BLACKBOX Audio Video Show 2023

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Η Exclusive Audio θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά, στο ελληνικό κοινό την ναυαρχίδα ηχείων της Davis Acoustics, τα STELLAR!
Ελάτε να τα ακούσετε στο BLACKBOX Audio Video Show 2023, στην αίθουσα Green Garden B στον 1ο όροφο του Radisson Blu Park Hotel, Athens στις 3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2023!

DAVIS STELLAR (2).jpg
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
H Heaven Audio θα παρουσιάσει στο BLACKBOX Audio Video Show 2023 τα studio monitor ηχεία JBL 4367 σε πρώτη παρουσίαση!
Ελάτε να τα ακούσετε στην αίθουσα Silver Forest B+C στο επίπεδο -1 στο Radisson Blu Park Hotel, Athens στις 3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2023!

DAVIS STELLAR (4).jpg
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
H Element Audio θα παρουσιάσει στο BLACKBOX Audio Video Show 2023 τα ολοκαίνουρια ηχεία Estelon AURA σε πρώτη παρουσίαση στο ελληνικό κοινό!
Ελάτε να τα ακούσετε στο Radisson Blu Park Hotel, Athens στην αίθουσα Atlantis C στο lobby στις 3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2023!

DAVIS STELLAR (6).jpg
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Η Athens Pro Audio θα παρουσιάσει το εντυπωσιακό Focal Stella Utopia III στo BLACKBOX Audio Video Show 2023 στην αίθουσα Atlantis A+B μαζί με πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες!
Ελάτε στο Radisson Blu Park Hotel στις 3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2023 για να ζήσετε από κοντά μοναδικές εμπειρίες στην σημαντικότερη & μεγαλύτερη έκθεση ήχου, εικόνας και μουσικής στην Ελλάδα!
athens pro focal.jpg
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
BLACKBOX SHOW 2023 PRESENTS

PRODUCTION MUSIC: Ο τρόπος διάθεσης πρωτότυπης μουσικής στα media
Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 / 11.30 - 13.00 / Αίθουσα Gallo Nero, Lobby



Ομιλητής: Δημήτρης Παπαγεωργίου

Πως βρίσκει η βιομηχανία της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, των ραδιοφώνων (όσων αφορά τίτλους, σήματα κλπ), των διαφημίσεων και των media, τη μουσική για όλα αυτά και από που την προμηθεύεται; Σε ποιους επαγγελματίες απευθύνεται; Ποια είναι η διαδικασία εύρεσης και παραγγελίας των κομματιών που «ντύνουν» μουσικά όλα αυτά τα οποία, εμείς καθημερινά, βλέπουμε στα διάφορα media;

Είναι ερωτήματα που για εκείνους που αναρωτιούνται εδώ και καιρό, παραμένουν δύσκολο να τα ανακαλύψουν. Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, συνθέτης μουσικής για ταινίες, trailer, ντοκιμαντέρ και γενικότερα για όλα τα media, μας ξεδιπλώνει το μουσικό νήμα της εύρεσης, σύνθεσης και παράδοσης μουσικών θεμάτων.

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, είναι συνθέτης μουσικής για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τα media γενικότερα, σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη & Ασία. Έχει δημιουργήσει πάνω από 1300 κομμάτια/soundtracks για κάθε μέσο. Έχει γράψει μουσική για τηλεοπτικές σειρές (Criminal Minds – Beyond Borders, CSI Miami, NCIS, Breaking Bad), trailers για ταινίες (Dune, Stillwater, Red sparrow) ντοκιμαντέρ (Genius, Our Planet), για παραγωγές των BBC, National Geographic, CNBC, Discovery Channel, ESPN, για reality shows (Masterchef, The Kardashian, Hell’s Kitchen).
 

Μηνύματα
148
Reaction score
209
Είδα ότι το εισιτήριο κοστίζει 7 ευρώ. Από περιέργεια γκούγκλαρα για τις τιμές των εισιτηρίων στο Μόναχο. Το Σάββατο (10 π.μ. -6 μ.μ.) κόστιζε 20 ευρώ ενώ η Κυριακή (10 π.μ. -4 μ.μ.) κόστιζε 10 ευρώ.
 


D

Deleted member 50795

Guest
Τα 7€ μπορεί να μην ακούγονται πολλά, αλλά πιθανόν να αποτρέψουν πολλούς αναποφάσιστους , που αμφιταλαντεύονται ,αν θα πάνε ή όχι.
 
Last edited by a moderator:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Μηνύματα
3.951
Reaction score
2.368
Δηλαδή δίνουν εκατοντάδες ευρώ για καλώδια ή λυχνίες NOS και δεν έχουν 7€ , για να επισκεφθούν μια έκθεση με 3-4 live music events την ημέρα?

Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες έχουν κοπιάσει και οικονομικά να προσφέρουν κάτι στο κοινό με αμφίβολο αποτέλεσμα, λόγω κακής συγκυριακά αγοράς και υπάρχει γκρίνια για 7€?

Τα 7€ μπορεί να μην ακούγονται πολλά, αλλά πιθανόν να αποτρέψουν πολλούς αναποφάσιστους , που αμφιταλαντεύονται ,αν θα πάνε ή όχι.
 


alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
15.673
Reaction score
29.369
Μια χαρά είναι η τιμή. Έχει ανθρώπινο χώρο, όμορφο, live events, ομιλίες και πολλές παρουσίες. Για να γίνουν όλα αυτά έχουν κόστος, θέλουν κόσμο και πολλές εργατοώρες.
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.984
Reaction score
55.256
BLACKBOX 2023 / 4 Νοεμβρίου 2023 / 15.00-17.00

Κύκλος Διαλέξεων: Ακούγοντας Μουσική στην Χώρα της Υψηλής Πιστότητας

Η μουσική χρειάζεται την υψηλή πιστότητα. Χωρίς ένα καλό σύστημα, πολλά, ενίοτε σημαντικά, κομμάτια μιας σύνθεσης χάνονται, ανατρέποντας τις ιδέες του συνθέτη, των μουσικών και μιας μεγάλης αλυσίδας που μεσολαβεί από την αρχική σύνθεση μέχρι το τελικό ηχογράφημα. Αλλά, τί θα ήταν η Υψηλή Πιστότητα χωρίς την Μουσική; Ένας στείρος τεχνολογικός χώρος, σε μια αναπόδραστη πορεία παρακμής και αυτοκατάρρευσης. Δεν μπορούμε να βγάλουμε την μουσική από την τεχνολογία του ήχου, αυτό το γνωρίζουμε. Και η ίδια η μουσική απαιτεί, πλέον, σοβαρή τεχνολογία για να φτάσει σε εμάς. Τι γίνεται στο κρίσιμο σύνορο, εκεί όπου ο ακροατής, η μουσική και η τεχνολογία συναντώνται; Πώς ακούμε τους ήχους που βγαίνουν από τα ηχεία μας και πως συνδεόμαστε με την μουσική; Πόσο ρόλο παίζουμε εμείς, ως ακροατές σε όλη αυτή την διαδικασία;



Πρόγραμμα Διαλέξεων

Η Διαδικασία του Mastering και η σχέση της με το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.
Χρήστος Χατζηστάμου, Athens Pro Audio.

To Πνεύμα της Μουσικής (L’ Esprit De La Musique). Σοβαρές Λεπτομέρειες στο κυνήγι του Αρχικού Ήχου.
Richard Cesari, (Founder, Esprit Cables, Εισηγητής), Vivien Falize (Sales Manager, Esprit Cables, Μετάφραση στα Αγγλικά).

Αποκωδικοποιώντας την εμπειρία της ακρόασης. Η Ιδέα του Εικονικού Ακροατή.
Γιάννης Μουρτζόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών.

Περί της Αξιολόγησης των Συσκευών Υψηλής Πιστότητας.
Γιάννης Καμαρινός, Ηχολήπτης, Reviewer, Περιοδικό Yellow Box.

The Storytelling Animal: Λέγοντας και Γράφοντας Ιστορίες για τον Ήχο.
Δημήτρης Σταματάκος, Περιοδικό Yellow Box


Η διάρκεια κάθε διάλεξης είναι 15-20 λεπτά, με δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων/συζήτησης.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου από τις 15.00 έως τις 17.00 στην αίθουσα Gallo Nero, στο Lobby του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens.

Συντονιστής: Δημήτρης Σταματάκος, Περιοδικό Yellow Box
Πολλά υποσχόμενος αυτός ο κύκλος διαλέξεων, θα κρινόταν όμως απαραίτητο με γνώμονα την ταυτότητα των εισηγητών και δια λόγους αρχής να έμπαινε με κεφαλαία γράμματα ο όρος ... ΄΄ΜΟΥΣΙΚΗ΄΄. :sneaky:
 

D

Deleted member 50795

Guest
Δηλαδή δίνουν εκατοντάδες ευρώ για καλώδια ή λυχνίες NOS και δεν έχουν 7€ , για να επισκεφθούν μια έκθεση με 3-4 live music events την ημέρα?

Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες έχουν κοπιάσει και οικονομικά να προσφέρουν κάτι στο κοινό με αμφίβολο αποτέλεσμα, λόγω κακής συγκυριακά αγοράς και υπάρχει γκρίνια για 7€?
πολύ λάθος συλλογισμός…αν νομίζεις ότι οι εκθέσεις αφορούν μόνο σε αυτούς που δίνουν εκατοντάδες € σε καλωδια ή λάμπες , τότε σε λάθος κόσμο απευθύνεστε, με κατά συνέπεια λάθος και άτοπη γενίκευση .

και ποιος μίλησε για γκρίνια..?:confused:
 

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
38.665
Reaction score
78.836
και 10 και 15 και 20 να το κάνουν....αν είναι να παρουσιάσουν κάτι εξαιρετικό και να αποτρέψουν τους καρμίρηδες κ τους τζαμπατζήδες να μπαίνουν μέσα

εμπόριο είναι...αν δεν μπορείς να αγοράσεις δεν έχεις λόγο να μπαίνεις εκεί και να τρως τον χρόνο των εκθετών κ τον χώρο εκείνων που έχουν να αγοράσουν
 


blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Αγαπητοί φίλοι του forum,

Οι φετινοί εκθέτες έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία θα και θα σας παρουσίασουν μοναδικά setup τα οποία έχετε την δυνατότητα να δείτε μαζεμένα σε ένα σημείο αναφοράς. Οι περισσότεροι έχουν ματώσει οικονομικά για να προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο στους επισκεπτές μας.

Το κάθε εισιτήριο (5, 7, 10, 20) που υπάρχει σε μία έκθεση αποτελεί σεβασμό στον επισκέπτη. Και θα εξηγήσω.
Η όποια διοργάνωση ορίζει μία τιμή εισιτηρίου αναλόγως των παροχών που θεωρεί ότι προσφέρει στον επισκέπτη. Εμείς φέτος το ορίσαμε στα 7 Ευρώ. Τι προσφέρουμε; Θα ξεκινήσω από τα βασικά και θα προχωράω:
1. Ένα φιλόξενο & καθαρό περιβάλλον στο οποίο ο επισκέπτης θα μπορεί να κινείται με σχετική άνεση για να δει την έκθεση.
2. Πολύ καλύτερη οργάνωση από πέρυσι, με οδηγό έκθεσης, καλύτερη σήμανση στον χώρο.
3. Περισσότεροι εκθέτες, πολύ μεγαλύτερη η έκθεση από πέρυσι. 2 όροφοι με δωμάτια και 3 επίπεδα με αίθουσες.
4. Ένα live stage με πολύ σοβαρή ηχητική εγκατάσταση, επαγγελματικά φώτα, κονσόλα κλπ. για την - όσο το δυνατόν - άριστη απόδοση ήχου.
5. Δέκα (10) music live με καλλιτέχνες ευγνωσμένης αξίας. Ελάτε να ακούσετε, όσοι μπορείτε, θα αποζημιωθείτε.
6. Ομιλίες, διαλέξεις + προβολή ταινίας-ντοκιμαντέρ σχετικό με την μουσική κινηματόγραφου το οποίο παίζεται για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες.
7. Music market από την έμπειρη ομάδα μας με αρκετές νέες μουσικές συνεργασίες
8. Δώρα τα οποία θα κληρώσουμε με βάση το barcode του εισιτηρίου σας, όπως και πέρυσι.

Αν πληρώσετε το εισιτήριο και δεν μείνετε ευχαριστημένοι, προφανώς δεν θα έρθετε του χρόνουν και ούτω καθεξής. Το εισιτήριο για εμάς αποτελεί δέσμευση για την παροχή υψηλών υπηρεσιών προς εσάς και τους εκθέτες μας και καλύπτει ένα μικρό μέρος των εξόδων μας.

Τέλος, όλα τα παραπάνω, τα σχεδιάζουμε πολλούς μήνες τώρα και οφείλω να ομολογήσω ότι το συγκεκριμένο project ήταν πολύ δύσκολο, πολύπλοκο, με άπειρες συννενοήσεις. Έχουμε γεμάτο πρόγραμμα ικανό να κρατήσει τον επισκέπτη αρκετή ώρα στον χώρο, τον επισκέπτη που προφανώς ενδιαφέρεται για τον ήχο, την εικόνα και την μουσική.

Ευελπιστώ να καταφέρετε να έρθετε στο BLACKBOX AV SHOW 2023!
 

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
38.665
Reaction score
78.836
Κάντε το «πριβέ» να τελειώνει το θέμα, για τους λόγους που ανέφερες πριν.
και ποιος πρέπει να πληρώσει για όλο αυτο το ιβέντ?
και από που θα πληρωθούν όλοι αυτοι?
εξήγησε μου το σκεπτικό σου...κ αν θέλεις και που εργάζεσαι-με τι ασχολείσαι
 

D

Deleted member 50795

Guest
BB, συμφωνώ με όσα γράφεις και είμαι υπέρ κάποιου αντιτίμου , για τους λόγους που προανέφερες.:thumbsup: (και αν μου έδινες και καλύτερο χώρο, με πιο πολλές παροχές, δεν θα είχα πρόβλημα για παραπάνω)

Εγω άλλα είπα όμως. Απλά θεωρώ ότι αυτό το αντίτιμο ΠΙΘΑΝΩΣ να αποτρέψει κάποιους να παραστούν, για τους λόγους τους , ως ανασταλτικός παράγοντας-αφορμη, που ουδεμια σχέση έχει με καλωδια και λυχνίες και την οικονομική κατάσταση του καθενός.
είπα ίσως, πιθανώς..
 
Last edited by a moderator:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
14.279
Reaction score
20.941
Εγω άλλα είπα όμως. Απλά θεωρώ ότι αυτό το αντίτιμο ΠΙΘΑΝΩΣ να αποτρέψει κάποιους να παραστούν, για τους λόγους τους , ως ανασταλτικός παράγοντας-αφορμη, που ουδεμια σχέση έχει με καλωδια και λυχνίες και την οικονομική κατάσταση του καθενός.
είπα ίσως, πιθανώς..
Ωραία, πες μας ποιοι είναι αυτοί οι πιθανοί λόγοι. Δώσε μας κάποια παραδείγματα.
 

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
38.665
Reaction score
78.836
BB, συμφωνώ με όσα γράφεις και είμαι υπέρ κάποιου αντιτίμου , για τους λόγους που προανέφερες.:thumbsup:

Εγω άλλα είπα όμως. Απλά θεωρώ ότι αυτό το αντίτιμο ΠΙΘΑΝΩΣ να αποτρέψει κάποιους να παραστούν, για τους λόγους τους , ως ανασταλτικός παράγοντας-αφορμη, που ουδεμια σχέση έχει με καλωδια και λυχνίες.
αν είναι 7 ευρώ να αποτελουν τρόπο αποτροπής για κάποιους....να πα να τους αποτρέψει κ μη σώσουν να πατήσουν σε τέτοια μέρη....

έξω οι γύφτοι του χώρου....οι καψοκαλύβες που όπου βρουν φως μπαινουν ακόμα και για ένα τσάμπα ποτήρι νερό
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.437
Μηνύματα
2.903.924
Members
38.044
Νεότερο μέλος
πλιακος Αργύρης
Top