Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Πως δηλαδή; Έκλεψαν στην εργασία; Παρουσίασαν άλλα δεδομένα;
Αδιάφορο..
Υλικό υπάρχει και ο καθένας κρίνει και επιλέγει..
Δεν είμαι αστυνομία ορθότητας στα τεχνικά να σου πω τι και πως.. :rolleyes:

Αλλά μπορούμε και πιο χαλαρά.. ;)

Τι κι αν κάποιος διαφωνεί, ή τα βλέπει αλλιώς, ή θεωρεί πως αυτός (ο Χ) δρόμος δεν λέει όλη την αλήθεια?

Γράψε τα δεδομένα σου (τα βλέπουν όλοι) και άσε τον άλλο να έχει την οπτική που θέλει..

Για στέρεα μιλάμε όχι για θέματα ζωής θανάτου ή κοινωνικών αναταραχών.. :biggrin:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.500
Γράψε τα δεδομένα σου (τα βλέπουν όλοι) και άσε τον άλλο να έχει την οπτική που θέλει..
Για στέρεα μιλάμε όχι για θέματα ζωής θανάτου
Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, το δεύτερο ίσχυε προσφάτως με τα εμβόλια.
Εδω έχουμε όμως μια προσπάθεια όχλου (μου άρεσε αυτό, θα το χρησιμοποιώ) να σταματήσουμε να παραθέτουμε τα δεδομένα, γιατί ενοχλούμε. Μόνο ο καθένας να λέει το γούστο του.

Και δεν σας βλέπω να διαμαρτύρεστε.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.333
Για στέρεα μιλάμε όχι για θέματα ζωής θανάτου
Και που το ξέρεις; Έχεις ιδέα τι μπορεί να πάθεις αν δεν είναι αυθεία η γραμμή; Αν δεν έχεις 16 ηχεία, 8 σάμπια και 62 ώρες καλιμπρέσο;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.712
Γενικά μιλώντας, από τον Dr Τουλ μέχρι τον μπουτχια, από τον Χατζησταμο μέχρι τον ντιμιφουτ, από κάθε σοβαρό επαγγελματία μέχρι κάθε σοβαρό χομπίστα, όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως συγκλίνουν στις βασικές αλήθειες του χόμπι του καλού ήχου, στα ηχεία που μετράνε "χάρακας", στην όσο το δυνατόν πιο ομαλή οφ άξις απόκριση, στις μικρότερες το δυνατόν αλλοιώσεις του σήματος, στην αρτιότητα αναπαραγωγής, τόσο από το σεταπ όσο και από το χώρο και την τοποθέτηση.

Δεν υπάρχουν διαφωνίες, ούτε με το κυάλι δε θα βρεις, ακόμα και κακοπροαίρετος να είσαι.

Απλώς υπάρχουν οι 15 κουφοί ανάμεσά μας, που τα κάνουν ολίγον τι μαντάρα, και προστίθενται παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις.

Προσωπικά, υποστηρίζω όλους τους επαγγελματίες στον αγώνα τους, στον έξτρα δύσκολο ελληνικό χώρο, και κατανοώ τα άγχη τους, αλλά και την συνεχή άρνηση του πελατολογίου για πληρωμή της "υπηρεσίας". 😎

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.715
προσωπικά δεν αρνούμαι την τεχνική τεκμηρίωση παρόλο που τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να την κατανοήσω.
Αυτό που βλέπω στο συγκεκριμένο ιντερνετικό χώρο είναι ότι υπάρχει μια ακραία πόλωση κυρίως απο αυτούς που έχουν την πολυτέλεια της τεχνικής γνώσης των audio θεμάτων.
Η μουσική και η ακρόαση αυτής δεν είναι κάτι fix. Αυτό γιατί υπάρχουν διαφορετικοί χώροι, εγκέφαλοι, αυτιά, προτιμήσεις εν ολίγοις.
Ξέρω ότι οι τεχνοκράτες εδώ λένε ότι δεν υπάρχει "γούστο" αλλά αντικειμενική ορθότητα στην αναπαραγωγή της μουσικής.
Και εκεί ειναι η διαφωνία.
Οι μισοί εκπέμπουν στα fm και οι άλλοι στα μεσαία, δε μπορεί να υπάρξει συννενόηση, αφήστε το.
Αυτό το forum που γράφουμε είναι χομπίστικο στα δικά μου μυαλά.
Πριν κανα μήνα έχοντας αγοράσει ένα umik για να κάνω μια μέτρηση στο σύστημα μου να δω που βρίσκομαι και να προσπαθήσω να το βελτιώσω με αλλαγές στην τοποθέτηση των ηχείων και να βάλω και δυο σαμπάκια που έχω έκανα το λάθος και κατέβασα έναν οδηγό για το rew.... PDF πάνω από 50 σελίδες...
Ε, το έκλεισα το λαπτοπάκι και έβαλα να ακούσω μουσική.
Ακούω κανα 2-3 ώρες τη βδομάδα σε αυτή τη φάση της ζωής μου, φαντάζεστε να τις φάω για να κάνω μετρήσεις?
Λοιπόν, χθες το βράδυ άναψα τις λάμπες μου και έβαλα Θανάση Παπακωνσταντίνου να ακούσω ενω καπλάντιζα τα βιβλία της κόρης μου.
Πηγή το qobuz.
Έχω πάθει πλάκα με τις λάμπες μου, τι χαζομάρα τόσα χρόνια που δεν αγόραζα γιατί οι λάμπες είναι "ευαίσθητες" και δε παίζουν καλά, δε παίζουν καθαρά και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Και θα θέλουν και ένα κάρο λεφτά για να τις αλλάξεις (16 EL34), σιγά, άλλοι δίνουν 6 κατοστάρικα για καλώδια.
Τη δευτέρα πήγα να δω Θανάση στο θέατρο γης, ε, στο σπίτι μου καλύτερα παίζει, δε ξαναπάω σε συναυλία.
:p :p :p :p :p :p
peace and love
Υπερβολές , αφού δεν έχεις καν Single Ended Triode, μονάχα κάτι πέντοδες push-pull σε ψευδοτρίοδη ενίοτε συνδεσμολογία... Στα σοβαρά τώρα, το πρόβλημα δεν είναι άμα χρειαζόταν προγραμματισμένα αλλαγή το σύνολο στις λυχνίες αλλά μονάχα μία ή δύο εξ αυτών... :sneaky:

...

Ο Μ. Αλέξανδρος εδράσε σαν στρατηγός εν προκειμένη και όχι σαν φιλόσοφος. Μην ξεχνάμε ότι ειχε δάσκαλο τον Αριστοτέλη και όχι τον Πλάτωνα των ιδεών.
...
Αμ μπράβο, στρατηγική χρειάζεται κατά την επιλογή και το στήσιμο συσκευών και στη φιλοσοφία μπορούμε κατόπιν να εντρυφήουμε όσο θέλουμε κατά τις ακροάσεις.
Όπου "αλήθεια" = "η φυσκότητα της ακρόασης"
Το όρθιο δέντρο είναι που βαράνε , λέει η λαϊκή σοφία. Άρα δεν πρέπει να είναι και τόσο... ΄΄ασήμαντος΄΄ ο ChrisHat - ιδίως άμα τον βαράνε μέχρι και για ολισθήματα πληκτρολόγησης.:sneaky:

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.500
Και που το ξέρεις; Έχεις ιδέα τι μπορεί να πάθεις αν δεν είναι αυθεία η γραμμή; Αν δεν έχεις 16 ηχεία, 8 σάμπια και 62 ώρες καλιμπρέσο;
Αυτό το ποστ είναι ενδεικτικό για το ποιος είναι κακοπροαίρετος στην συζήτηση.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, το δεύτερο ίσχυε προσφάτως με τα εμβόλια.
Εδω έχουμε όμως μια προσπάθεια όχλου (μου άρεσε αυτό, θα το χρησιμοποιώ) να σταματήσουμε να παραθέτουμε τα δεδομένα, γιατί ενοχλούμε. Μόνο ο καθένας να λέει το γούστο του.

Και δεν σας βλέπω να διαμαρτύρεστε.
Δεν το βλέπω έτσι γι' αυτό.. :idk:

Ρε 'συ ο άλλος ο ακατανόμαστος με τις κοπές λέει τα ηχείμ' καυσόξυλα.. :tongue:
Τι να κάνω, να πάρω..
R (11).jpg

Υπερβάλλεις και δεν υπάρχει λόγος.. 8-)

Τα κείμενα που γράφονται τα λένε όλα για όποιον επιλέξει να τα δει έτσι και δεν χρειάζονται περαιτέρω ''άμυνες.''
Όσοι δεν..
Καλώς..
Δεν χάλασε ο κόσμος..

alexis

Reaction score
31.333
Πολύ όμως, δεν έχεις ιδέα πόσο.

άμα λέω ότι δεν έχεις καταλάβει χριστό από όσα γράφω, να με ακούς, δεν είναι κακό

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
:rolleyes:

Πάρ' το ως πείραγμα βρε παιδίμ' (που αυτό είναι νομίζω) και απάντα με πείραγμα κι εσύ.. σιγά.

Why so serious? :idk:

alexis

Reaction score
31.333
πριν τσακωνόμασταν
Εγώ πάντως δεν τσακώθηκα με κανέναν.
προφανώς προσβλητικό
Αν αναφέρεσαι σε μένα δεν υπάρχει κάτι προσβλητικό, ούτε πρόθεση βέβαια. Αν έτσι αισθάνθηκες ζητώ συγνώμη και ανακαλώ.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Δηλαδή πριν τσακωνόμασταν και τώρα αυτό το προφανώς προσβλητικό είναι πείραγμα;
Καλέ, 'συ δεν είπες πως δεν τσακώνεσαι.. ? :lolsign:

άμα λέω ότι δεν έχεις καταλάβει χριστό από όσα γράφω, να με ακούς, δεν είναι κακό
Αυτό τι σου λέει?
Αν ήθελε στ' αλήθεια να προσβάλλει θα έλεγε αυτό?

Anyway..
Τα περισσότερα πιστεύω παρεξηγήσεις είναι και φόρτιση από τις επαναλήψεις όπως έχω ξαναπεί.. (γι' αυτό είναι χρήσιμη η παρλαπίπα.. αποσυμφορίζει ;))

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.500
Καλέ, 'συ δεν είπες πως δεν τσακώνεσαι.
Ναι, αυτό είπα.
Άλλοι έλεγαν πως τσακωνόμαστε, χωρίς να υπάρχει καμία τέτοια ένδειξη στην συζήτηση. Εγώ διαφώνησα.

Reaction score
19.770
Εγώ για να πάει καλά αυτή η χώρα θα ψήφιζα :

Ντιμιφούτ : Υπουργό οικονομίας, τεχνοκρατικών θεμάτων.

Αλέξη : Υπουργό για τις τέχνες, πολιτισμού και κοινωνικών θεμάτων.

Δημήτρη : Για Πρωθυπουργό (ισορροπία, διαμερισμός ευθυνών και ορίων ρόλων).

:D:D😍

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Εγώ για να πάει καλά αυτή η χώρα θα ψήφιζα :

Ντιμιφούτ : Υπουργό οικονομίας, τεχνοκρατικών θεμάτων.

Αλέξη : Υπουργό για τις τέχνες, πολιτισμού και κοινωνικών θεμάτων.

Δημήτρη : Για Πρωθυπουργό (ισορροπία, διαμερισμός ευθυνών και ορίων ρόλων).

:D:D😍
Μας έσκισες τη ρόμπα.. :roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.298
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Desmios1924