Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Spider-Man: Into the Spider-Verse, 9/10
Θαυμάσια animated ταινία με (πολύ) χορταστικό βομβαρδισμό χρωμάτων, εικόνων και (πολύ δυνατού) ήχου.
Atmos, 4Κ.
Σωστά πήρε αυτό το Oscar για animated αντί του Isle of Dogs.
Πολύ καλή και η τηλεοπτική σειρά.Τέλη της δεκαετίας του ‘ 90 στο Book Club μας προτάθηκε το βιβλίο Θριλλερ του Γάλλου συγγραφέα Jean - Christophe Grange “Τα πορφυρα ποτάμια“ με την δέουσα αποποίηση ευθυνών για όσους θέλουν να το διαβάσουν: σκληρές,ωμές λεπτομερείς αναφορές στην ανατομία των πτωμάτων/εγκλημάτων…κτλ.
» Ο Grangé διατυπώνει τις προτάσεις του με πλούσιο λεξιλόγιο, έτσι ώστε όλα να περιγράφονται πολύ ζωντανά και εύκολα να τα φανταστεί κανείς. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί μια ατμόσφαιρα με απειλητική διάθεση.»
Αποφασιςα πως δεν ήταν για μένα το βιβλίο.Η κινηματογραφική μεταφορά του όμως έγινε πολύ σύντομα και τα μεγάλα ονόματα των ηθοποιών της εποχής είχαν ιντριγκάρει την περιέργεια μου να τη δω.Έφτασα μέχρι εκεί όμως…
23 χρόνια αργότερα ήρθε η στιγμή να την δω Εχθές στο αεροπλάνο.Αποσπούσε τελεια την προσοχή από το περιβαλλον …
Les rivières pourpres - 2000 - The Crimson Rivers
7/10
Στα σχόλια κάποιος εύστοχα γράφει: « Leon and the lion brother of wolves ? Training?»
Διασκεδαστική η αλληλεπιδραση στους ρόλους Κασέλ/ Ρενο!Συναρπαστικη η ταινία !
View attachment 309819
Επεξήγηση του τίτλου : «Τα «πορφυρά ποτάμια» αναφέρονται στις οδούς κυκλοφορίας του αίματος, οι οποίες παίζουν διπλό ρόλο. Αφενός, ορισμένα θύματα υφίστανται βαριά αιμορραγία και, αφετέρου, πρόκειται για την υποτιθέμενη καθαρότητα του αίματος και για το πώς μπορεί να διατηρηθεί ή να υποστεί τεχνητή επεξεργασία.»
Die purpurnen Flüsse
www.krimi-couch.de
Έχει βγει και Νο 2. Όχι τόσο καλό σαν την αρχική ταινία.Τέλη της δεκαετίας του ‘ 90 στο Book Club μας προτάθηκε το βιβλίο Θριλλερ του Γάλλου συγγραφέα Jean - Christophe Grange “Τα πορφυρα ποτάμια“ με την δέουσα αποποίηση ευθυνών για όσους θέλουν να το διαβάσουν: σκληρές,ωμές λεπτομερείς αναφορές στην ανατομία των πτωμάτων/εγκλημάτων…κτλ.
» Ο Grangé διατυπώνει τις προτάσεις του με πλούσιο λεξιλόγιο, έτσι ώστε όλα να περιγράφονται πολύ ζωντανά και εύκολα να τα φανταστεί κανείς. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί μια ατμόσφαιρα με απειλητική διάθεση.»
Αποφασιςα πως δεν ήταν για μένα το βιβλίο.Η κινηματογραφική μεταφορά του όμως έγινε πολύ σύντομα και τα μεγάλα ονόματα των ηθοποιών της εποχής είχαν ιντριγκάρει την περιέργεια μου να τη δω.Έφτασα μέχρι εκεί όμως…
23 χρόνια αργότερα ήρθε η στιγμή να την δω Εχθές στο αεροπλάνο.Αποσπούσε τελεια την προσοχή από το περιβαλλον …
7/10
Στα σχόλια κάποιος εύστοχα γράφει: « Leon and the lion brother of wolves ? Training?»
Διασκεδαστική η αλληλεπιδραση στους ρόλους Κασέλ/ Ρενο!Συναρπαστικη η ταινία !
View attachment 309819
Επεξήγηση του τίτλου : «Τα «πορφυρά ποτάμια» αναφέρονται στις οδούς κυκλοφορίας του αίματος, οι οποίες παίζουν διπλό ρόλο. Αφενός, ορισμένα θύματα υφίστανται βαριά αιμορραγία και, αφετέρου, πρόκειται για την υποτιθέμενη καθαρότητα του αίματος και για το πώς μπορεί να διατηρηθεί ή να υποστεί τεχνητή επεξεργασία.»
Die purpurnen Flüsse
www.krimi-couch.de
Έχει και πολύ καλή περιγραφή περιβάλλοντος στο πολυκάναλον ήχο.23 χρόνια αργότερα ήρθε η στιγμή να την δω Εχθές στο αεροπλάνο.Αποσπούσε τελεια την προσοχή από το περιβαλλον …
Να μην γράψω καλύτερα σε ποιο περιβάλλον αναφερόμουν εγώ…Έχει και πολύ καλή περιγραφή περιβάλλοντος στο πολυκάναλον ήχο.
Επίσης, σήμερα θα δω τον Oppenheimer στο σινεμά. (Μέρα σινεμά σήμερα)
Πολύ μου άρεσε.
Θεωρητικά με ενα vpn για Ελληνικη IP μια χαρά θα παίξει.Θελω να δω αυτήν την ταινία,αλλά δεν ξέρω πως….
Gaza mon amour - 2020