Emmanouil 1964
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 28.799
..........γιατί "ρε" φίλε μας στερείς το θέαμα ;
-
-
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Δεν χαρακτήρισα κανέναν.Ο καθένας έχει την οπτική του γωνία, οι χαρακτηρισμοι όμως δεν βοηθάνε.
Επειδή εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι που έχουν διαφορετική γνώμη είναι χαζοι που δεν καταλαβαίνουν.
Ναι, σε λευκό χρώμαπαίδες, υπάρχουν για ακροάση στημένα τα KEF LS 60 ?
Ναι αλλά χθες είχαν κάτι προβλήματα με το streaming και έκανε διακοπές συνέχεια.παίδες, υπάρχουν για ακροάση στημένα τα KEF LS 60 ?
Το οτι μοιάζει με ανανά ή με μαλλί αραπινας.Τι σου άρεσε δλδ από αυτό ?
Τραγελαφικές καταστάσεις.Μπουρμπουτσαλα...
Εγω τον αδικω. Περιμενει ο αγοραστης την εκθεση για να ακουσει πριν την αγορα; Καποιοι εκαναν χιλιομετρα για να παρουν μια γευση.
Εμενα παντως με εγραψαν οταν τους ειπα πως σκεφτομαι να αλλαξω προ και να παω προς αυτους σε προ και τελικους.
Άσε τους άλλους..Εγώ που πήγα το μεσημέρι ... δεν είχε σχεδόν κανέναν. Πολύ λίγη προσέλευση μου είπαν ότι είχε απο το πρωί.
Πήγα. Τι να έκανα ; Να καταλαβαίνω τι λέτε όταν περιγράφετε κάτι ώς καλό ή κακό αλλά και τι αποτελεί (κάπως τουλάχιστον) reference στα αυτιά σας.
Γιατί βρε John..Τονε είδα τον κιαρατά αλλά κρύφτηκα , γιατί φοβάται λέει , μην του την πέσω.
Και εγώ ανθρωπιστής (θέλω να πιστεύω ότι) είμαι αλλά εάν μου επιτεθούν δεν σημαίνει ότι δεν θα τους σκοτώσω. Το λαρύγγι θα τους φάω.
Το λαρύγγι να καλύψεις..Αστονε τον φόβο μου νάχει .