Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.633
"Σύμφωνα με τον κ. Θάνο Γιαννακάκη, συντονιστή δράσεων για λύσεις από τη φύση, του WWF"

τον παρουσιάζει και ως αρμόδιο και έγκριτο για τέτοια ζητήματα. Και λέει και τη γνώμη του ότι το φράγμα δεν θα λύσει τίποτα. Άξιοι της μοίρας μας.
WWF και Καθημερινή. Συνδυασμός που ανεβάζει εκθετικά τη φιλοσοφική ευαισθησία. :)

ika

News
Reaction score
15.118
Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.010

TGD

Reaction score
8.764
"Σύμφωνα με τον κ. Θάνο Γιαννακάκη, συντονιστή δράσεων για λύσεις από τη φύση, του WWF"
Εκει στάθηκες; Έχει άδικο για την οικόπεδο ποίηση της κοίτης, ή για το ότι τα έργα στα ίδια σημεία καταστρέφονται ξανά και ξανά;

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.983
Εκει στάθηκες; Έχει άδικο για την οικόπεδο ποίηση της κοίτης, ή για το ότι τα έργα στα ίδια σημεία καταστρέφονται ξανά και ξανά;

Αυτό είναι προφανές, είχα βάλει ένα λινκ την πρώτη μέρα.

Τα άλλα όμως είναι να σταθείς. Οπωσδήποτε πέραν της (ανύπαρκτης) ειδικότητάς του.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.633
Να γιατί δεν αξίζει να μιλάμε σοβαρά.

Καθόμαστε να μοιραστούμε προσωπικές γνώσεις και έγκυρες πληροφορίες που διαβάζουμε, μέχρι που έρχεται μία τέτοια είδηση και τα γαμ@ει όλα. Άσε που το πιο πιθανό είναι να έχει μεγαλύτερη απήχηση στους ψηφοφόρους από το πιο υπερτέλειο φαραωνικό έργο.

Υ.Γ. Μετά τον χθεσινό σχολικό Αγιασμό ( !!! ) πήγα για καφέ με 7-8 μαμάδες συμμαθητών του γιου μου. Όσες από αυτές δούλευαν είχαν πάρει άδεια για τη σπουδαία τελετή. Μία από αυτές κατάγεται από τη Λάρισα και μας έλεγε όσα την πληροφόρησε ο αδερφός της που ζει εκεί. Πάνω-κάτω τα ίδια που λέμε εδώ μέσα.

Κάποια στιγμή πετάει το απίστευτο:

"Ο πνευματικός του αδερφού μου τον είχε προειδοποιήσει ότι θα έρθει η στιγμή που θα έχουμε πολύ νερό αλλά δεν θα πίνεται!"

Πάνω που ετοίμαζα το φάσκελο πετάγεται μία άλλη και λέει: "Αυτό το έχω διαβάσει! Το έχει γράψει ο Κοσμάς ο Αιτωλός!"

Η συζήτηση εξελίχθηκε στο ίδιο ηλίθιο μοτίβο ακόμα και από αυτές που τις είχα για πιο έξυπνες.

Άλλαξα την κουβέντα για να μην τις κράξω (για άλλη μια φορά).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.804
Κούλης ο πολυλογάς... (δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια βιντεοταινία των 80s, θα είχε φοβερή επιτυχία όμως) :party::gamer:
Αυτό λέμε, κάτσε να πάρουν τους παράδες πρώτα από το Ιανό και καλά να ήμαστε κάποια στιγμή θα έρθουν και τα 2.25 δις για τον daniel son...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.010

Καθόμαστε να μοιραστούμε προσωπικές γνώσεις και έγκυρες πληροφορίες που διαβάζουμε, μέχρι που έρχεται μία τέτοια είδηση και τα γαμ@ει όλα. Άσε που το πιο πιθανό είναι να έχει μεγαλύτερη απήχηση στους ψηφοφόρους από το πιο υπερτέλειο φαραωνικό έργο.

Υ.Γ. Μετά τον χθεσινό σχολικό Αγιασμό ( !!! ) πήγα για καφέ με 7-8 μαμάδες συμμαθητών του γιου μου. Όσες από αυτές δούλευαν είχαν πάρει άδεια για τη σπουδαία τελετή. Μία από αυτές κατάγεται από τη Λάρισα και μας έλεγε όσα την πληροφόρησε ο αδερφός της που ζει εκεί. Πάνω-κάτω τα ίδια που λέμε εδώ μέσα.

"Ο πνευματικός του αδερφού μου τον είχε προειδοποιήσει ότι θα έρθει η στιγμή που θα έχουμε πολύ νερό αλλά δεν θα πίνεται!"

Πάνω που ετοίμαζα το φάσκελο πετάγεται μία άλλη και λέει: "Αυτό το έχω διαβάσει! Το έχει γράψει ο Κοσμάς ο Αιτωλός!"

Η συζήτηση εξελίχθηκε στο ίδιο ηλίθιο μοτίβο ακόμα και από αυτές που τις είχα για πιο έξυπνες.

Τι τραβάς κι εσύ ρε πσυχούλα... :tongue: :roflmao:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.027

ΕΜΠ1ΕΣ;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.633
ΕΜΠ1ΕΣ;
Όχι ρε συ. Με ναυάγια της ζωής δεν ασχολούμαι. Εμφανίσιμες και περιποιημένες αλλά δεν το 'χουν.

Κάτι αντίστοιχο με τους άντρες που τους ρωτάς τι κάνουν και λένε "Στον αγώνα!" .

Με παραιτημένους από τη ζωή, βαρετούς τύπους, δεν θέλω πολλά-πολλά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.840
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR