Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

Reaction score
19.224
Δεν ειρωνεύομαι, υπερθεματίζω με σαρκαστικό ύφος πάνω σε κάποια πράγματα που εννοούνται χωρίς να λέγονται με το δικό τους όνομα. Ας αναλογιστούμε πόσο δυσμενές είναι να βγάζουμε άχρηστες πλήθος από άλλες ηχειακές υλοποιήσεις χωρίς επαρκή στοιχεία.
Εντάξει είναι η άποψη του. Πολύ κόμσος το ισχυρίζεται αυτό. Μπορεί να βγάινει και απο εμπειρία και ακροάσεις που οι άλλοι δεν έχουν ή δεν μπορούν να διακρίνουν. Εγώ δεν έχω ακούσει τόσα πολλά για να κάνω συσχετισμό. Δεν χρειάζονται στοιχεία ώστε κάτι να είναι αληθές ιδίως σε κάτι που όπως λες και εσύ δεν μπορεί να αποδειχθεί. Αλλά μπορεί να έχει ¨αποδειχθεί" απο πολύ εμπειρία. Τώρα έαν υπάρχουν και τεχνικοί λόγοι (που υπάρχουν απο ότι έχω διαβάσει) εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να τους αναλύσει και παρουσιάσει. Ο Μα΄ρκου μπορεί να μπορεί ή να θεωρεί ότι το έχει κανει επαρκώς εντός ακόμη και του site αυτού (στο βαθμό που αυτό είναι δυνατόν) στο παρελθόν.

Λιγα που έχω ακούσει με τα χαρακτηριστικά που έθεσε ο Markou ... νομίζω ότι πρέπει να έχει δίκιο. Εμένα είναι πολλών δρόμων ... το λέω για να μην νομίζεις ότι έχω κάποιος bias (υπέρ).

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.797
Εχεις και συ τα θεματάκια σου.
Όλοι βρε έχουμε τα θεματάκια μας.. :whistling:
Ο Bhutia είναι γκουρού δεν είναι ο ζούπερμαν, αλλά γενικώς κρατάει ισορροπίες.. ;)
Κι αν θες να μιλήσουμε για θεματάρες σε υπερήρωες (στο γυρίζω μπαμπέσικα τώρα :sneaky:) οι μοντέρνες superhero movies μας ξέσκισαν την αθωώτητα.. :whistling:
(βλέπε
OIP (7).jpg
από το The Boys) αλλά και τους άλλους..

Δεν υπάρχουν (πια) Άγγελοι σε λέω..

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.571
Έβαλα να τ' ακούσω και συνέβησαν τα εξής:

Mου χύθηκ' ο καφές.. :unsure:
Απ' τα Γιαμαχάκια (5'' :tongue:) παραλίγο να μαζέψω τα γούφερ - τουίτερ τους απ' το πάτωμα.. 😳
Τα σκυλιά έφυγαν.. :idk:
Νομίζω πως με μούτζωσε κι ένας γέιτονας.. :rolleyes: (του τη φυλάω..:sneaky:)

:thumbsup: ..ωραίος

Τα sub δεν ίδρωσαν ιδιαίτερα.. :party:

Αυτά..
Το άκουσες όλο, ρε θηρίο; Μπράβο! :thumbsup: "Χτίζεις" αντοχές κι ανοχές!

Είναι καλό album για να διώχνει και τους ανεπιθυμήτους - σκέψου το! :roflmao:

Υ.Γ.: Δεν είναι δίσκος για να "ιδρώσουν" subwoofers. Για αυτό, έχω άλλες προτάσεις - δεν είναι επί του παρόντος.

Reaction score
11.181
(είπα τέλος το off-topic, αλλά δεν μπορώ να αφήσω τις βλακείες αναπάντητες)

Δεν "μπάλωσε" τίποτα. Ήταν ο κορυφαίος ολοκληρωμένος (τότε) της Jadis κι απλά δεν μπορούσε το μηχανάκι.

Ποιο είναι αυτό το metal που έχει επαναλαμβανόμενο χαμηλό που διαρκεί αιώνες κι είναι και νέο είδος και το ακούω, χαχαχα;

Το "Nightwing" των Marduk, του 1998, είναι παλιό ή καινούριο για σένα; Διότι, αυτό το album έβαλα να ακούσω στο set ProAc/Jadis.

Δεν έχεις ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς (γράφεις). Εκτός κι αν έχεις να πας σε metal συναυλία από τη δεκαετία του 1980. Σταμάτα, επιτέλους.

Άρα, να μιλήσω για μένα, σύμφωνα με σένα, εγώ δεν ξέρω τι ζητάω για να το ψάξω. Μήπως να κλείσω τα αυτιά μου με βουλοκέρι, να μην σε ενοχλώ κιόλας;

Ποιος ακούει 1-2 είδη το πολύ; Εμείς; Ποιοι "εμείς"; Εγώ κι ο Κώστας; Κούνια που σε κούναγε...
Ήθελα κι εγώ να αντιδράσω στις παραπάνω βλακείες του "Off-forum-άκια", αλλά δεν έχω πια τις αντοχές να το κάνω. Ευτυχώς τα είπες εσύ και συμφωνώ.

Reaction score
11.181
Έβαλα να τ' ακούσω και συνέβησαν τα εξής:

Mου χύθηκ' ο καφές.. :unsure:
Απ' τα Γιαμαχάκια (5'' :tongue:) παραλίγο να μαζέψω τα γούφερ - τουίτερ τους απ' το πάτωμα.. 😳
Τα σκυλιά έφυγαν.. :idk:
Νομίζω πως με μούτζωσε κι ένας γέιτονας.. :rolleyes: (του τη φυλάω..:sneaky:)

:thumbsup: ..ωραίος

Τα sub δεν ίδρωσαν ιδιαίτερα.. :party:

Αυτά..
Το έβαλα κι εγώ. Για να δούμε. Τον καφέ τον τελείωσα πριν λίγο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.530
Όχι να ακούσω το μέταλ τραγούδι. Τι είμαι ; Κανάς ανώμαλος ; :D :D :D
Άκου με προσοχή.
Αλλά δώσε γκάζι, να γουστάρεις είναι αυτά, δεν ακούγονται σε στάθμες ασανσέρ, χάνεις τις νότες.
Τις χροιές στα πιατίνια.
Τις ρυθμικές εναλλαγές στη μπότα και μπάσο.
Θέλει μια α στάθμη για να βγουν όλα.

Reaction score
19.224
Άκου με προσοχή.

Ναι . Να αυτά τα πυκνά σου λέω παίζει καλά η λάμπα (όχι των 8 wattt βέβαια βέβαια και με τίποτε ηχεία ....) . Αλλά να μην έχουν χαμηλό που βαράει συνέχεια. Να ζητάει τόσο πολύ ισχύ. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα τους. ¨Όχι πλέον το χαμηλό σαν χαμηλό συχνοτικά , στιγμιαίο κλπ. Π.χ. rap, hip hop αλλά και ηλεκρονική μέχρι ένα όριο π.χ. Hooverphonics και έτσι , την βγάζεις αρκετά καθαρή. Και Yello που σου αρέσουν, αλλά αυτοί έχουν και καλές εγγραφές.

Reaction score
11.181
Εννοούσα ότι και εγώ ήθελα να αντιδράσω. Όχι να ακούσω το μέταλ τραγούδι. Τι είμαι ; Κανάς ανώμαλος ; :D :D :D
Δε θεωρώ ανωμαλία το να βάλω να ακούσω όποια τραγούδια αναφέρονται από μέλη. Αντίθετα, τα ακούω για να επεκτείνω τους μουσικούς μου ορίζοντες. Αν μου αρέσουν, τα ξαναακούω. Αν δε μου αρέσουν τα προσπερνώ.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.571
Ήθελα κι εγώ να αντιδράσω στις παραπάνω βλακείες του "Off-forum-άκια", αλλά δεν έχω πια τις αντοχές να το κάνω. Ευτυχώς τα είπες εσύ και συμφωνώ.
Πλέον είμαι σε φάση "don't feed the troll".

Reaction score
19.224
Πλέον είμαι σε φάση "don't feed the troll".
Τρόλ είσαι και φαίνεσαι.
Δε θεωρώ ανωμαλία το να βάλω να ακούσω όποια τραγούδια αναφέρονται από μέλη. Αντίθετα, τα ακούω για να επεκτείνω τους μουσικούς μου ορίζοντες. Αν μου αρέσουν, τα ξαναακούω. Αν δε μου αρέσουν τα προσπερνώ.
Πλάκα κάνω. Πλάκα κάνω. Γμτ μου που έμπλεξα με εσάς όλους. :D 😍

Reaction score
19.224
Ειρωνίες αλλού. :wink:
Δεν ήταν ειρωνία. Αλήθεια. Μου το έχει πεί ο Ear κάμποσες φορές ότι για εκεί κάνω μόνο, για αυτό το είπα. Καμιά σχέση με εσένα και το πόστ σου. Απλώς το δέχομαι μετά κιόλας απο την αρχική σου παρατήτηρηση ...και πάω αλλού , αυτό εννοούσα. Πάντως εάν θες να μιλήσεις για ειρωνίες να εγκαλέσεις και τους άλλους που πρωτοι το έχουν πεί πολλάκις σε εμένα χωρίς να παρέμβεις. Το έαν είμαι άξιος ή λέω λάθος πράγματα ...δεν είναι δικαιολογία για την όποιια ειρωνία που έχω δεχθεί πρώτος. Τέλος παντων εγώ οικιοθελώς αναγνωρίζω ότι δεν θέλω να προκαλώ με τις απόψεις μου. ¨Όχι όμως ότι είμαι τρόλ. Τρόλ είναι κάποιος που ξέρει κάτι και λέει το αντίθετο. Εμένα απλώς είναι οι απόψεις μου αυτές (στα του audio εννοώ). Και για αυτές όποτε φάνηκα τρόλ είναι γαιτί οι άλλοι τις καταλαβαίνουν λάθος (διαφορετικά καλύτερα να πω) και μου αποδίδουν (έχουν βγάλει κάποιο συμπέρασμα για αυτές) υπερβολικά χαρακτηριστικά σε αυτές. (πέραν φυσικά όταν είναι σε πνεύμα αστεισμού εννοείται. Τότε η υπερβολή είναι απραίτητη για να σταθεί ένας αστεισμός).

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.738
Members
38.232
Νεότερο μέλος
aradis