- Reaction score
- 34.441
Δοκιμαστε και με τους δυο browsers ανοιχτους ο ενας χωρις να εχεται κανει log in . Δεν υπαρχει καμια καθυστερηση και μετα απο μερικες μερες νομιζω σταματαει να βγαζει το μηνυμα στον browser που ειστε logged in.
Από βαρεμάρα;....και μετα απο μερικες μερες νομιζω σταματαει να βγαζει το μηνυμα στον browser που ειστε logged in.
Να λείπει χωρίς login. Πρέπει να ξέρει τι βλέπω η βρωμίτσα η Γκουγκλιά για να μου προτείνει βάρκες, κουρέματα και μηχανές γκαζόν.χωρις να εχεται κανει log in
Πιθανως καταλαβαινει οτι εχεις σταματησει να βλεπεις βιντεο και χαλαρωνει λιγο τα λουριαΑπό βαρεμάρα;
Και νομίζεις είναι λίγος χρόνος αυτός;Η ολη διαδικασια διαρκει 3 sec !!!!
συνδρομή premium αλλά την έχω πολύ φτηνά μέσω ...Αφρικής.
Τουρκία από τη μία, Αφρική από την άλλη, δεν ξέρω αν πρέπει να σε λυπηθώ ή να σε συγχαρώ...Λοιπόν, το YouTube αλλάζει συνεχώς τα αντίμετρα για τα ad-blockers γι' αυτό και κάποιο που δουλεύει το πρωί κολλάει το βράδυ, μετά βγαίνει update και πάλι από την αρχή.
* Ο Brave είναι ο μόνος browser που ακόμα αντιστέκεται σθεναρά.
* Το uBlock Origin είναι πολύ αποτελεσματικό με συνεχείς ανανεώσεις. Για να δουλέψει σωστά υπάρχουν οδηγίες στο Reddit:
(5) YouTube Anti-Adblock and Ads - October 16, 2023 (Weekly Thread) : uBlockOrigin (reddit.com)
Προσωπικά, τρώω στο YouTube πάνω από 3-4 ώρες καθημερινά. Αλλά η θέαση γίνεται κυρίως μέσω TV Box. Εκεί υπάρχει το απόλυτο εργαλείο, το SmartTube στο οποίο είμαι beta tester από τότε που δημιουργήθηκε.
Release 19.54 Stable · yuliskov/SmartTube · GitHub
Κάνει τα πάντα, χωρίς διαφημίσεις, έχει δυνατότητα προσπέρασης των χορηγών στα βίντεο και πλήθος άλλων ρυθμίσεων που δεν υπάρχουν πουθενά. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι βγαίνει μόνο για Android TV.
Στο PC και στο τηλέφωνο χρησιμοποιώ τη συνδρομή premium αλλά την έχω πολύ φτηνά μέσω ...Αφρικής.
Με τη σημερινή ισοτιμία δίνω 1,27 € το μήνα.
View attachment 309760
Το YouTube Premium δεν είναι μόνο τα βίντεο. Στη συνδρομή περιλαμβάνεται και το YouTube Music που είναι ανταγωνιστής των Spotify, Deezer κλπ. με λίγο χειρότερο bitrate.
Έχω και Ινδία και Αίγυπτο και κάποιες νοτιοαμερικάνικες χώρες που δεν θυμάμαι. Παλιά είχα άλλες χώρες, στο μέλλον θα αλλάξουν κι αυτές.Τουρκία από τη μία, Αφρική από την άλλη, δεν ξέρω αν πρέπει να σε λυπηθώ ή να σε συγχαρώ...
Αφού το διασκεδάζεις, να σου αναθέσω και τις δικές μου.Όλα ξεκίνησαν πριν λίγα χρόνια όταν δοκίμαζα πόσο αποτελεσματικά είναι τα VPN κι έκανα πειράματα. Μετά πέρασα σε proxies, DNS, BlueStacks κι έγινε χόμπι...
Εγώ έχω απορία για αυτό, μιας και ο αδερφός μου πληρώνει την Ελληνική συνδρομή στο Premium.Στο PC και στο τηλέφωνο χρησιμοποιώ τη συνδρομή premium αλλά την έχω πολύ φτηνά μέσω ...Αφρικής.
Με τη σημερινή ισοτιμία δίνω 1,27 € το μήνα.
Ισχύει το παρακάτω. Το κάνουν γιατί ένα μεγάλο ποσοστό θα βαρεθεί και θα πληρώσει.Είχαμε σήμερα στο Vivaldi πλήρη άρνηση να παίξει οτιδήποτε, ακόμα κι όταν απενεργοποίησα τα adblockers.
Στο Firefox συνεχίζει να παίζει κανονικά, ποτέ δεν έδειξε ειδοποίηση.
Θα βάλω Brave.
Είναι τέλειο! Με ρώτησε ευγενικά, το έβαλα να κλέψει όλα τα στοιχεία του Vivaldi και σετάρισε τα πάντα αστραπιαία.Θα βάλω Brave.