- Reaction score
- 19.224
Εντάξει είναι η άποψη του. Πολύ κόμσος το ισχυρίζεται αυτό. Μπορεί να βγάινει και απο εμπειρία και ακροάσεις που οι άλλοι δεν έχουν ή δεν μπορούν να διακρίνουν. Εγώ δεν έχω ακούσει τόσα πολλά για να κάνω συσχετισμό. Δεν χρειάζονται στοιχεία ώστε κάτι να είναι αληθές ιδίως σε κάτι που όπως λες και εσύ δεν μπορεί να αποδειχθεί. Αλλά μπορεί να έχει ¨αποδειχθεί" απο πολύ εμπειρία. Τώρα έαν υπάρχουν και τεχνικοί λόγοι (που υπάρχουν απο ότι έχω διαβάσει) εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να τους αναλύσει και παρουσιάσει. Ο Μα΄ρκου μπορεί να μπορεί ή να θεωρεί ότι το έχει κανει επαρκώς εντός ακόμη και του site αυτού (στο βαθμό που αυτό είναι δυνατόν) στο παρελθόν.Δεν ειρωνεύομαι, υπερθεματίζω με σαρκαστικό ύφος πάνω σε κάποια πράγματα που εννοούνται χωρίς να λέγονται με το δικό τους όνομα. Ας αναλογιστούμε πόσο δυσμενές είναι να βγάζουμε άχρηστες πλήθος από άλλες ηχειακές υλοποιήσεις χωρίς επαρκή στοιχεία.
Λιγα που έχω ακούσει με τα χαρακτηριστικά που έθεσε ο Markou ... νομίζω ότι πρέπει να έχει δίκιο. Εμένα είναι πολλών δρόμων ... το λέω για να μην νομίζεις ότι έχω κάποιος bias (υπέρ).
Last edited: