BLACKBOX Audio Video Show 2023


Μηνύματα
13.813
Reaction score
11.449
Ο καθένας έχει την οπτική του γωνία, οι χαρακτηρισμοι όμως δεν βοηθάνε.
Επειδή εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι που έχουν διαφορετική γνώμη είναι χαζοι που δεν καταλαβαίνουν.
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Δεν χαρακτήρισα κανέναν.
 





Μηνύματα
748
Reaction score
673
Μπουρμπουτσαλα...
Εγω τον αδικω. Περιμενει ο αγοραστης την εκθεση για να ακουσει πριν την αγορα; Καποιοι εκαναν χιλιομετρα για να παρουν μια γευση.
Εμενα παντως με εγραψαν οταν τους ειπα πως σκεφτομαι να αλλαξω προ και να παω προς αυτους σε προ και τελικους.
Τραγελαφικές καταστάσεις.

Το "ο άλλος είναι σημαντικότερος πελάτης από εσένα", είναι απλά νοοτροπία αρπαχτης και όχι σοβαρού επαγγελματια.

Ο σοβαρός επαγγελματίας θα αφήσει ανοιχτές τις πόρτες στο κοινό μόνιμα, για να τον γνωρίσει κάποιος και να ασπαστεί τα οποία σοβαρά μηχανήματα αντιπροσωπεύει.

Δε διάβασα όλα τα πόστς, δε με νοιάζει ποιος είναι αυτός ο αντιπροσωπος κι αν αύριο βρω κάποια πόρτα κλειστή, Klein mein κι απλά δε θα ασχοληθώ ούτε να ξαναπαω στο χώρο του.
Για όποιον δε σέβεται το χρόνο μου, τα χιλιόμετρα μου και την τσεπη μου ως αγοραστή, δεν αξίζει αντίστοιχα να αφιερώσω και κάτι από αυτά.

Η μόνη δικαιολογία που θα σεβαστω για να βρω κλειστή πορτα, θα ήταν κάποιος να ήταν μόνος του στο περίπτερο/δωμάτιο του και να τον έπιασε κόψιμο.

Αυτά.
 




alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
17.378
Reaction score
31.356
PMC Prodigy 5 (2650€ ζευγάρι)
20231104_151014.jpg


Paradigm Founder 40B (3300€ ζευγάρι)
20231104_154629.jpg


Εξαιρετικά και τα δύο μικρά. Πραγματικά πολύ καλός ήχος, και απίθανο μπάσο για το μέγεθος τους, στο χώρο που έπαιζαν.

Τα Kii Three & BXT μια κατηγορία μόνα τους, αλλά τι να κανς, +30.000€.
 

Μηνύματα
16.967
Reaction score
24.173
Πάντως τα περισσότερα δωμάτια έχουν ένα θεματακι με το μεσοχαμηλό τους , με φωτεινές εξαιρέσεις τα προαναφερθέντα και αρκετά άλλα , πχ τα dutch.
 

Μηνύματα
16.814
Reaction score
19.811
Εγώ που πήγα το μεσημέρι ... δεν είχε σχεδόν κανέναν. Πολύ λίγη προσέλευση μου είπαν ότι είχε απο το πρωί.

Πήγα. Τι να έκανα ; Να καταλαβαίνω τι λέτε όταν περιγράφετε κάτι ώς καλό ή κακό αλλά και τι αποτελεί (κάπως τουλάχιστον) reference στα αυτιά σας. :D
 
Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
7.176
Reaction score
21.825
Εγώ που πήγα το μεσημέρι ... δεν είχε σχεδόν κανέναν. Πολύ λίγη προσέλευση μου είπαν ότι είχε απο το πρωί.

Πήγα. Τι να έκανα ; Να καταλαβαίνω τι λέτε όταν περιγράφετε κάτι ώς καλό ή κακό αλλά και τι αποτελεί (κάπως τουλάχιστον) reference στα αυτιά σας. :D
Άσε τους άλλους.. :biggrin:
Άκουσες τίποτα.. ερεθιστικό ο ίδιος? :tongue:
 


Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
7.176
Reaction score
21.825
Τονε είδα τον κιαρατά αλλά κρύφτηκα , γιατί φοβάται λέει , μην του την πέσω. :rofl:
Γιατί βρε John.. :rolleyes:
Έπρεπε να πας καταπάνωτ' με φόρα να δούμε τι θα συμβεί.. :biggrin:

Να εδώ (σε άλλο θέμα) λέει πως αμύνεται καλά αν χρειαστεί.. :tongue:

Και εγώ ανθρωπιστής (θέλω να πιστεύω ότι) είμαι αλλά εάν μου επιτεθούν δεν σημαίνει ότι δεν θα τους σκοτώσω. Το λαρύγγι θα τους φάω.

:party:
 






Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Μηνύματα
2.971.811
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent
Top