- Reaction score
- 1.097
Δεν βλέπω max SPL graph κάπου. Αν και πιθανόν να μην δω μέχρι να παραλάβει ο κατάλληλος...
Στάνταρ το κιι.Αυτό ή το LS60;
Μα το LS60 έχει:Στάνταρ το κιι.
Με δύο 6,5"-αρια κι ένα 5"-αρι, είναι κλάσεις ανώτερος δορυφόρος, τριδρομος, της προκοπής, και με καρδιοειδή χαρακτηριστικά.
Εννοείς, υποθέτω, δίχως να λογαριάζουμε το ΒΧΤ.σε στάθμες δεν θα έχει καμία ουσιαστική διαφορά με το kii3
Εδώ μπερδεύτηκα. Δηλαδή, καθιστά περιττό το πρεπρο??Η όλη ιστορία με το kii7 είναι επιτέλους η υποστήριξη 3D immersive audio, δηλαδή ξεκάθαρα η δυνατότητα να στήσεις Dolby Atmos setup στο οικοσύστημα της kii.
Μα και το Κεφ ασύρματο είναι.Και η ασύρματη σύνδεση είναι σοβαρό ατού σε οικιακούς χώρους (wi-fi & Bluetooth).
Με τα κριτήρια που εφαρμόζονται θα πρέπει να βγάζει ικανή ανώτατη στάθμη στην τρίτη οκτάβα με τα πεντάρια να ΄΄μάχονται΄΄ το εξαμισάρι για την παροχή καρδιοειδούς μοτίβου. Αυτό δε υπό την επίδραση του ενδογενούς EQ από το λογισμικό διαχείρισης... Φιλόδοξον ...Στάνταρ το κιι.
Με δύο 6,5"-αρια κι ένα 5"-αρι, είναι κλάσεις ανώτερος δορυφόρος, τριδρομος, της προκοπής, και με καρδιοειδή χαρακτηριστικά.
Άριστα! Το μόνο που μου λείπει πλέον για ένα ονειρεμένο 5.2.4 είναι 3.795€ χ 7 = 26.565€ + κανένα ψιλό για τα σάμπια. Πουλάω ασχημόπαπα Τζένελεκ, σπάω κουμπαρά-γουρουνάκι και ... αρχηγός!Η όλη ιστορία με το kii7 είναι επιτέλους η υποστήριξη 3D immersive audio, δηλαδή ξεκάθαρα η δυνατότητα να στήσεις Dolby Atmos setup στο οικοσύστημα της kii.
Δεν έμεινα με την ίδια εντύπωση.Απορώ πως θέλγεσθε απο τα Ones με τη μεσαία περιοχή νάναι "κόμπος".
Εγώ δεν είμαι καθόλου βέβαιος για το ανωτέρω (χώρος και τοποθέτηση και ταργκετ κερβ και λοιπές παράμετροι, οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα), αλλά είμαι εντελώς βέβαιος για 3 πράγματα:είμαι βέβαιος ότι το Kii είναι πολύ καλύτερο.