kalitsouni
Ακουστικά
- Reaction score
- 10.532
Κύριοι, τα πράγματα είναι απλά. Κόψτε το γιουτουμπου (όπως έκανα εγώ) ή πληρώστε ένα δεκάρικο το μήνα. Αυτό μας λένε. Η εποχή του αντμπλοκ έχει παρέλθει. Ότι και να βγει θα το μπλοκάρουν.
Τις ίδιες βλακείες άκουγα παλιότερα για την τιβι. Είναι ένα μέσο το ΥΤ στο οποίο η αποβλάκωση πάει σύννεφο. Αν δεις 10 τυχαία βίντεο τα 9 θα έιναι ΓΤΠΚ. Καλή τύχη να κυνηγάς το άλλο ένα.Δεν υπαρχει αλλη πλατφορμα που να το πλησιαζει
σε ποσοτητα και ποιοτητα οσον αφορα στο περιεχομενο.
Θα εχεις ενα ελλειμμα χωρις να το γνωριζεις.
Αξιζει οσα ζηταει με το παραπανω!
Το YouTube με λίγη παραμετροποίηση είναι το πιο χρήσιμο διαδικτυακό site. Ειδικά αν έχεις συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και κάνεις τα ανάλογα subscriptions. Το κακό είναι ότι ποτέ δεν φτάνει ο διαθέσιμος χρόνος αφού το υλικό είναι αστείρευτο.Τις ίδιες βλακείες άκουγα παλιότερα για την τιβι. Είναι ένα μέσο το ΥΤ στο οποίο η αποβλάκωση πάει σύννεφο. Αν δεις 10 τυχαία βίντεο τα 9 θα έιναι ΓΤΠΚ. Καλή τύχη να κυνηγάς το άλλο ένα.
Μόλις είδα Alexander Hanff κατάλαβα. Ο τύπος είναι άρρωστος με την ιδιωτικότητα σε σημείο που του φταίνε όλοι και όλα. Από αυτό ζει εξάλλου ως data privacy expert. Κάτι σαν τον Δημητρά (εθνικό μηνυτή) με τα ρατσιστικά.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβές, αλλά έχει ενδιαφέρον...
YouTube καταγγελία: ο αποκλεισμός των ad blockers γίνεται με spyware
Ο συνήγορος απορρήτου Alexander Hanff υπέβαλε καταγγελία στην Ιρλανδική Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων (DPC από το Irish Data Protection Commission) αμφισβητώντας τη χρήση κώδικα JavaScript από το…iguru.gr
Φαίνεται να λειτουργεί, θα δούμε στη πορεία!Βγήκε ένα νέο addon για τις διαφημίσεις. Δεν τις κάνει block αλλά skip μόλις φορτώσουν. Σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Άρα δεν είναι adblocker σύμφωνα με τον αυστηρό ορισμό του όρου.
GitHub - 0x48piraj/fadblock: Friendly Adblock for YouTube: A fast, lightweight, and undetectable YouTube Ads Blocker for Chrome, Opera and Firefox.
Οι νέες εκδόσεις browsers (εκτός Chrome) έχουν ενσωματωμένο adblocker ενεργοποιημένο by default.Το ενδιαφέρον είναι πώς εμένα μου βγαίνουν συχνά μηνύματα να απενεργοποιήσω το adblocker τα embedded στο avsite, ενώ δεν έχω adblocker.
Το uBlock Origin είναι το πιο ικανό adblocker από τα απλά. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάζουμε browsers και να παιδευόμαστε. Κι αν κάποια στιγμή αστοχήσει σύντομα βγαίνει η διόρθωση.Εγώ πάντως σε Firefox επειδή χρησιμοποιώ uBlock Origin έτσι κι αλλιώς, έκανα τη μέθοδο 2 από εδώ και δουλεύει κανονικά εδώ και μια εβδομάδα. (μέχρι στιγμής τουλάχιστον)
6 Ways to Bypass "Ad Blockers are Not Allowed on YouTube"
Do you see "Ad blockers are not allowed on YouTube" when watching videos? Here's how you can bypass anti ad blocker message on YouTube.gadgetstouse.com
Είπε ο τύπος που ανάρτησε thread με τίτλο "Πικ απ μετά το 2020, σοβαρά;"....α..ειναι καλο το βινυλιο τωρα ε?