Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.770
Ορίστε και η επιεβαίωση για το ζήτημα που εθίγη προηγουμένως... Εφόσον δεν γίνεται να έχουμε οι περισσότεροι τη μεγαλειώδη ακροαματική εμπειρία των Ψωράλ οδηγούμενων από Sansui στις μεσαίες οκτάβες, θα ήταν παράλογο να γινόμασταν αυτόχειρες ή παραπονιάρηδες αντί να το παλέψουμε ώστε ν'αξιοποιήσουμε σε ύψιστο βαθμό όσα γίνεται να έχουμε. Καθότι υπάρχουν τρόποι όπου υπάρχει θέληση και γνώσεις...
Πως σου αρέσει να διαστρεβλώνεις τα γραπτά των άλλων όμως ε ;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.571
(είπα τέλος το off-topic, αλλά δεν μπορώ να αφήσω τις βλακείες αναπάντητες)

Όσον αφορά τους λαμπάτους ενισχυτές δεν είναι όλοι έτσι. Και οι "καλύτερο εξ αυτώνι" βέβαια για αυτήν την επιλογή μουσικής στα χαμηλά έχουν τρόπο να "κοροιδέψουν" , "μπαλώσουν" τα πράγματα και μάλιστα στο μέταλ εύκολα σε μεγάλο ποσοστό.
Δεν "μπάλωσε" τίποτα. Ήταν ο κορυφαίος ολοκληρωμένος (τότε) της Jadis κι απλά δεν μπορούσε το μηχανάκι.
Μέταλ που έχει επανλαμβανόμενο χαμηλό που διαρκεί αιώνες (αυτά όλα τα νέα είδη που ακούς χα χα),
Ποιο είναι αυτό το metal που έχει επαναλαμβανόμενο χαμηλό που διαρκεί αιώνες κι είναι και νέο είδος και το ακούω, χαχαχα;
Τα παλιά μετάλ τα παίζουν πολυ ωράια.
Το "Nightwing" των Marduk, του 1998, είναι παλιό ή καινούριο για σένα; Διότι, αυτό το album έβαλα να ακούσω στο set ProAc/Jadis.
Το παράδειγμα όμως που εγώ ανέφερα είχε σκοπό όλο το υπόλοιπο φάσμα που είναι πολύ διδακτικό. Αυτό που θεωρεί κάποιος "βρωμιά" στην μέταλ καταλαβίνει ότι δεν υπάρχει είναι ένα artifact που έχουν μάθει κυρίως απο την χρήση κακών ενισχυτικών με πολλά βατ που θεωρούν ότι χρειάζονται (και μπορεί όντως να χρειάζονται, αναλόγως των ηχείων τους). Χωρίς αυτή την βρωμιά ο μέσος μεταλάς δεν αναγνωρίζει αυτό που ακούει ώς μουσική που ξέρει και έχει μάθει το αυτί του (απο συναυλίες μέχρι την οικιακή του αναπαραγωγή).
Δεν έχεις ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς (γράφεις). Εκτός κι αν έχεις να πας σε metal συναυλία από τη δεκαετία του 1980. Σταμάτα, επιτέλους.
Δεν ισχύουν για κάποιον που ξέρει τι ζητάει και το ψάχνει ώστε να έχει το καλύτερο μείγμα of both worlds όσο μπορεί να το επιτύχει και για ότι ποσοστό απο το ένα ή το άλλο μπορεί να το επιτύχει και για όλα ή το 90 % ή το 80 % της ανπαραγώμενου είδους μουσικής που ξέρει απο πρίν ποιά είναι αυτά τα είδη και πόσα.
Άρα, να μιλήσω για μένα, σύμφωνα με σένα, εγώ δεν ξέρω τι ζητάω για να το ψάξω. Μήπως να κλείσω τα αυτιά μου με βουλοκέρι, να μην σε ενοχλώ κιόλας;
Πρώτα από όλα εσάς δεν σας νοιάζει γιατί ακούτε μόνο ένα ή δύο είδη το πολύ. :D
Ποιος ακούει 1-2 είδη το πολύ; Εμείς; Ποιοι "εμείς"; Εγώ κι ο Κώστας; Κούνια που σε κούναγε...

Reaction score
19.221
Δεν διαστρεβλώνει μόνο .... αυθαδιάζει κιόλας. :D :D
(είπα τέλος το off-topic, αλλά δεν μπορώ να αφήσω τις βλακείες αναπάντητες)

Δεν "μπάλωσε" τίποτα. Ήταν ο κορυφαίος ολοκληρωμένος (τότε) της Jadis κι απλά δεν μπορούσε το μηχανάκι.

Ποιο είναι αυτό το metal που έχει επαναλαμβανόμενο χαμηλό που διαρκεί αιώνες κι είναι και νέο είδος και το ακούω, χαχαχα;

Το "Nightwing" των Marduk, του 1998, είναι παλιό ή καινούριο για σένα; Διότι, αυτό το album έβαλα να ακούσω στο set ProAc/Jadis.

Δεν έχεις ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς (γράφεις). Εκτός κι αν έχεις να πας σε metal συναυλία από τη δεκαετία του 1980. Σταμάτα, επιτέλους.

Άρα, να μιλήσω για μένα, σύμφωνα με σένα, εγώ δεν ξέρω τι ζητάω για να το ψάξω. Μήπως να κλείσω τα αυτιά μου με βουλοκέρι, να μην σε ενοχλώ κιόλας;

Ποιος ακούει 1-2 είδη το πολύ; Εμείς; Ποιοι "εμείς"; Εγώ κι ο Κώστας; Κούνια που σε κούναγε...
Σοφιστίες και εξυπνάδες. Εξάλλου δεν τα έγραψα για σένα. Απλώς απο εσένα δανείστηκα την ευκαιρία. Δεν χρειάζεται να απαντάς. Την ξέρουμε (ξέρουν) όλοι τη γνώμη σου τόσα χρόνια που είσαι εδω και ε΄συ και ο Ear. Δεν πειράζει να δίνονται στα πράγματα και άλλες οπτικές.

οι συναυλίες που λες στο φάσμα που μιλάω είναι σκατά. Το μόνο μάλλον που έχεις ανπαράξει σωστά απο αυτές είναι το χαμηλό.

Last edited:

Reaction score
8.825
Αφου σε απάντησε ο Bhutia (τωρα το είδα) δεν είναι καλό το αποτέλεσμα. :D Εγκο δε ξερι απο αυτά. Συνίτως κάνει πλάγκα. :D
Δεν με απάντησε όμως εάν βάζουν φίλτρα εκεί τα διάφορα λογισμικά room correction και γιατι :D
Δεν το ρώτησα βέβαια αλλά έπρεπε να το συμπεριλάβει στην απάντηση του. :p:D

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.485
Απ οτι καταλαβα πεταχτηκε ενα τρολ και ειπε οτι τα σαμπζ ειναι για τεκνο και αναψε το θρεντ. Επρεπε απλα να μεταφερθει το ποστ στο εδω γελαμε και να συνεχιστει η συζητηση. Αντ αυτου εγινε το θρεντ μν καλιγραφια.
Λυπαμαι τον μελοντικο αναγνωστη που θα προσπαθησει να μαθει για τα σαμπζ απ αυτο το θρεντ που ξεκινησε τοσο ομορφα.

Reaction score
3.793
Πολλά σεταπ είναι low fi (το αντίθετο του hi-fi) για πολλούς λόγους, είτε λόγω υψηλών παραμορφώσεων (πχ φτηνά ηχεία πχ PA που μια χαρά παίζουν υψηλές στάθμες ροκ αλλά αδυνατούν να παίξουν ικανοποιητικά κλασική μουσική, φωνητικά, μικρά σύνολα με φυσικά όργανα, κλπ, σου παίρνουν τα αυτιά)
Μανέστρο για εσένα βαράει η καμπάνα :biggrin:

Reaction score
19.221
Δεν με απάντησε όμως εάν βάζουν φίλτρα εκεί τα διάφορα λογισμικά room correction και γιατι :D
Δεν το ρώτησα βέβαια αλλά έπρεπε να το συμπεριλάβει στην απάντηση του. :p:D
ΟΚ το μόνο που μετανοιώνω που δεν ξέρω αυτά τα nerdi ιστικά που λέτε είναι γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τις όποιες "κόντρες" σας, όλων , μην το παίρνεις προσωπικά. Θα τραβούσα το πενταπλό γέλιο απο αυτό που τραβάω απο τα άλλα που γράφονται και κάπως καταλαβαίνω. :D Ευτυχώς η κοινωνία δεν είναι ίντερνετ. Αυτό είναι το συμπέρασμα. :D

Τα αθλήματα να ξέρετε βοηθάνε με το θέμα της τεστοστερόνης. :D
Μανέστρο για εσένα βαράει η καμπάνα :biggrin:
Low Fi το σύστημα του Κου Χρήστου. Κούνια που σας κούναγε. 😍

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.797
Έβαλα να τ' ακούσω και συνέβησαν τα εξής:

Mου χύθηκ' ο καφές.. :unsure:
Απ' τα Γιαμαχάκια (5'' :tongue:) παραλίγο να μαζέψω τα γούφερ - τουίτερ τους απ' το πάτωμα.. 😳
Τα σκυλιά έφυγαν.. :idk:
Νομίζω πως με μούτζωσε κι ένας γέιτονας.. :rolleyes: (του τη φυλάω..:sneaky:)

:thumbsup: ..ωραίος

Τα sub δεν ίδρωσαν ιδιαίτερα.. :party:

Αυτά..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.883
Πως σου αρέσει να διαστρεβλώνεις τα γραπτά των άλλων όμως ε ;
Δεν διέστρεψα το κείμενο σε δικά σου μηνύματα, έκανα μόνο διαπιστώσεις ορμώμενος από δικά σου σχόλια... :sneaky:

Για να μην εμπλέκουμε στην επιχειρηματολογία συγκεκριμένα ιδιώματα που αποτελούν ιδιαίτερες προτιμήσεις για μέλη που τα έχουν φάει με το κουτάλι, παρέχεται ένα άλλο πιο ήπιο παράδειγμα :

Οι χαμηλές εδώ πρέπει όχι μόνο να βγαίνουν σφικτές κι έντονα ρυθμικές αλλά και με τον δέοντα αντίκτυπο από τη ρυθμική βάση σε καθεμία νότα με την ευνοϊκή εντύπωση να παραμένει ατόφια κατά την άνοδο στη στάθμη ακρόασης.

Reaction score
19.221
Και off planet θα συμπλήρωνα εγώ. :D Για αυτό με αγαπώ.
Δεν διέστρεψα το κείμενο σε δικά σου μηνύματα, έκανα μόνο διαπιστώσεις ορμώμενος από δικά σου σχόλια... :sneaky:

Για να μην εμπλέκουμε στην επιχειρηματολογία συγκεκριμένα ιδιώματα που αποτελούν ιδιαίτερες προτιμήσεις για μέλη που τα έχουν φάει με το κουτάλι, παρέχεται ένα άλλο πιο ήπιο παράδειγμα :

Οι χαμηλές εδώ πρέπει όχι μόνο να βγαίνουν σφικτές κι έντονα ρυθμικές αλλά και με τον δέοντα αντίκτυπο από τη ρυθμική βάση σε καθεμία νότα με την ευνοϊκή εντύπωση να παραμένει ατόφια κατά την άνοδο στη στάθμη ακρόασης.
Σιγά το δύσκολο να αναπαραχθεί. Βάλε κάνα μέταλ. :D εκεί ξεχωρίζουν οι άντρες απο τα παιδάκια. :D :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.530
παρέχεται ένα άλλο πιο ήπιο παράδειγμα :
Ωραίο κομμάτι, κι ωραία φυσαρμόνικα. 👍

Γενικά σε μπλουζ η αναπαραγωγή είναι εξόχως απαιτητική, τα φυσικά όργανα πολλά, και δε συγχωρούν.

Οι μπασίστες δε, είναι μια κατηγορία δυσκολίας μόνοι τους.
Ελα σε 'εχω ότι ώρα γουστάρεις ρε μάστορα
Θα'ρθω να παίξουμε κάνα Μόμπι σε μπαμπάτσικες στάθμες, να δω κοραλια να παίρνουν 🔥 και να χορεύω γύρω γύρω, στέλνοντας μηνύματα καπνού στον μαέστρο. 🤪😂😁

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.770

Στο συγκεκριμένο νήμα δεν αναφέρθηκα σε Ψωράλ sansui , και μεγαλειώδεις ακροάσεις .
Εσύ ειρωνεύεσαι , δικαίωμά σου.

Reaction score
19.221
Γενικά σε μπλουζ η αναπαραγωγή είναι εξόχως απαιτητική
Σιγά την δυσκολία. Εάν ήταν έτσι τα Proac που λέγατε είναι τα καλύτερα. Αποφασίστε επιτέλους. :D Mixed signals detected. :D

Reaction score
3.793
Γενικά, το ύφος είναι ένα θέμα από κάποιους.
Δεν μιλάω προσωπικά, σε καμία περίπτωση. Αφορμή βρίσκω.
Δεν χρειάζεται πιστοποίηση από άλλους χρυσαυτιάδες. Αρκεί να έχει κάνει mastering σε 5000 δίσκους.
:rolleyes:

Reaction score
19.221
Στο συγκεκριμένο νήμα δεν αναφέρθηκα σε Ψωράλ sansui , και μεγαλειώδεις ακροάσεις .
Δίκο έχει Bhutia. Δεν είπε.

Υ.Γ. : Πάω και εγω να φάω όπως ο Δεκέμβριος. Το νήμα θα μου προκαλέσει δυσπεψία. Δεν έχω το δυνατό στομάχι του άντρα σίγουρου για τον εαυτό του σε όλα. :D (δεν εννοώ τον Markou).

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.883
Δίκο έχει Bhutia. Δεν είπε.
Ναι καλά , ας το κάνουν και 200 δρόμων.
Ποτέ δεν θα παίξει καλά.
Οσο περισσότεροι δρόμοι τόσο το χειρότερο.
Τα πράγματα είναι απλά και τα κάνουμε δύσκολα .
Δεν χρειάζονται πολλοί δρόμοι.
Χρειάζονται καλά μεγάφωνα .
Αυτό μόνο.

Ούτε dsp ούτε τίποτα.
Δεν ειρωνεύομαι, υπερθεματίζω με σαρκαστικό ύφος πάνω σε κάποια πράγματα που εννοούνται χωρίς να λέγονται με το δικό τους όνομα. Ας αναλογιστούμε πόσο δυσμενές είναι να βγάζουμε άχρηστες πλήθος από άλλες ηχειακές υλοποιήσεις χωρίς επαρκή στοιχεία.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.770
Εχεις και συ τα θεματάκια σου.
Αλλοι παίζουν με καβλώδια , άλλοι με μηχανήματα .
Εσύ παίζεις με τις λέξεις και τα νοήματα , που νομίζεις ότι διακρίνεις πίσω από διάφορα posts .
Ετσι είναι αν έτσι νομίζεις.
Δεν θα σου κάνω ψυχοθεραπεία εγώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.736
Members
38.232
Νεότερο μέλος
aradis