Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.530
Το δίδρομο που λες το 7-αρι, είναι πεταμένα λεφτά. ΙΜΗΟ.

Δίδρομο δε θα έδινα παραγγελία ούτε μεθυσμένος.

Όπως γράφουν κάποιοι, ΜΟΥΣΙΚΗ από δίδρομο δεν ακούγεται. Μόνο ήχους βγάζει. Χωρίς μπάσο, αυτό άσχετο.

Άκου κει δίδρομο.. τι είσαι; τιμωρία;

ΥΓ.
Έλα, πλάκα κάνω. Πάρτο. Τι με νοιαζ εμένα;
Πάρε και μπιεντάμπλεγιου. Τι με νοιάζει;

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.797
Το δίδρομο που λες το 7-αρι, είναι πεταμένα λεφτά. ΙΜΗΟ.

Δίδρομο δε θα έδινα παραγγελία ούτε μεθυσμένος.

Όπως γράφουν κάποιοι, ΜΟΥΣΙΚΗ από δίδρομο δεν ακούγεται.
Ρε θα μ' αφήσετε να μαγειρέψω τίποτα σήμερα ή θα πεθάνουμε στην πείνα?
Άκου ούτε μεθυσμένος.. :lol:
Δεν έχεις τις κατάλληλες παρέες γι' αυτό τα λες αυτά..
Με την κατάλληλη παρέα να σε μεθύσει σωστά, αντρίκια, αλλάζεις κι εσώρουχο με γκόμενα πάνω σε μπάρα live με 200 άτομα να παραληρούν.. :biggrin: (true story)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.540
Για πείτε μου ρε παιχταράδες των μεσαίων, τα δίδρομα θα παίξουν καλύτερα τα μεσαία τους αν είναι κροσαρισμένα με σαμπς;
Ή αν δεν είναι κροσαρισμένα, όπου το μιντγουφερ τους θα τραβάει και όλο το κουπί του μπάσου προσπαθώντας να παιξει και μεσαία.

Τα ξέρετε κάποιοι αυτά, το ξέρω πως τα ξέρετε, αλλά τα κάνετε γαργάρα εδώ για να προωθήσετε την ατζέντα σας.
Και μετά μιλάμε για εκπαίδευση. Κρίμα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.530
αλλάζεις κι εσώρουχο με γκόμενα
Βρε τι με νοιάζει εμένα τι κάνετε με τα βρακιά σας;

Άκου κει δίδρομο. Πφχχχχχ
Κρίμα. Κρίμα το παιδί.
Το ξεβρακωτο παιδί. Με το βρακί της αλληνής και με δίδρομο. Πφχχχχχ

ΥΓ.
Έλα, πλάκα κάνω. Πάρτο. Τι με νοιαζ εμένα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.530
Έλα, πλάκα κάνει, no gay, straight. Πάρτο. Τι με νοιαζ εμένα;

ΥΓ. Βρακί να πάρεις. Όχι της γκόμενας. Πώς λέμε ζακέτα να πάρεις; έτσι, από ενδιαφέρον τα λέμε.

Άντε πάνε μαγείρεψε. Φτάνει.
Βασικά και να μη φας τίποτα, τι με νοιάζει εμένα; εγώ έφαγα. Άντε γεια.

Reaction score
19.224
Έλα, πλάκα κάνει, no gay, straight. Πάρτο. Τι με νοιαζ εμένα;

ΥΓ. Βρακί να πάρεις. Όχι της γκόμενας. Πώς λέμε ζακέτα να πάρεις; έτσι, από ενδιαφέρον τα λέμε.

Άντε πάνε μαγείρεψε. Φτάνει.
Ειχα παλιά 603 S3 (το παλιότερο το καλό). Με το αυτί το είχα διαλέξει. Μετά είδα ότι μέτραγε σουπερ φλάτ. Αφού νομίζω ήταν και το μόνο που ενέκρινες. :D
Το μικρούλι της ATC πάντως δίδρομο ξεδίδρομο το αδικείς..
Είναι αξιόλογο ηχειάκι, όχι για πάνω από 1000 ίσως αλλά μεταχειρισμένο.. ;)
Οι Άγγλοι είναι όλοι γκέις. :D Και οι γυναίκες τους. :D

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.797
Ούτε για πίσω σαραουντ δε κάνει.
Έχεις φάει μαρή και μας ταλαιπωρείς έτσι? :O_o:
Χάιντε ψήσε τίποτα κι εσύ (καλή ώρα είναι :biggrin:).
Ειχα παλιά 603 S3. Με το αυτί το είχα διαλέξει. Μετά είδα ότι μέτραγε σουπερ φλάτ. Αφού νομίζω ήταν και το μόνο που ενέκρινες. :D

Οι Άγγλοι είναι όλοι γκέις. :D Και οι γυναίκες τους. :D
Ναι λέγε του τέτοια κι εσύ τώρα.. :rolleyes:
Για πρωινό στο λιμάνι με κόβω (ζαμπονοτυρόπιτα και φραπέ στο χέρι.. :lol:)

Reaction score
19.224
Έχεις φάει μαρή και μας ταλαιπωρείς έτσι? :O_o:
Χάιντε ψήσε τίποτα κι εσύ (καλή ώρα είναι :biggrin:).

Ναι λέγε του τέτοια κι εσύ τώρα.. :rolleyes:
Για πρωινό στο λιμάνι με κόβω (ζαμπονοτυρόπιτα και φραπέ στο χέρι.. :lol:)
Κάτσε βάζω και φωτό. Θα χρειαστεί τρείς συνεδριίες ψυχολογικής υποστήριξης να κάνει. :D

Με sub το είχα (no joke).

Θαύμασε ομορφιά. Θαύμασε φλαταδούρα. Work of Art. :D (Μπήγω το μαχαίρι βαθιά τώρα). :D

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.530
Ειχα παλιά 603 S3 (το παλιότερο το καλό). Με το αυτί το είχα διαλέξει.
Ε, με το αυτί, με τι άλλο.
Τότε δεν είχε κάτι άλλο, ούτε ίντερνετ δεν είχε τότε, ήταν εποχή του φαξ, το θέμα είναι να μη μένουμε στις συνήθειες του τότε.
Τες πα.

Ώστε μπιεντάμπλεγιου είχες πουλάκι μου;
Ε, έτσι εξηγούνται τα παιδικά τραύματα, έτσι εξηγούνται όλα.

Υπέφερες καημένο μου παιδί.

Μετά το σκότωσες, οκ, καλά του'κανες, γω θα το'καιγα στο τζάκι. Και τι έβαλες στη θέση του; Πήρες τίποτα της προκοπής μετά από τέτοιο λάθος; ή αδιόρθωτος φορεβε;
Με sub το είχα (no joke).
Ε, υπέφερες κάργα.
Απίστευτα παιδικα τραύματα, καμία πιθανότητα ομαλής ενσωμάτωσης.
Εντάξει, εξηγήθηκαν όλα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.369
Ναι ρέυ αλλά τα δίνουμε στον συμμαχικό άξονα, όχι στις Γερμανίδες και τις Γιαπωνέζες.. (στους οχτρούς ωρέ θα τα σκάσουμε? :O_o:)

Άσε, πες πως δεν ρώτησα.. :cry:

thva κοιμήσου..
Πάω να φτιάξω κάτι να τσιμπήσω να σου δώσω ''αέρα'' για να σε ξεμπλέξω.. :biggrin:
Άστους μωρέ τους αρχαιολόγους.
Πάρε τούτα να δεις το φως το αληθινό.

Reaction score
1.812
Οι αγαπημένες μου, εφόσον ενδιαφέρεστε αγαπητέ μου, είναι κυρίως αυτές:

View attachment 305232

View attachment 305234

Τρώω μπριζόλες συχνά, και είναι αρκετά καλές, τουλάχιστον για τα γούστα μου.

Είναι ενδιαφέρον που ασχολείσαι με τι μπριζόλες τρώω πάντως, σε θρεντ για σαμπ, που δεν έχεις. 🤣😁

Αυτό ξέρεις πως λέγεται, Ε; 🤣😁🤪😂
Μα τι γιουφτ ρε, 60 ευρώ μπριζόλα σε συσκευασία 10λεπτών...έλεος ναπουμε....

Reaction score
8.829
@Bhutia θα ήθελα την γνώμη σου σχετικά με τα προτερήματα ενός κλειστού σαμπ γουφερ. Ακουσα πρόσφατα ότι το κλειστό σαμπ είναι πιο ευέλικτο από την άποψη ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις φίλτρα διόρθωσης σε όλο το φάσμα συχνοτήτων που παίζει ενώ με το bassreflex κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Αναφέρει δλδ ότι εάν το μπας ρεφλεξ είναι στα 30Hz τότε στα 20Hz δεν μπορείς να δώσεις 4 ντιμπι μπουστ εν αντιθέσει με το κλειστό που μπορεί να ακολουθήσει.
Επιπλεον ότι μπορεί κανείς ένα κλειστό σαμπ να το κάνει να παίζει σαν μπας ρεφλεξ, παίζει ρόλο βέβαια και η παραμορφωση που θα προκύψει.
Κάτι αντίστοιχο δεν θα μπορούσαμε να πούμε και για τα ηχεία που έχουν μπας ρεφλεξ? Επειδή βλέπω ότι πολλά ηχεία δαπέδου είναι μπας ρεφλεξ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.845
Με τα αυτιά του μόνο, ξέρεις πόσα στούντιο έχουν ταμπέλακι που γράφει '' πιστοποιημένο από χρυσαυτια''?
Ο οποίος εννοείται ότι είναι πιστοποιημένος ως χρυσαυτιας από άλλους χρυσαυτιαδες. :D
Δεν χρειάζεται πιστοποίηση από άλλους χρυσαυτιάδες. Αρκεί να έχει κάνει mastering σε 5000 δίσκους.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.571
Τι να τις κάνεις τις μεσαίες τις αέρινες τις μαγικές του τάδε ηχείου, αν είναι με αυτό το ηχείο να ανεβοκατεβαίνει το κεφάλι μανιωδώς με χέβι μέταλ, sorry, Ντέθ μέταλ θρας πωστονλεν, που ακούει ο Γουίζι;

Αυτό που είναι σαν αλυσοπριονοκορδέλα που σε κόβει το κρανίο στο ύψος των αυτιών λέω.

3 σχιζοφρενείς που γδέρνουν ηλεκτρικές κιθάρες τίγκα στην παραμόρφωση, κι ένας ντράμερ που προσπαθεί να καταστρέψει το σετ ντραμς που του'δωσαν, το βαράει με λύσσα σα σκυλί της κόλασης. Κι ένας νταγλαρας με μαύρα πέτσινα, που ουρλιάζει σα δαιμονιζμένο δγιαόλι που το ψήνουν τα Ορκ στα πύρινα καζάνια της κόλασης.
Σωστή περιγραφή! Άψογος, μπράβο! :thumbsup: Απέκτησες ιδία οπτικοακουστική πείρα, άλλωστε!:biggrin: Αξέχαστη, φαντάζομαι!:roflmao:

Μουσική
Ακριβώς αυτό. Μουσική.

Ποιο είναι το σωστό ηχείο για τέτοια μουσική;
Πάντως, ένα set ProAc Response D20 το οποίο το "έσπρωχνε" ένας λαμπάτος Jadis, δεν "φτούρησε". Για κάτι φωνές (Eva Cassidy κτλ), μια χαρά ήταν, αλλά μέχρι εκεί. Μόλις έπαιξα κάτι σαν αυτό που περιέγραψες πιο πάνω, σαν ασθενική κλανιά ακουγόταν.

Πώς θα μου αποδείξετε την υπεροχή των μεσαίων αυτού του ηχείου που λέτε, για την μουσική που σας λέω;

Παρακαλώ, τα φώτα σας.
Ναι, ναι, για πείτε μας, θέλω κι εγώ να ξέρω.:)
Μόνο μη μου πείτε πως αυτή η μουσική δεν κάνει για καλά ηχεία. Δε θέλω βλακείες...
Όχι ρε, δεν κάνει για καλά ηχεία. Είναι καλά ηχεία τα 802D; Σε παρακαλώ τώρα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Και με δύο 8" woofers σε κάθε ηχείο, έχει ανάγκη από subwoofer;;; Ε, μα, ΕΛΕΟΣ κάπου...:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

(Τέρμα το off topic. :))

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.530
Πάντως, ένα set ProAc Response D20 το οποίο το "έσπρωχνε" ένας λαμπάτος Jadis, δεν "φτούρησε". Για κάτι φωνές (Eva Cassidy κτλ), μια χαρά ήταν, αλλά μέχρι εκεί. Μόλις έπαιξα κάτι σαν αυτό που περιέγραψες πιο πάνω, σαν ασθενική κλανιά ακουγόταν
Αυτό λέω στους αγαπητούς συμφορουμίτες.

Δεν γίνεται να θεωρούμε "εξαιρετικά" με αντικειμενικά κριτήρια τα σεταπ που αδυνατούν να παίξουν τα πάντα όλα (και σε επαρκείς στάθμες) έστω "ικανοποιητικά", πόσο μάλλον σαν "ασθενική κλανιά".

Κατά την ιδιαιτέρως "πλούσια" εμπειρία μου, τα περισσότερα χαϊεντάδικα σεταπ ανήκουν στην κατηγορία της "ασθενικής κλανιάς" που λες, για αυτόν ακριβώς τον λόγο, και μου είναι αδιάφορο πόσο ικανοποιημένοι είναι (ή λεν πως είναι) οι ιδιοκτήτες τους σε "επιλεγμένες" ηχογραφήσεις και σε "κάποια" μουσικά είδη.

Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. 😎

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.615
Και σαν "ασθενική κλανιά" να παίζει, τι σημασία έχει; Aν ο άλλος ακούει τις τζαζιές του με τις λάμπες του και τα ηχεία του και του πάει η τρίχα κάγκελο, τι σημασία έχει αν έχει subwoofers; Αν αυτός είναι τρισευτυχισμένος χωρίς subwoofers και λέει ότι δεν τα χρειάζεται, γιατί ντε και καλά πρέπει να βάλει;

Το καλύτερο σύστημα είναι αυτό που αρέσει στον ιδιοκτήτη του._
Το μόνο που έχει σημασία είναι να αρέσει σε εκείνον._

Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.738
Members
38.232
Νεότερο μέλος
aradis