Δικάναλος (ψαγμένος.....) με hdmi arc

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.664
Θα μπορούσε να έχει καθυστέρηση ή υστέρηση στο σημείο μετατροπής του σήματος από ηλεκτρικό σε φως.
Δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται το εξάρτημα που εκτελεί την μετατροπή.

Reaction score
110
Θα μπορούσε να έχει καθυστέρηση ή υστέρηση στο σημείο μετατροπής του σήματος από ηλεκτρικό σε φως.
Δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται το εξάρτημα που εκτελεί την μετατροπή.
Δεν πιστεύω να είναι αντιληπτό από το ανθρώπινο μάτι+αυτί. Εάν υπάρχει καθυστέρηση μήπως το έχει πει το ποίημα η τηλεόραση στο κομμάτι της εξόδου ήχου;

ika

News
Reaction score
14.955
.....

Το κακο ειναι πως λογω οθονουλας θα τραβαει παιδικα χερακια. Επισης παλι δεν εχει αποκοπη για sub.
......
H οθόνη σβήνει μάλλον.
p13.jpg

To SUBout είναι χωρίς αποκοπή?
Cambridge_Audio_Evo_150_08.jpg

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.281
Βοηθήστε με λίγο να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να γίνει η δουλειά με τον trinnov

Reaction score
2.468
Βοηθήστε με λίγο να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να γίνει η δουλειά με τον trinnov
Επειδη ο trinnov θελει τελικο.
Δεν εχω τελικο απο τον Απριλη. Αν ειναι να βολευτω με δικαναλο, βολευομαι και με ενα μηχανηματακι μικρο το οποιο και πωλειται αργοτερα.
Επειδη οταν φυγω για ταξιδι, θελω να αναβει απευθειας η τηλεοραση με τον ενισχυτη. Οχι να καθομαι να αναβω τελικους και συμπραγκαλα.
Για την δουλεια που θελω, θελω να αναβει και να παιζει απλα. Να δουλευει με το τηλεχειριστηριο της τηλεορασης, να παιρνει και απο το android κινητο οδηγια, να μην εχω εξτρα τηλεχειρισμο αν γινεται.
Να μπορει να τον δουλευει μεχρι και η συζυγος με ευκολια. Volume up volume down.
Γιατι ειναι κριμα να εχω εκτεθειμενο τον trinnov για δικαναλο και να βρω καμια μπανανα κολλημενη ενω ακουγεται κουκουβα κουκουβα μια κουκουβαγια.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.281
Τι θα έκανα εγώ:

Θα έκρυβα τον trinnov και τον τελικό κάπου, ψηλά, σε άλλο δωμάτιο, σε ντουλάπι, κάπου τέλος πάντων για να μην κινδυνεύει.
Μπορεί να τον άφηνα και αναμμένο μόνιμα, μαζί και τον τελικό, ή θα έβαζα ένα trigger με το άναμα του trinnov να ανάβει και ο τελικός.
Εάν έχει η τηλεόραση trigger out, μπορεί να το χρησιμοποιούσα και αυτό για να ανάβει ο trinnov, ή και όχι.

Θα χρησιμοποιούσα trinnov app για iPhone :p από σοβαρό :p:p κινητό της συζύγου για έλεγχο, και roon, πάλι από το κινητό της με app, για να ακούει μουσική από Tidal.

Όλα από το κινητό της, χειρισμός, volume, επιλογή πηγής, streaming, το πολύ να πατάει το κουμπί power του trinnov αν δεν θέλεις να τον αφήσεις ανοικτό. Κανένα τηλεχειριστήριο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.664
Trigger σε TV δεν έχω δεί.
Αντίθετα , υπάρχει το hdmi cec , που ανάβει την tv ή τον προενισχυτή με το άναμα άλλης συσκευής ,πχ nvidia sheild.
Ανάβω το sheild και ανάβει και ο DENON .

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.281
Τα προβολικά το έχουν για να ενεργοποιείται ο μηχανισμός της οθόνης.
POWER ON PROJECTOR -> SCREEN DOWN.
POWER OFF PROJECTOR ->SCREEN UP.
Ναι σωστά, αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για όποια άλλη χρήση θελήσεις.

Reaction score
941
@bonepeeler2 Εάν τυχόν βρεις την ιδέα του @Dimifoot υλοποιήσιμη, μην ψάξεις για καλώδια trigger - έχω έναν σκασμό να σου δώσω.
Φίλε μου εσύ δεν πρέπει να έχεις αποθήκη στο σπίτι αλλά σπίτι κάπου μέσα στην αποθήκη.

Έχεις δώσει τόσα ποδηλατικά (και σε μένα βεβαίως βεβαίως) και τόσες άλλες κατηγορίες εξοπλισμού που ειλικρινά μόνο αν σε λένε sport billy μπορείς να τα έχεις αποθηκευμένα όλα αυτά.
:drinks:

TGD

Reaction score
8.689
Ο Lyngdorf θα ήταν κι εμένα στην short list αν έψαχνα για ενισχυτή.
Στο ίδιο κατάστημα υπάρχει ένας Red Rose, αλλά δουλεύει με οθόνη αφής, οπότε αποκλείεται για την περίπτωσή σου!

Reaction score
2.468
Τι θα έκανα εγώ:

Θα έκρυβα τον trinnov και τον τελικό κάπου, ψηλά, σε άλλο δωμάτιο, σε ντουλάπι, κάπου τέλος πάντων για να μην κινδυνεύει.
Μπορεί να τον άφηνα και αναμμένο μόνιμα, μαζί και τον τελικό, ή θα έβαζα ένα trigger με το άναμα του trinnov να ανάβει και ο τελικός.
Εάν έχει η τηλεόραση trigger out, μπορεί να το χρησιμοποιούσα και αυτό για να ανάβει ο trinnov, ή και όχι.

Θα χρησιμοποιούσα trinnov app για iPhone :p από σοβαρό :p:p κινητό της συζύγου για έλεγχο, και roon, πάλι από το κινητό της με app, για να ακούει μουσική από Tidal.

Όλα από το κινητό της, χειρισμός, volume, επιλογή πηγής, streaming, το πολύ να πατάει το κουμπί power του trinnov αν δεν θέλεις να τον αφήσεις ανοικτό. Κανένα τηλεχειριστήριο.
Δεν εχω iphone. Ενα ipad ξεχασμενο υπαρχει μονο για τον trinnov και για οταν παει η μπεμπα με αεροπλανο.
Επισης οπως ανεφερα, τελικος δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη. Καηκε. Αν υπηρχε, δε θα το συζητουσα να συνεχισω οπως ημουν.
Επισης δε θα ανοιξω τρυπες μεσα απο τοιχους και καλωδια να περνανε απο παντου. Αναμμενος εκεινος ο τελικος τραβουσε σχεδον 150 watt/h. Κριμα να μενει ανοιχτος χωρις λογο και αιτια.

@bonepeeler2 Εάν τυχόν βρεις την ιδέα του @Dimifoot υλοποιήσιμη, μην ψάξεις για καλώδια trigger - έχω έναν σκασμό να σου δώσω.
Ευχαριστω πολυ για την προσφορα σου αλλα δε μπορω να προχωρησω με κατι τετοιο.

Τη λύση ηχομπάρας την έχουμε σκεφτεί;
Η καλυτερη ηχομπαρα δεν προκειται να παιξει καλυτερα απο τα triton και pb16.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.740
Η καλυτερη ηχομπαρα δεν προκειται να παιξει καλυτερα απο τα triton και pb16.
Ισχύει στο 100%, αλλά ανέφερες ότι χρειάζεσαι αυτή την ευκολία/χρηστικότητα όταν λείπεις. Χωρίς να θέλω να θίξω τη σύζυγο, θα εκτιμήσει την ακουστική διαφορά τόσο ώστε να μην έχει νόημα το σενάριο της ηχομπάρας;

Reaction score
1.231
Δεν υπαρχει κατι ταχυτερο απο την οπτικη,φως ειναι. Αν αντιλαμβανεται διαφορα αναμεσα στα ηχεια της τηλεορασης και του συστηματος κατι αλλο ευθυνεται γι αυτο.
Ο σχεδιαστής του argon audio solo μέτρησε το jitter μέσω οπτικής ίνας και ομοαξονικού καλωδίου και το δεύτερο όπως φαίνεται μειώνει το jitter. Για το latency δε ξέρω

Attachments

Last edited:

Reaction score
2.468
Ισχύει στο 100%, αλλά ανέφερες ότι χρειάζεσαι αυτή την ευκολία/χρηστικότητα όταν λείπεις. Χωρίς να θέλω να θίξω τη σύζυγο, θα εκτιμήσει την ακουστική διαφορά τόσο ώστε να μην έχει νόημα το σενάριο της ηχομπάρας;
Θα εκτιμησει πως δε θα υπαρχουν προσθετα ηχεια και κουτια (sub).

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.649
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ