- Reaction score
- 9.041
Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει κομμάτι που κόβεις φλέβες και ασυναίσθητα δεν πάει το χέρι στο ρυθμιστικό έντασης. Τώρα αν πίνεις και κάνα ουισκακι ταυτόχρονα το θεωρώ τελείως απίθανο.Για την περίπτωση του (live όσο αφορά εμένα τουλάχιστον) είναι η όλη ατμόσφαιρα, το κοινό (ο όχλος όπως λέμε τελευταία.. ), η ψυχολογία (έχεις πάει να ξεδώσεις, ίσως και χοντρά.. ), άλλο πράγμα..
Όσο για το αυτοκίνητο που λες (να δώσω πόνο σε κάτι που παίζει τώρα και γουστάρω) συμβαίνει και στο σπίτι χωρίς τύψεις..
Εγώ αναφέρομαι..
Στο να ακούμε σταθερά σε υψηλές στάθμες αλλιώς η μουσική δεν.. και αυτοί που δεν, είναι αυτό ή εκείνο..
Δεν υπάρχει λόγος να ομαδοποιούμε και να βάζουμε ταμπέλες..
Δεν είναι όλοι παντοφλοκρατούμενοι, ούτε ''φοβικοί'' με το σύστημα τους.. (για τον ήχο μιλάω)
Εγώ δίνω πόνο όταν γουστάρω και δεν με νοιάζ' αν πάρω τα γούφερ σε ταπεράκι, αλλά γενικά ακούω πολύ χαμηλά γιατί αυτό με ξεκουράζει, μου ταιριάζει και χ@στηκα πως έχει δουλευτεί από τον παραγωγό το κομμάτι και πως θα έπαιζε ιδανικά..
Παντόφλα δεν παίζει όσο αφορά αυτό το κομμάτι της ζωής μου.
Όσοι είναι παντρεμένοι ή σε συμβίωση έχουν ''παντόφλα'' υποχρεωτικά απλά σε διαφορετικούς τομείς της ζωής ο καθένας..
Υπό την έννοια του συμβιβασμού - σεβασμού με και για το πρόσωπο που συμβιώνουμε εννοώ, όχι υποτιμητικά..
Εγω φοιτητής επαιζα με ηχεία όπου το ένα απ αυτά είχε θέμα στο γουφερ, ξέρεις πόσο δυνατά το έβαζα σε πανκ κομμάτια όπως Londons Burning κτλπ?
Αυτό που λέω είναι ότι η ένταση συντελεί στην απόλαυση. Αλλιώς στα λαιβ θα παίζανε στα 70dB χωρίς σαμπ και τέλος.
Υπάρχουν και αυτοί που τους πεισανε ότι ένα μικρό ηχειο έχει μεταξενιες μεσαίες, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα, το πήραν και παίζουν στο σπίτι σε χαμηλές εντάσεις και μάλιστα υλικό μόνον και μόνον γιατί είναι οντιοφιλ . Ε ναι αυτοί στερούνται απόλαυσης και καταπιεζονται.