- Μηνύματα
- 9.156
- Reaction score
- 9.164
Από χθες το μεσημέρι ο σταθμός της Ζαγοράς είναι offline...
Σπίτια, δρόμοι δίπλα στο ποτάμι. Και απορούμε γιατί τα πήρε.Ευτυχώς που δεν είχες να λες δηλαδή... γιατί θα τα έκλαιγες τώρα![]()
¨Ενα πέρσμα είναι. Και εδώ κράτησε κανά μσάωρο δυνατά και σταμάτησε εντελώς. Περάσματα είναι Κάτσε εκεί. Μπορεί να κάνει και ακόμη ένα μέχρι το βράδυ.Στα Ανατολικά της Αττικής μέχρι σήμερα το πρωί είχε ασήμαντες ψιχάλες. Εδώ και ένα τέταρτο ρίχνει παπάδες. Όσο έχει ρεύμα δεν γυρνάω στην πόλη με τίποτα.
View attachment 304780 View attachment 304781
Σπίτια, δρόμοι δίπλα στο ποτάμι. Και απορούμε γιατί τα πήρε.
Όπως είπε και ο Αρτέμιος αυτές οι νέες κοίτες είναι το κανονικό. Τσάμπα μελέτη την καλύτερη μάλιστα μας κάνει η φύση απο που θα περάσει μελλοντικά σε μια πλημμύρα (μικρή ή μεγάλη) το νερό σε όλες τις πόλεις κια χωριά.
Εξαρτάται βέβαια πόσα χρόνια υπολογίζει την επανάληψη τέτοιων γεγονότων. Αν είναι 50, ίσως να είναι φαραωνικό το κόστος, αλλά από ό,τι φαίνεται έχουν πολλαπλασιαστεί και ο χρόνος επανάληψης έχει μειωθεί κατά πολύ, οπότε ή δέχεσαι αυτό το κόστος, ή δέχεσαι την πιθανότητα καταστροφής πολύ πιο σύντομα από ο,τι μπορεί να υπολόγιζες.
Δεν χρειάζεται καν να κάνουν σημαντικές εργασίες Ας το αφήσουν έτσι. Πάλι καλύτερα θα είναι και ομορφότερο και λειτουργικό.Ο Τέμης είπε όμως και το άλλο, ότι το κόστος τέτοιων μελετών και προδιαγραφών που να καλύπτουν και την καταιγίδα του αιώνα είναι 'φαραωνικό'.
Είναι σαν να αγοράζεις το μπατμομπιλ για το σπίτι-γραφείο και τη μία φορά στη ζωή σου που ίσως βρεθείς στη Γροιλανδία.
Δεν χρειάζεται καν να κάνουν σημαντικές εργασίες Ας το αφήσουν έτσι. Πάλι καλύτερα θα είναι και ομορφότερο και λειτουργικό.
Στη νέα γενιά και στους nerds να τα πείς που νομίζουν ότι όλα γίνονται με τηλέφωνα, ιντερνετ και κινητά και σκούζουν στην τηλεόραση και απορούν πως και γιατί δεν λειτούργησαν χα χα χα.Πριν καμμία ώρα πήγα με το αυτοκίνητο να πάρω τη κόρη μου που ήταν αποκλεισμένη στην Άνω Γλυφάδα και στη συμβολή Βουλιαγμένης και Σοφίας Βέμπο είχε ένα μέτρο νερό. Καμμία ειδοποίηση από το 112 και τα περιπολικά της δημοτικής αστυνομίας δεν ξέρανε τι να κάνουνε...Η αστυνομία δε ανύπαρκτη.