Βοηθεια-Θορυβος εσωτερικου τροφοδοτικου σε ενισχυτη symphonic line rg10 mk4

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909
Ακριβώς αυτό το μηχάνημα υπέστη τις σφυριές . Ετσι σταμάτησε ο βόμβος στο phono στο ένα κανάλι.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909
Εκείνη την εποχή είμασταν το μεγαλύτερο επισκευαστικό κέντρο SANSUI στην ευρώπη .
Από Γερμανία και Γαλλία τα έφερναν σε εμάς , με νταλίκες , δεδομένου ότι αυτοί τότε έφιαχναν καινούργια service centers.
Πες μου πως εσύ τον κοπάναγες βάρβαρε.
Οχι βρε , εγώ απλά έβλεπα.
Οταν ήρθε η σειρά μου να δείρω μηχάνημα το έκανα πάντα με το χέρι .

Reaction score
432
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να υπάρχει διαφυγή ήχου από την θωράκιση του μετασχηματιστή, μέσω κάποιας ρωγμής.

Reaction score
808
Στον Ορφέα τον έχεις πάει;;;Αν δεν κάνω λάθος είναι η εδώ αντιπροσωπεία.Και δεν λέω για άλλους που στέλνουν τα μηχανήματα που αντιπροσωπεύουν στους 4 5 γνωστούς ηλεκτρονικούς, αυτοί έχουν δικό τους service και είναι χρόνια στον χώρο...

ika

News
Reaction score
15.122
Όποιος και να το έλεγξε δεν κατάφερε να το φτιάξει, πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο, για πανάκριβο κομμάτι μιλάμε.

Εκτός και αν ενημερωσαν τον κατασκευαστή και σήκωσαν όλοι μαζί τα χέρια.
Γεγονός που οδηγεί σε αποφυγή μελλοντικών αγορών.

Κάποτε σε μεγάλη αντιπροσωπία ιαπωνικού κολοσσού, πήγαμε το αρκετά ακριβό για την εποχή κασετόφωνο για επισκευή, εντός εγγύησης. Ήταν οι εποχές που σπανιώτατα γινόντουσαν αντικαταστάσεις.
Αφού το έλεγξαν είπαν πως δεν μπορούν να το επισκευάσουν και πρότειναν να αγοράσουμε ένα νέο σε τιμή χοντρικής.
Ζητήσαμε εγγράφως την απάντηση της εταιρείας και ως δια μαγείας σε μιά βδομάδα είχε επισκευαστεί, κατόπιν επιοινωνίας με το εξωτερικό όπως είπαν.

Last edited:

ika

News
Reaction score
15.122
Στον Ορφέα τον έχεις πάει;;;Αν δεν κάνω λάθος είναι η εδώ αντιπροσωπεία.Και δεν λέω για άλλους που στέλνουν τα μηχανήματα που αντιπροσωπεύουν στους 4 5 γνωστούς ηλεκτρονικούς, αυτοί έχουν δικό τους service και είναι χρόνια στον χώρο...
Στο #11 μιλάει για to επίσημο service

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan