Ο κακός μας ο καιρός

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.661
Εδώ είχε βροχή το πρωί αλλά σε συνήθη επίπεδα, πάλι με το ποδήλατο πήγα γραφείο.

Βέβαια έβαλα ανορακ, κίτρινο, ήμουν σαν τον πιτσιρικά στο ΙΤ

Reaction score
23.533
Εδώ είχε βροχή το πρωί αλλά σε συνήθη επίπεδα, πάλι με το ποδήλατο πήγα γραφείο
και εγώ και μια ώρα μετά έριχνε αστραπόποποποβροντα
τώρα ευτυχώς στέγνωσε (ότιναναι)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.353
Εδώ είχε βροχή το πρωί αλλά σε συνήθη επίπεδα, πάλι με το ποδήλατο πήγα γραφείο.

Βέβαια έβαλα ανορακ, κίτρινο, ήμουν σαν τον πιτσιρικά στο ΙΤ
Με αυτο δεν θα είσαι σαν εξωγήινος, σήμερα με έβγαλε ασπροπρόσωπο με το θκόμ ποδηλατάκι

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.353
Τόσα και παραπάν δίνουν για ιντερκονέκτ καλώδια, για μπουφάν που θα σε κρατάει στεγνό, ζεστό και άνετο πάν στο ποδήλατο είναι μια χαρά!

Reaction score
3.562

Reaction score
6.820
Δυστυχώς υπό συνθήκες, το θαυμαστικό ή ακόμα και το απλό εικονίδιο της καταιγίδας, μπορεί να μετατραπεί σε SOS. Για την κυρία στην Πάτρα...... αν δεν μπορείς να καταλάβεις, ότι το αυτοκινητό σου δεν περνά από μια διάβαση, που έχει πάνω από ένα μετρό νερό, τότε..... κακώς σε έσωσε ο "άνθρωπος".

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.661
Το πρωί που είχε βροχή και κάπως ψυχρά καλά ήταν. Μετά έβγαλε ήλιο, η επιστροφή έχει και ανηφόρα, 20+ βαθμοί και υγρασία Νοέμβρη μήνα, λες και είναι εποχή των μουσώνων.
Ακόμη με ανοικτό παράθυρο κοιμόμαστε. Απίστευτο για Θεσσαλονίκη και τέτοια εποχή.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.661
Άστα να πάνε... έβαλα καμπαρντινάκι, λίγο παραπάνω ζεστάθηκα με το ποδήλατο, είχε και τρομερή υγρασία, μάλλον με φύσηξε στον αυχένα ο αέρας, από το πρωί έχω πιαστεί φοβερά αυχένα αριστερό ώμο. Παλιοεποχή, δεν ξέρεις τι να φορέσεις.
Που κανονικά αρχές Νοεμβρίου πάντα ήθελε ένα ελαφρύ σακάκι εδώ πάνω, έστω. Κατιτίς, πώς το λένε. Αλλά ακόμη είναι για κοντομάνικο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.639
Members
38.215
Νεότερο μέλος
milisios