alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.496
Στην Ελλάδα βάζεις τους επιβάτες με πατατούλες και μπόλικο λαδάκι, και μέχρι Θεσσαλονίκη έχουν γίνει λουκούμι...
Αν εννοείς πόσο θα στοιχίσει με όλα τα έξοδα και μεταφορά Ελλάδα... 11.000-11.500 ευρώΚαι η τιμή αυτού; Έτσι για την ιστορία.
Μιλάμε για ένα αμάξι του 2021-2022 με 10.000-30.000 χλμ.Αν εννοείς πόσο θα στοιχίσει με όλα τα έξοδα και μεταφορά Ελλάδα... 11.000-11.500 ευρώ
Η εγγύηση είναι πανευρωπαική , δεν έχει δικαίωμα να μην δεχτεί. Κλείνεις ραντεβού σε αντιπροσωπεία dacia , και σου δίνουν χαρτί με το αποτέλεσμα του ελέγχου.πάρα πολύ ενδιαφέρον για όποιον ψάχνει για πόλη...
Η εγγύηση φαντάζομαι θα ισχύει όμως μόνο από τις εκεί αντιπροσωπείες. Η ελληνική αντιπροσωπεία δεν τη δέχεται ή κάνω λάθος;
Το αμάξι εκεί ποιος θα το ελέγξει για να δει την κατάσταση της μπαταρίας και τον μηχανικών μερών, η αντιπροσωπία με κάποιο κόστος;
Και με το ζόρι και αν θα πιάσει 400 χλμ., με τέτοια μετωπική επιφάνεια που βλέπω, και δε ξέρω δείκτη αεροδυναμικής. Για αυτοκινητόδρομο με 120-130 λέω.Η 87άρα είναι στην ακριβή έκδοση.
Από την φωτογραφία κατάλαβες την μετωπική επιφάνεια και τον cd ;Και με το ζόρι και αν θα πιάσει 400 χλμ., με τέτοια μετωπική επιφάνεια που βλέπω, και δε ξέρω δείκτη αεροδυναμικής. Για αυτοκινητόδρομο με 120-130 λέω.
Όχι, πάνε σε μάγισσα, σε χαρτορίχτρα.Από την φωτογραφία κατάλαβες την μετωπική επιφάνεια και τον cd ;
Να σε στείλω και μια δικιά μου να μου πεις το ριζικό μου;