- Reaction score
- 29.527
Κύριοι χρειάζομαι άμμεσα φροντίδα ηλικιωμένου , μαμάς , με άνοια .
Παρακαλώ αν υπάρχουν οι όποιες προσφορές με πμ.
Θέλεις μια κοπέλα να την κοιτάει στο σπίτι ή μια κλινικη;Κύριοι χρειάζομαι άμμεσα φροντίδα ηλικιωμένου , μαμάς , με άνοια .
Απλά μου κανε εντύπωση που έχουν εξειδίκευση στο θέμα άνοιας και altzheimer. Φαντάζομαι θα είναι πιο ακριβό από τα κλασικά γηροκομεία που συγγνώμη για τη λέξη, "παρκάρουνε" τους ηλικιωμένους και πιθανότατα τους δινουν σκασμό φάρμακα για να μην αντιδρούν. Φυσικά όχι όλα τα γηροκομεία . Θα έχετε εμπειρίες κάποιοι σίγουρα.Στον Άκτιο στην Βάρη είχε γνωστή μου τη μάνα της. Ήταν ακριβότερο, αλλά θεωρούσε ότι ήταν και καλύτερο από αλλά που είχε δει ή και δοκιμάσει.
Φυσικά, διότι η ζήτηση τέτοιας φροντίδας είναι λιγώτερο ελαστική, οπότε μπορούν να έχουν υψηλότερες τιμές. Όχι χωρίς λόγο. Αναλόγως της βαρύτητας της κατάστασης, υπάρχουν και περιπτώσεις, στις οποίες τα παιδιά που φροντίζουν γονέα με εγκεφαλική κατάπτωση έχουν καταφύγει στα ηρεμιστικά, (τα παιδιά, όχι ο γονέας).Απλά μου κανε εντύπωση που έχουν εξειδίκευση στο θέμα άνοιας και altzheimer.
Γύρω στα 1300 όταν είχα επικοινωνήσει πριν 2 χρόνιαΠοσό που έδινε ;
Αναλόγως τις απαιτήσεις φριντιδαςΓύρω στα 1300 όταν είχα επικοινωνήσει πριν 2 χρόνια
Η αδελφή μου ήδη παίρνει αντικαταθλιπτικάΦυσικά, διότι η ζήτηση τέτοιας φροντίδας είναι λιγώτερο ελαστική, οπότε μπορούν να έχουν υψηλότερες τιμές. Όχι χωρίς λόγο. Αναλόγως της βαρύτητας της κατάστασης, υπάρχουν και περιπτώσεις, στις οποίες τα παιδιά που φροντίζουν γονέα με εγκεφαλική κατάπτωση έχουν καταφύγει στα ηρεμιστικά, (τα παιδιά, όχι ο γονέας).
Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που νομίζεις ότι σε εγκαταλείπει η υπομονή σου,ειδικά αν το ζεις αρκετά χρόνια. Όμως αν έχεις πολύ δυνατό χαρακτήρα και υπομονή τα ξεπερνάς. Απαραίτητο στοιχείο για να τα καταφέρεις είναι να αγαπάς πολύ τον γονιο-θειο-συγγενη που προσέχεις.Φυσικά, διότι η ζήτηση τέτοιας φροντίδας είναι λιγώτερο ελαστική, οπότε μπορούν να έχουν υψηλότερες τιμές. Όχι χωρίς λόγο. Αναλόγως της βαρύτητας της κατάστασης, υπάρχουν και περιπτώσεις, στις οποίες τα παιδιά που φροντίζουν γονέα με εγκεφαλική κατάπτωση έχουν καταφύγει στα ηρεμιστικά, (τα παιδιά, όχι ο γονέας).