- Reaction score
- 29.620
Λινκ φιλαράκι;Δουλειά έως 74!
Τι σου΄χω για μετά...Δουλειά έως 74!
Η μοναδική χώρα στον Πλανήτη που έχει τέτοιο Νόμο
Νικήσαμε!
Δουλειά έως 74!
Δε πειράζει, θα σου το βάλω εγώ:Λινκ φιλαράκι;
Το προβλημα στα εργασιακα στον ιδιωτικο τομεα ειναι οτι ουτε το παρων νομοσχεδιο αλλα ουτε και τα προηγουμενα ειχαν πρακτικη ισχυ . Δρουν ολοι αυθαιρεταΩραίος ο Φαίδων. Μπράβο Φαίδων
Εργασιακά: Κόβεται το «διπλό» της Κυριακής - Υποχρεωτική εργασία με μειωμένη υπερωρία στο 40%
Με το νομοσχέδιο Γεωργιάδη η ευθύνη για τον ημερήσιο χρόνο εργασίας περνάει στον εργοδότη. Πριν κλείσει 100 ημέρες στην εξουσία και πριν ακόμη περάσει από τη Βουλή το σχετικό Νόμο, η κυβέρνηση κατόρθωσε να επιβάλει την 6ήμερη-υποχρεωτική εργασία, αλλά και να καθιερώσει και την Κυριακή σαν...www.ieidiseis.gr
Ψεύτικα ζιαβύ, ψεύτικα μυαλά, χείλια ροφού, τατού, ινφλούνσερς, ένα σωρό λαλακίες!Πώς ήταν και πώς έγινε: Η 27χρονη που έδωσε όλη την περιουσία της για να αποκτήσει το σώμα των ονείρων της - Ζύγιζε 160 κιλά
Η Σκάρλετ Μπλακ ήταν να μην κάνει την αρχή με την πρώτη της επέμβαση. Τώρα έχει το σώμα που πάντα ήθελε.www.intronews.gr
Εμένα μου αρέσουν όλα αυτά αλλά αυτή πάλι χοντρή είναι.Ψεύτικα ζιαβύ, ψεύτικα μυαλά, χείλια ροφού, τατού,
Εδω εγώ έχω ακόμα ντομάτες που κοκκινίζουν!Στην Γερμανία!Πότε θα κρυώσει ο γαμώκαιρος?
Ποτέ θα τσακιστεί να φύγει το σκατο-καλόκαιρο?
Γαμω τα καλοκαίρια και τις ζέστες.
Λιγη ενσυναίσθηση ακόμα κι από σένα είναι επιθυμητή.Εμένα μου αρέσουν όλα αυτά αλλά αυτή πάλι χοντρή είναι.