιατί πιάνει από παντού και δεν χρειάζεται να στοχεύεις στον σένσορα της tv.
Ακριβώς αυτό πήγα να κάνω ρε συ τους είπα είπα ακόμα και να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο για αυτό και δεν με άφησαν Θεσσαλονίκη ήμουν που αλλού να πάω να δω ... Έχει κάποιος κάποια ιδέα για καταστήματα??Ότι με αυτό τον τρόπο είναι αδύνατον να κρίνεις.
Ρωτάς αν μπορείς να βάλεις ένα στικάκι με δικό σου, γνωστό σ' εσένα, περιεχόμενο. Ας πούμε ένα μικρό κλιπάκι ή επεισόδιο από το Planet Earth σε 4Κ. Βάλε και τις ρυθμίσεις σε κάποιο λιγότερο "πουσαρισμένο" preset, πχ cinema, και κρίνε.
Αν δεν σε αφήσουν, επισκέψου και κάποιο Sony Center.
Επίσης να αναφερω ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση χ93 έχει 2 χρόνια εγγύηση και πρέπει να πληρώσεις αλλά 80 ευρώ για να πάρεις την 5ετια αξίζει να μπω στην διαδικασία???Ακριβώς αυτό πήγα να κάνω ρε συ τους είπα είπα ακόμα και να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο για αυτό και δεν με άφησαν Θεσσαλονίκη ήμουν που αλλού να πάω να δω ... Έχει κάποιος κάποια ιδέα για καταστήματα??
Ακριβώς αυτό πήγα να κάνω ρε συ τους είπα είπα ακόμα και να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο για αυτό και δεν με άφησαν Θεσσαλονίκη ήμουν που αλλού να πάω να δω ... Έχει κάποιος κάποια ιδέα για καταστήματα??
Και γω το σκέφτομαι την χ93 την έχετε ψάξει γενικά την έχετε συγκρίνει με άλλες εγώ την θέλω αποκλειστικά για ταινίες τίποτα άλλο και Γιουτιουμπ και λίγο τηλεόραση δηλαδή αξίζει να σκάσω 1200 η ξέρω γω και με 600 πάλι καλά θα φένεται... Τουλάχιστον στο μαγαζί έβλεπα την 800 με την 1200 το ίδιο γιαυτο το λέωΣίγουρα θα έπαιρνα 5ετή εγγύηση, αν είχα τη δυνατότητα.
Η sony εχει την καλυτερη επεξεργασια εικονας ...the end . Επισης ειναι και η πιο καλιμπαρισμενη out of the boxΑγόρινα μόλις πήγα στα παμπλικ να δω την χ90 και δεν με ενθουσίασε το περιεχόμενο είχαν βάλει κάτι βουνά με χιόνια να παίζει σε όλες τις τηλεοράσεις και φενοταν πολύ πιξξελωτα είναι σίγουρα τόσο εξαιρετική όσο αναφέρεις γιατί εμένα η εικόνα μου φενοταν ίδια με κάτι άλλες που είχαν 600 ευρώ ίδιο πράγμα ακριβώς απλά αυτη έχει ρυθμο καρέ 100 hz και οι άλλες είχαν 50 οπότε ποια είναι η απάντηση???
Μα εγώ την θέλω αποκλειστικά για 4κ αν ήταν για 1080 βάζω και τον προτζεκτορα που πήρα από Κίνα 160 ευρώ οποίος ενδιαφέρεται θα την παραγγείλω αύριο την Σόνυ και τέλος αλλά από άποψη προβλημάτων κτλπ είναι καλές ? Αντέχουν???Η sony εχει την καλυτερη επεξεργασια εικονας ...the end . Επισης ειναι και η πιο καλιμπαρισμενη out of the box
Εαν δεν βλεπεις hdr ταινιες ,netflix τοτε μπορεις να πας πιο κατω και να σ προτεινουμε κατι αλλο
Ειναι αξιοπιστεςΜα εγώ την θέλω αποκλειστικά για 4κ αν ήταν για 1080 βάζω και τον προτζεκτορα που πήρα από Κίνα 160 ευρώ οποίος ενδιαφέρεται θα την παραγγείλω αύριο την Σόνυ και τέλος αλλά από άποψη προβλημάτων κτλπ είναι καλές ? Αντέχουν???
Την απάντηση αυτή μόνο εσύ μπορείς να την δώσεις στον εαυτό σου. Εάν στα δικά σου μάτια η διαφορά της εικόνας των 50hz με των 100hz δεν είναι σημαντική και σε ικανοποιεί σε κίνηση, πήγαινε σε κάποια με 50hz να γλιτώσεις και χρήματα.Αγόρινα μόλις πήγα στα παμπλικ να δω την χ90 και δεν με ενθουσίασε το περιεχόμενο είχαν βάλει κάτι βουνά με χιόνια να παίζει σε όλες τις τηλεοράσεις και φενοταν πολύ πιξξελωτα είναι σίγουρα τόσο εξαιρετική όσο αναφέρεις γιατί εμένα η εικόνα μου φενοταν ίδια με κάτι άλλες που είχαν 600 ευρώ ίδιο πράγμα ακριβώς απλά αυτη έχει ρυθμο καρέ 100 hz και οι άλλες είχαν 50 οπότε ποια είναι η απάντηση???
Την έβλεπα εχθές αλλά tcl??? Πόσο θα μου πάει?? είχα μια hisence 43αρα και χάλασε ακριβώς λίγο μετά την εγγύηση κάηκε η πλακέτα λες και επίτηδες το έκαναν μου ζήτησαν 150 ευρώ αν είναι δυνατόν και την πήρα 200 κάτι 4κ λέω άλλη φορά δεν θα ασχοληθώ με αυτές τις κινεζιες...Την απάντηση αυτή μόνο εσύ μπορείς να την δώσεις στον εαυτό σου. Εάν στα δικά σου μάτια η διαφορά της εικόνας των 50hz με των 100hz δεν είναι σημαντική και σε ικανοποιεί σε κίνηση, πήγαινε σε κάποια με 50hz να γλιτώσεις και χρήματα.
Για τα δικά μου κριτήρια η x93k είναι πολύ καλή. Εξαιρετική ή καλύτερη από άλλες δεν ξέρω αν είναι γιατί δεν την έχω συγκρίνει με άλλες. Σε σχέση με την Samsung 48h6400 που είχα, η οποία ήταν 100hz και αυτή, η sony έχει καλύτερη κίνηση, καλύτερα μαύρα (λογικό, είναι full array) και γενικά καλύτερη εικόνα, αλλά η παλιά ήταν 1080p και του 2015 και η Sony είναι 4κ του 2022.
Ρίξε μια ματιά και σε αυτή https://www.skroutz.gr/s/42865145/TCL-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-QLED-65C745-HDR-2023.html
Έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την Sony, είναι φτηνότερη και μπορεί να είναι εξίσου καλή ή και καλύτερη, δεν την έχω δει από κοντά.
Συμφωνώ 100%.Η sony εχει την καλυτερη επεξεργασια εικονας ...the end . Επισης ειναι και η πιο καλιμπαρισμενη out of the box
Μην είσαι απόλυτος. Οι κάπως μεγάλοι σε ηλικία θα θυμούνται ότι το ίδιο λέγαμε κάποτε για Samsung και LG στο ξεκίνημά τους...τότε που μεσουρανούσαν οι Philips, Sony, Sharp k.a. ιαπωνικές και ευρωπαικές φίρμες.Την έβλεπα εχθές αλλά tcl??? Πόσο θα μου πάει?? είχα μια hisence 43αρα και χάλασε ακριβώς λίγο μετά την εγγύηση κάηκε η πλακέτα λες και επίτηδες το έκαναν μου ζήτησαν 150 ευρώ αν είναι δυνατόν και την πήρα 200 κάτι 4κ λέω άλλη φορά δεν θα ασχοληθώ με αυτές τις κινεζιες...
Θα συμφωνήσω αλλά θα πρέπει να περάσει και ένα χρονικό διάστημα σίγουρα να αξίζει και σαν ποιότητα όχι να καίγεται.. βάση για τον τοίχο έχεις κάποια στο μυαλό σου για το ποια να πάρω μια φθηνή βασικά ότι ποιο φθηνό απλά να στερεώνεται..Μην είσαι απόλυτος. Οι κάπως μεγάλοι σε ηλικία θα θυμούνται ότι το ίδιο λέγαμε κάποτε για Samsung και LG στο ξεκίνημά τους...τότε που μεσουρανούσαν οι Philips, Sony, Sharp k.a. ιαπωνικές και ευρωπαικές φίρμες.